«Τι ετοιμάζουν στο νέο Mega;»
Μέχρι Κεραίας

«Τι ετοιμάζουν στο νέο Mega;»

«Τι ετοιμάζουν στο νέο Mega;»

Η Ντέπυ Γκολεμά αποκαλύπτει τα ηχηρά ονόματα που πέρασαν το κατώφλι του νεοσύστατου σταθμού

Πέρασε και ο Μάρκος Σεφερλής από το νέο Mega. Ποιος ξέρει τι να ήθελε…

Πάντως έχω την εντύπωση ότι εκείνο το 3 Φεβρουαρίου δεν είναι και τόσο σίγουρη ημερομηνία για την εκπομπή του νέου καναλιού. Πλανάται για εντύπωση….

Τα πνευματικά δικαιώματα των «Δέκα Μικρών Μήτσων» κατοχυρώθηκαν σε συνεννόηση με τον Λαζόπουλο. Όποτε θα παιχτούν και αμέσως….

Θα δούμε τι “ψάρια” θα πιάσει και αυτή η ταινιοθήκη και πώς θα την εκμεταλλευτούν. Έχει μεγάλη σημασία να γίνει με ζώνη Megamou…

Ας είναι εδώ είμαστε και θα τα δούμε. Μην προτρέχουμε, αν και με μια εκπομπή μαγειρικής κανάλι δε κάνεις όταν δίνεις 500 ευρώ το μήνα….

Η πολύ ωραία σειρά «Η Ιστορία της μόδας» που παίχτηκε στην ΕΡΤ πήρε και δεύτερο κύκλο. Τώρα θα αποκτήσει και παρουσιάστρια -μάλλον αφηγήτρια- την Κάτια Ζυγούλη. Για την ιστορία, η σειρά είχε περάσει μετ’ επαίνων από την προηγούμενη διοίκηση αλλά είναι τόσο καλογυρισμένη που πήρε και άλλα επεισόδια. Άμα ξέρεις να κάνεις σειρές, οι κυβερνήσεις πέφτουνε αλλά οι σειρές μένουν…..

Τα αποκλειστικά για τον Κυπραίο τα διαβάσατε! Εγώ τον Στάνκογλου λυπήθηκα με τέτοιο κρύο να τρώει βουρδουλιές στα γυρίσματα. Μετά θα φάει καις φάπες του από την Μυρσίνη! Δύσκολες εποχές για δωσίλογους και εραστές….

Στα τραγούδια λέμε… ναι! Έτσι μπράβο! Λίγη τσαχπινιά χρειαζόταν…. και πάλι μπράβο παιδιά!

Μετά το Διαφάνι, ο Γρηγόρης το ‘ριξε στο Κολοκοτρωνίτσι. Τουτέστιν, στο “Καφέ της Χαράς”. Που και αυτό πάει περίφημα…

Ένα αφιέρωμα ντοκυμαντέρ ετοιμάζεται για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στο κανάλι του Μαρινάκη….

Η είδηση που σας έλεγα έχει να κάνει με τον ταλαντούχο υπέροχο Γιώργο Καπουτζίδη. Θα κάνει έμαθα αθλητική εκπομπή….

Α, και κάτι άλλο. Κάντε και ένα επετειακό αφιέρωμα τύπου « ήμουν και γω στο Mega». Δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται ότι ξανανοίγει το κανάλι…. Ή όσο νομίζετε τέλος πάντων!

Πάντα είχα αλλεργία στα στημένα πράγματα στην τηλεόραση. Ποια είναι αυτά; Ε, καλά όλα εμείς θα τα λέμε;;;;

Δυο ηθοποιοί πρώτης γραμμής από τις “Άγριες μέλισσες”, η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Λεωνίδας Κακούρης παίρνουν μέρος στους θεατρικούς μονολόγους που θα ανεβάσει το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με τίτλο “Οι αγνοούμενοι”.