«Τι είχες Δούκα, τι είχα πάντα»
Μέχρι Κεραίας

«Τι είχες Δούκα, τι είχα πάντα»

«Τι είχες Δούκα, τι είχα πάντα»

Η Ντέπυ Γκολεμά πάει μπροστά και πίσω στον χρόνο μέσα σε λίγες μόνο γραμμές!

Όλα εικονικά θα γίνουν φέτος! Έτσι, μπορεί να μην έχει Eurovision Song Contest, έχει όμως το show Eurovision: Europe Shine A Light, το οποίο θα μεταδώσει η ΕΡΤ Α.Ε. το Σάββατο στις δέκα το βράδυ.

Τι να σας πω! Ένα διάλειμμα στη ρουτίνα. Διότι είδαμε όπερες, είδαμε Οιδίποδες, είδαμε Μάκβεθ, ας δούμε πώς θα ήταν και ο διαγωνισμός αν γινόταν….

Για την ακρίβεια είναι, ένα tribute στα 41 τραγούδια που δεν διαγωνίζονται αλλά και μια άσκηση ενότητας της Ευρώπης με άξονα τη μουσική. Όλη η παραγωγή είναι home made, οι συντελεστές δεν συναντιούνται και το υλικό αποστέλλεται από κάθε γωνιά της Ευρώπης.
Γιατί ο Καπουτζίδης και η Μαρία πήγαν στο Ταλίν μια βδομάδα δεν το κατάλαβα…..

Εντατικά τα γυρίσματα των “Αγριων Μελισσών”. Μάθαμε κιόλας δια στόματος σκηνοθέτη ότι ο πρώτος κύκλος θα τελειώσει τα Χριστούγεννα. Έχουμε πολύ πράγμα…..

Προχθές ήταν η επέτειος της γέννησης του Νίκου Γκάτσου. Στο αφιέρωμα που είχε η ΕΡΤ γιατί -να το πούμε αυτά, μόνο η ΕΡΤ τα κάνει- μιλούσε ο Μίκης Θεοδωράκης. Παλιό αφιέρωμα φυσικά. Αποκάλυψε λοιπόν σχεδόν τρυφερά ότι με τον Γκάτσο είχαν σχεδόν μυστική «σχέση» γιατί θύμωνε ο Χατζιδάκις που τον ήθελε μόνο για εκείνον….

Κουβεντιάζοντας με μια καλή φίλη και εξαιρετική συνάδελφο, μου αποκάλυψε πως όταν βρίσκονταν οι τρεις τους ο Γκάτσος συνήθιζε να λέει γελώντας: μη νομίζετε ότι μαλώνουν. Εμένα με έχουν του κλότσου και του….Γκάτσου!

Τι ωραίες ιστορίες! Να μπορούσε μια μηχανή του χρόνου να έχωνε το αυτί μας σε τέτοιες συναντήσεις.

Δεν βλέπω συχνά MasterChef και το εννοώ, αλλά είναι κρίμα για την ποιότητα αυτών των τριών σεφ η παραγωγή να έχει κάνει το «παιχνίδι» με τόσο ακραία ριάλιτι στοιχεία χάρη της θεαματικότητας….

Σαν να μαγειρεύει ο Big Brother, βρε παιδιά. Και στο κάτω κάτω, μιλάμε για μια τόσο ωραία τέχνη….

Ο Αντώνης Σρόιτερ δεν πάει Mega. Θα τιμήσει το +1 χρόνο συμβόλαιο που έχει με τον Alpha. Ουσιαστικά τιμά και το κανάλι που τον ανέδειξε….μπράβο!

Με την ευκαιρία να πούμε πως απόψε στην «Αυτοψία» ο Αντώνης με τον Χρήστο Φερεντίνο ταξιδεύουν στα νησιά και μας δείχνουν άλλους τρόπους διακοπών….

Εγώ πάντως και Ευαγγελάτο και Χατζηνικολάου στο ίδιο κανάλι δεν νομίζω….

Να και ο Αλέξης Παπαχελάς! Ολόγερος πλέον από την περιπέτεια που πέρασε εμφανίστηκε ξανά στο πόστο του. Αλέξη τις πιο θερμές ευχές. Άλλο κακό στη ζωή σου να μη σε βρει, φίλε….

To Just the 2 of Us στηρίζει το νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” για την αγορά θερμοκοιτίδων και το νοσοκομείο αναφοράς “Σωτηρία” για την αγορά αναλώσιμων και ιατροφαρμακευτικού υλικού με στόχο να ενισχύσει τους γιατρούς και νοσηλευτές, που την περίοδο της πανδημίας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον COVID-19.

Μπουρλότο θυμίζουν οι “Άγριες Μέλισσες” όλη τη βδομάδα. Φωτιές, αναβρασμός, τι είχες Δούκα τι είχα πάντα….