«Τι νόημα έχει να ζεις με αυταπάτες…»
Μέχρι Κεραίας

«Τι νόημα έχει να ζεις με αυταπάτες…»

«Τι νόημα έχει να ζεις με αυταπάτες…»

Η Ντέπυ Γκολεμά δίνει δυναμικό "παρών" στο Znews και τα Σαββατοκύριακα!

Τώρα τι νόημα έχει να ζεις με αυταπάτες δεν κατάλαβα! Χάζευα λίγο αυτή την ιμιτασιόν Γιουροβίζιον χθες που έδειξε η ΕΡΤ και απορούσα ποιος ο σκοπός να φτιάχνουμε ψεύτικα πράγματα…..

Τι σόι διασκέδαση δηλαδή είναι ένα γεγονός που δεν έγινε αφού όλα τα διέλυσε ο κορονοϊός; Και επίσης έχω μεγάλη απορία και θα ήθελα μια εξήγηση από την κρατική ΕΡΤ, αφού απαγορεύονται τα ταξίδια πώς οι δυο απεσταλμένοι βρέθηκαν στο Ταλίν της Εσθονίας;

Και μας κοτσάρανε και φωτό από το βροχερό Ταλίν. Τους πήγε ειδικό αεροπλάνο; Πλήρωσε η ΕΡΤ τέτοια εποχή πτήση για ένα προγράμματος φάντασμα;;;

Δευτέρα 11 η ώρα ένα βουητό θα απλωθεί στη χώρα. Βββζζββββ ξεκινούν οι “Μέλισσες”. Μου έλειψαν πολύ και είμαι και περίεργη να δω τις αλλαγές. Η αλήθεια είναι πως θα ‘ναι κάπως περίεργο να δεις την Λενιώ με τα κιλά της τη Δευτέρα και στο επεισόδιο της Τρίτης να τη δεις εμφανώς αδυνατισμένη. Τι διάολο, της ρουφάει το αίμα ο Δούκας;

Μόνο δέκα μέρες μέσα στον Αύγουστο θα κάνουν διακοπές οι συντελεστές των “Άγριων Μελισσών”. Όλο τον άλλο χρόνο γυρίσματα…. για να καλυφθεί η σεζόν….

Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου το πιο πετυχημένο τηλεοπτικό ζευγάρι της χρονιάς. Ασυζητητί….

Παρά πολλά ειπώθηκαν για την τραγική ιστορία της νεαρής κοπέλας της Ελένης που βρήκε τραγικό θάνατο από τα δυο καθάρματα στα 25 της χρόνια. Φαρδιά πλατιά τα ονόματα τους.

Παιδιά, να σας το πούμε εκεί στα κανάλια. Οι νεαροί καταδικάστηκαν ισόβια άρα τα λέμε τα ονόματα πλέον. Δεν βάζουμε μπιπ. Τα λέμε καθαρά να τα ακούσει ο κόσμος. Είναι δολοφόνοι και είναι φυλακή….. Τι ζόρι τραβάτε;;;;

Δεν είναι ο Ροδίτης και ο Αλβανός. Είναι ο Μανώλης Κούκουρας, και ο Αλέξανδρος Λουτσάι. Είναι ΙΣΟΒΙΑ στη φυλακή για το φόνο της Ελένης Τοπαλουδη, που στον Παράδεισο, άγγελοι την κρατούν αγκαλιά για να της πάρουν το πόνο που της έδωσαν τα καθάρματα στη σύντομη ζωή της. Δεν είναι ο Ροδίτης και ο Αλβανός. Έχουν ονόματα είναι ο Μανώλης Κούκουρας και ο Αλέξανδρος Λουτσάι. “Και η φυλακή έχει τη δική της κόλαση”, έγραφα στο Facebook. Και μακάρι να ‘ναι έτσι…..

Θα μου πείτε σε 25 χρόνια θα βγουν. Αυτό που δε θα ξεπεραστεί ποτέ είναι ο πόνος της μάνας. Όμως 25 χρόνια είναι πολλά. Ποτέ δε ξέρεις τι συμβαίνει…..

Έχουμε όμως και τη περίπτωση του παιδεραστή που ασέλγησε σε 36 παιδιά και μετά από 8 χρόνια φυλακή νάτος ο μάγκας λευτέρος. Ενώ γενικά σέβομαι το νόμο ειδάλλως θα επικρατούσε ο νόμος του Λιντς αν κάναμε πράξη τις σκέψεις μας με τους παιδεραστές έχω τρομερό πρόβλημα. Ευτυχώς δεν έχω παιδιά….

Η Ισαβέλλα Σασλόγλου αποτελεί παρελθόν για το Mega. Η απόφαση δεν ξαφνιάζει….

Πιστεύω πως σε λίγο καιρό και μια άλλη αποχώρηση δεν θα ξαφνιάζει. Την περίμενα νωρίτερα….. Ήρθε η ώρα να πούμε η μέρα φεύγει ο… Τζώνη έρχεται;;;; Για να δούμε….

Τελείως αποτυχημένες και οι δυο τελευταίες διαφημίσεις της πολιτικής προστασίας. Και μη χαλάτε χρήματα τζάμπα να κάνετε και άλλες. Ούτε ο κόσμος τους δίνει σημασία και λάθος γίνονται….