«Τίποτα δεν αγγίζει τον Σωτήρη Τσιόδρα, είναι λευκός σαν γιασεμί»
Μέχρι Κεραίας

«Τίποτα δεν αγγίζει τον Σωτήρη Τσιόδρα, είναι λευκός σαν γιασεμί»

«Τίποτα δεν αγγίζει τον Σωτήρη Τσιόδρα, είναι λευκός σαν γιασεμί»

Η Ντέπυ Γκολεμά βρίσκεται παντού και παρακολουθεί όλους και όλα!

Δυο ηθοποιοί αναλαμβάνουν τις νέες οδηγίες της πολιτικής προστασίας για τα μέτρα του κορονοϊού. Έτσι από την Τρίτη θα δούμε τον Χρήστο Λούλη να προσπαθεί να πείσει τους νέους να μη συνωστίζονται τα βράδια στις πλατείες και πιθανά διευκολύνουν την εξάπλωση του κορονοϊού…..

Αλλά και η Κατερίνα Λέχου, θα μιλήσει κυρίως στο γυναικείο κοινό να μπορέσουν οι μάνες με τη σειρά τους να μιλήσουν στα παιδιά τους για τον ιό και να βρεθεί μια λύση. Βγαίνουμε φυσικά αλλά προσέχουμε….

Από τις 18 του Μάη θα πάνε στα γραφεία οι περισσότεροι τηλεοπτικοί διευθυντές και οι άνθρωποι των δημοσίων σχέσεων. Φυσικά κάνουν τηλεσυσκέψεις αλλά τα σχέδια δεν είναι και πολύ μακρινά….

Στον Alpha αίφνης παραμένει και ανανέωσε η Ελεονώρα Μελέτη, στο ΟΡΕΝ η Κατερίνα Καινούργιου.

Χθες περάσαμε υπέροχα με τον Γιώργο Νταλάρα- τι τραγουδάρες έχει πει ο άνθρωπος! Την άλλη Παρασκευή έχει σειρά η Καιτούλα Γαρμπή και οι Μέλισσες. Μπορώ να ζητήσω μια παραγγελιά παιδιά; Θέλω Νατάσα Θεοδωρίδου. Να τραβήξω μια κόκκινη γραμμή….

Ωραίες κουβέντες ειπώθηκαν χθες από συμμαθητές του Σωτήρη Τσιόδρα, για έναν άνθρωπο τόσο ωραίο, τόσο τίμιο που πέσαν να τον φάνε οι συνήθεις “τίμιοι” του συναφιού και της πολιτικής. Δεν τον αγγίζει τίποτα. Είναι λευκός σαν γιασεμί…..

“KitcheN’ Health” λέγεται η νέα εκπομπή μαγειρικής του OPEN που ξεκινά σήμερα στις 6.45, Με ξεναγό τη Μαρία Εκμεκτσίογλου, μια εξαιρετική μαγείρισσα….

Ακόμα τη θυμάμαι εκείνο το απόγευμα που φύγαμε από την Αθήνα τρεις φίλοι και φτάσαμε στην Πόλη βραδάκι μόνο και μόνο για να φάμε στην περίφημη ταβέρνα της Μαρίας. Έτσι για την πλάκα! Με τους δυο της γιούς και τι δεν έφτιαξε εκείνο το βράδυ! Εκεί γίναμε τακίμια, Τούρκοι και Έλληνες χορέψαμε, γελάσαμε… Α, ήταν μια τόσο φιλόξενη βραδιά! Μαρία, καλή επιτυχία…..

Τέλος η εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη και της Εύης Φραγκάκη. Δημιουργήθηκε για να κάνει τις μέρες τις καραντίνας πιο ευχάριστες και το κατάφερε….

Πάντως και ο Μιχάλης και η Εύη είναι από τα καλύτερα παιδιά. Στάλα κακό δεν θα ακούσεις, τόσο συνεπείς τόσο σοβαροί επαγγελματίες….

Την έκανε πάλι την πατάτα η ΕΡΤ! Ο άνθρωπος λέγεται Μελέτης Ηλίας και όχι Ηλίας Μελέτης. Αμάν ρε παιδιά αμάν….Πρόκειται για τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» της Όλγας Μαλέα, που θα προβληθεί το φθινόπωρο, από την κρατική τηλεόραση. Ο Μελέτης Ηλίας είναι ηθοποιός και παίζει στη σειρά μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Τα “Μυστικά του βάλτου” μπορεί να μείνουν μυστικά και να μη τα μάθουμε από το Mega. Τώρα μυθοπλασίες μάλλον το ’21 θα γυριστούν….

Εκτός φυσικά από τις “Άγριες Μέλισσες” που ξεκινούν γυρίσματα τη Δευτέρα και ξαναγυρίζουν με κανονικά επεισόδια στις 18 Μαΐου και όσο πάει….

Δεν συμφωνώ -αλλά είναι προσωπική άποψη- με πολλούς καλλιτέχνες. Δηλαδή εδώ που τα λέμε δε θυμάμαι και πολλούς μέσα στη κρίση να κάνουν δωρεάν συναυλίες για να βοηθήσουν αφιλοκερδώς διάφορες ομάδες. Γιατί βλέπω τώρα πολύ ζοριλίκι και αντιπολίτευση και μαγκιά…. για το θεαθήναι!

Πάει και ο Δημήτρης Κρεμαστινός, μια πολύ ευγενική φυσιογνωμία στο χώρο της Ιατρικής και της πολιτικής. Ο Κρεμαστινός νόσησε από τον κορονοϊό που σμπαράλιασε τα πάντα στον οργανισμό του. Απορώ πως ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε στον Χατζηνικολάου ότι πήγε από λοίμωξη. Μα και η λοίμωξη στη ΜΕΘ αποτέλεσμα του κορονοϊού ήταν…..

Αχ, εκείνο το πάρτι…..Ο ίδιος δεν ήταν παρών αλλά νόσησε συγγενικό του πρόσωπο που είχε παραβρεθεί….Και κόλλησε….

Θα αναπαυθεί στη γη της αγαπημένης του Ρόδου, ο “Τζίμης των Δωδεκανήσων”, όπως τον έλεγαν…