«Το λάθος ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ και η νοσταλγία που γίνεται τροχοπέδη»
Μέχρι Κεραίας

«Το λάθος ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ και η νοσταλγία που γίνεται τροχοπέδη»

«Το λάθος ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ και η νοσταλγία που γίνεται τροχοπέδη»

Η Ντέπυ Γκολεμά δεν κρύβεται πίσω από τις λέξεις!

Νομίζω η νέα σεζόν είναι γυναικεία υπόθεση σε όλα τα επίπεδα. Στα σίριαλ, σε νέες εκπομπές, σε πάνελ. Γενικά η τηλεόραση έχει άρωμα γυναίκας. Και καλά κάνει….

Αν το καλοσκεφτείτε, οι άνδρες ψιλομούσκεμα τα έκαναν πέρσι -του Γρήγορη εξαιρουμένου και των δημοσιογράφων στις ειδήσεις. Θα εξαιρώ τον Μάνεση που κορόιδεψε τον κόσμο με βίντεο από τα παλιά. Μέγα ατόπημα….

Να, ας ξεκινήσουμε από την Ελεονώρα Μελέτη. Σε νέο ρόλο. Ενημέρωση ξανά. Ένα το χαρτί. Έφυγε η Ελένη και ξεπήδησαν Ελενίτσες από παντού. Μάθανε ότι έφυγε πλάκωσαν και από την Κρήτη. Νέο αίμα με λάθος ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ. Με τα απόνερα των ριάλιτι….

Στον Alpha ο πανικός. Αν πας να γίνεις Ελένη, την έβαψες. Άσε που μπορεί να σε βλέπει….

Στα πρωινά τα ίδια. Τσιμτσιλή με αφίξεις, Σκόρδα με αποχωρήσεις. Κάπου διάβαζα ότι χρειάζονται φρέσκες ιδέες οι εκπομπές και αλλάζουν τους ρεπόρτερ. Οι παρουσιαστές εκεί! Ακλόνητοι.

“Αγγελική” λέγεται το νέο σίριαλ του Alpha και δεν εννοεί τη Νικολούλη. Ως τώρα διαβάζω η τρίτη απόπειρα σειράς να τσακίσουν τις “Άγριες Μέλισσες”…

“Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο;” αναρωτιέται η συγγραφέας της σειράς. Να έχετε γράψει κάτι καλό γιατί η ζωή το λέει. Μπορεί….

Το θετικό είναι οι νέοι ηθοποιοί που προέρχονται κυρίως από το θέατρο. Αυτό κρατάμε. Και αυτόφωτες προσπάθειες. Αφήστε τις “Μέλισσες”. Έγραψαν την ιστορία τους…

Το παρήγορο είναι πως δεν θα λείψει η κωμωδία. Όχι αυτά τα “Μην ψαρώνεις”, “Φριτέζα” κλπ αλλά Ρήγας – Αποστόλου, Μυρτώ Κοντοβά, Καπουτζίδης και βλέπουμε….

Το σημαντικό είναι πως θα έχουμε να περιμένουμε….

Έβλεπα ένα βράδυ το πλούσιο αρχειακό υλικό από τις εκπομπές της Σεμίνας. Της άξιας Σεμίνας. Με έπιασε μια μελαγχολία, άλλο πράγμα….

Δε ξέρω αλλά όλα αυτά τα νοσταλγικά πλην των ιστορικών, νιώθω ότι μας πάνε πίσω. Κοίτα πως ήταν…. Νέα πράγματα, φρέσκα, η ζωή προχωράει και η νοσταλγία είναι τροχοπέδη….

Αυτό το μικρούλι αγοράκι που το γνωρίσαμε σε μια διαφήμιση και είπαμε τι γλυκό παιδάκι κοντεύουμε να του τραβήξουμε το αυτί. Εύκολα τα παιδιά παίρνουν αέρα άμα τα εκθέτεις σε κίνδυνο υπερπροβολής….

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εθεάθη να τρώει το ροδάκινό του στην Επίδαυρο στο σπίτι της Άννας Βλαβιανού. Ο Ντεπόν, πού ήταν ο Ντεπόν; (σ.σ. ο σκύλος της Άννας).

Την Πέμπτη στις 10 το βράδυ Γουλφς- Ολυμπιακός. Πέρνα, ρε Θρύλε, και θα βλέπω Σακελλαροπουλο τρεις μήνες δεμένη σε καρέκλα..

Νίκο, χρόνια πολλά. Να ζήσεις όμορφα και ωραία τη ζωή. Δικά μας, εδώ, εσωτερικά….