«Τρικυμία στο κρανίο!»
Μέχρι Κεραίας

«Τρικυμία στο κρανίο!»

«Τρικυμία στο κρανίο!»

Η Ντέπυ Γκολεμά κάνει ζάπινγκ και εκπλήσσεται!

Η κ. Ελένη Αρβελέρ είναι η επόμενη καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου. Η διακεκριμένη Ελληνίδα μιλά για τη ζωή της, τη σπουδαία καριέρα της και τι πιστεύει για την Ελλάδα…

Αν εξαιρέσεις το «Ευτυχείτε» όπου πραγματικά ευτυχούν, 17% σε ένα κανάλι σαν το Open δεν είναι μικρό ποσοστό, τα άλλα πρωινά ψάχνονται και εδώ πατούν εκεί βρίσκονται…

Η Τσιμτσιλή δεν μπορεί να έχει παράπονα αλλά γενικά τίποτα δεν είναι όπως άλλοτε εκτός του Μουτσινά που δεν χαμπαριάζει….

Την άλλη Τρίτη ο ΣΚΑΪ πάει στο Ραδιοτηλεοπτικό για εξηγήσεις. Καλά ξεμπερδέματα και άντε με το καλό και το Bachelor….

Αντιθέτως το GNTM έχει ξεκινήσει λες και βλέπεις εσπερινό σε εκκλησία. Τέτοια ευγένεια οι κριτές, στάζουν μέλι. Η κυρία Καγιά αγνώριστη. Να κάνεις τον σταυρό σου. Αυτοί θα αγιάσουν φέτος….

Στο Youtube μπορείτε να δείτε μετ’ εμποδίων live streaming Big Brother. Και αυτό διακοπτόμενο ανά πέντε λεπτά…

Στο δε ζωντανό κάτι είπε μια κοπέλα για τον Μπέζο και επήλθε τρικυμία στο κρανίο του σκηνοθέτη. Έτσι είναι. Όποιος έχει καεί στο χυλό φυσά και το γιαούρτι….

Ωραία η ιδέα του Γρήγορη με τα τρία κορίτσια. Η Τούνη δεν χρειαζόταν που πέρασε και μαγικά στα νησιά το καλοκαίρι… Άσε μας κυρά μου τρεις μήνες ξάπλα….

Το «διαμάντι» λέγεται Μαρία Καβογιάννη. Υπέροχη. Θα πάω στο Παλλάς ο κόσμος να χαλάσει….

Λέτε να χαλάσει; Ακούμε τόσα πολλά με αυτόν τον κορονοϊό. Τόσα….

Μάλλον αχρείαστη ήταν η Παρασκευή για τις «Μέλισσες». Ποιος ο λόγος να σπαταλάς 4 επεισόδια το μήνα;

Το αγαπημένο μας σήριαλ θέλει να βρει τα πατήματα του. Από αύριο αρχίζουν οι χοροί. Νομίζω και η ώρα είναι λάθος. Γιατί το ζητούμενο δεν είναι να καταστρέψεις ένα σήριαλ την «Αγγελική» εν προκειμένω το ζητούμενο είναι να πάρεις κόσμο από τα ριάλιτι.

Τα αφήνεις μια ώρα να ξερχαμανιάσουν και 11 η ώρα μπαίνεις δυνατά. Ας είναι. Η χρονιά μόλις άρχισε και έχει πολλές εκπλήξεις…..