Αυτή είναι η αλήθεια για την Ελένη Μενεγάκη
Nikopolis Blog

Αυτή είναι η αλήθεια για την Ελένη Μενεγάκη

Αυτή είναι η αλήθεια για την Ελένη Μενεγάκη

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτει, επιβεβαιώνει και διαψεύδει για λογαριασμό του Znews!

Sabbatical είναι η άδεια που παίρνει επίσημα κάποιος από τη δουλειά του για να ταξιδέψει, να μελετήσει, να ασχοληθεί με όσα δεν προλάβαινε να χαρεί εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Αυτό ακριβώς κάνει αυτή τη στιγμή η Ελένη Μενεγάκη και αν δεν ήταν ο covid  θα περνούσε την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Σημερινό δημοσίευμα λέει πως η Ελένη έχει «κλείσει» ήδη από τώρα με τον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν. Μία φήμη που κυκλοφορούσε σχεδόν ένα έναν χρόνο τώρα, φήμη που συνοδευόταν από προσωπικά ραντεβού, τηλεφωνικές επικοινωνίες, αμοιβές που ζαλίζουν και διαπραγματεύσεις για τα ποσοστά από τις χορηγίες.

Και μετά φυσικά σχόλια για το αν και πόσο θα επηρέαζε η παρουσία της την πρώτη κυρία του σταθμού, Φαίη Σκορδά, και αν θα την προόριζαν για να την διαδεχτεί μετά τη λήξη του συμβολαίου της.

Φυσικά καμία φήμη και κανένα δημοσίευμα ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη. Η ίδια η Ελένη, την ημέρα της ονομαστικής εορτής, αποκάλυψε σε όλους ότι είχε αποφασίσει να απέχει τη σεζόν που διανύουμε από τις αρχές της περασμένης. Και έλεγε αλήθεια. Δεν έκανε ούτε «σκληρές διαπραγματεύσεις», ούτε «μυστικές συναντήσεις» και δεν λοξοδρόμησε ποτέ από την αρχική της απόφαση.

Εξάλλου, υπάρχει ένα δεδομένο που κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ. Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει καμία οικονομική ανάγκη να ξαναδουλέψει ούτε μία μέρα στη ζωή της- και εγώ και εσύ δεν πρέπει να τη φθονούμε γι’ αυτό. Αλλά σίγουρα δεν έχει κλείσει για πάντα την πόρτα της τηλεόρασης.

Δεν είναι καν σίγουρο αν θα δούμε την Ελένη να επιστρέφει την επόμενη σεζόν, όπως οι περισσότεροι θεωρούν σίγουρο. Οι δικές μου πληροφορίες λένε πως η «εθνική μας παρουσιάστρια» δεν έχει δώσει τα χέρια με κάποιο κανάλι, ούτε καν έχει κάνει ραντεβού για την επόμενη σεζόν. Και πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα γίνει μετά το Πάσχα.

Εξάλλου, όπως λέει και ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει μαζί της, «η Ελένη δεν έχει κάνει ποτέ κάτι τυχαία»….