Αλήθειες και ψέματα για τα νέα projects του ΑΝΤ1
Nikopolis Blog

Αλήθειες και ψέματα για τα νέα projects του ΑΝΤ1

Αλήθειες και ψέματα για τα νέα projects του ΑΝΤ1

Από τη «Φάρμα» και τη νέα εκπομπή του Σαββατοκύριακου μέχρι το Your Face Sounds Familiar

Δυναμικά φιλοδοξεί να μπει ο ΑΝΤ1 στο δεύτερο μισό της σεζόν αφού μόνο οι «Μέλισσες» δεν θα φέρουν… την άνοιξη στους πίνακες τηλεθέασης και στα διαφημιστικά έσοδα.

Το μεσημέρι της Τρίτης η Χριστίνα Λαμπίρη φωτογραφήθηκε για το δελτίο τύπου της νέας δίωρης καθημερινής απογευματινής εκπομπής στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, το μικρό «αδερφάκι» του ΑΝΤ1 που φιλοδοξεί όμως να μπει πιο δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεθέασης μέσα στο 2021.

Γι’ αυτό κιόλας, σε αντίθεση με όσα γράφονται, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα επίσημα σε ποιο από τα δύο κανάλια του ομίλου θα προβληθεί η «Φάρμα». Ούτε το όνομα του Σάκη Τανιμανίδη έχει «κλειδώσει» όπως ακούγεται και εννοείται ότι δεν έχουν υπογράψει.

Οι δυο πλευρές πάντως έχουν κάνει ραντεβού σε θετικό κλίμα (ας μην ξεχνάμε ότι η γνωριμία του Σάκη με τον τωρινό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζη Ποφάντη μετράει αρκετά χρόνια, από τότε που ο Σάκης παρουσίαζε το World Party στον Alpha).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο, ενώ αυτές τις μέρες θα ξεκινήσει η αναζήτηση των διασήμων που θα λάβουν μέρος. Αν πάντως δεν βρεθεί ο Σάκης σε αυτό το πόστο (ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλο σταθμό) το κανάλι έχει ήδη έτοιμες εναλλακτικές επιλογές.

Πιο νωρίς θα έχει κάνει πρεμιέρα η all star εκδοχή του Your Face Sounds Familiar με τη Μαρία Μπεκατώρου. Το όνομα του Μιχάλη Ρέππα θεωρείται σχεδόν βέβαιο πλέον για την κριτική επιτροπή, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται και ο Τάκης Ζαχαράτος που έχει ξαναβρεθεί με επιτυχία στην ίδια θέση.

Όσο για την πολυαναμενόμενη ζωντανή lifestyle εκπομπή του Σαββατοκύριακου, οι προετοιμασίες βρίσκονται ακόμα σε πιο αρχικό στάδιο. Το όνομα της Βάσως Λασκαράκη ακούγεται πλέον όλο και περισσότερο (άλλο ένα πρόσωπο που έχει καλές σχέσεις με τη διεύθυνση προγράμματος), αλλά ο σταθμός δεν επιβεβαιώνει σε καμία περίπτωση την πληροφορία- για την ακρίβεια δεν διευκρινίζουν καν αν η εκπομπή με αρχισυντάκτρια τη Βένια Καραγιάννη θα προβληθεί στην πρωινή ή τη μεσημεριανή ζώνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βάσω επρόκειτο αρχικά να ηγηθεί της ζώνης που ανέλαβε τελικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Alpha, αλλά όπως είχε γίνει τότε γνωστό οι δύο πλευρές δεν είχαν συμφωνήσει στο οικονομικό σκέλος. Φυσικά θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τη Βάσω στην παρουσίαση εκπομπής, με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο στην κουζίνα!