Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτό είναι το νέο της τηλεοπτικό βήμα
Nikopolis Blog

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτό είναι το νέο της τηλεοπτικό βήμα

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτό είναι το νέο της τηλεοπτικό βήμα

Η δελεαστική πρόταση που έχει δεχτεί δεν είναι σίγουρα αυτό που περίμενε ούτε η ίδια!

Εκείνη και ο σύζυγός της, Χάρης Βαρθακούρης αποτέλεσαν την πιο ευχάριστη και απροσδόκητη τηλεοπτική έκπληξη της φετινής σεζόν.

Η σαρωτική προσωπικότητα της Αντελίνας Βαρθακούρη έγινε το αγαπημένο θέμα πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών και το κοινό δεν χόρταινε να απολαμβάνουν τους ξεκαρδιστικούς καβγάδες της.

Η Αντελίνα, λοιπόν, έχει… ρεύμα και αυτό είναι λογικό να φέρνει προτάσεις. Και ενώ ήδη της έχει γίνει κρούση από το Star να λάβει μέρος μαζί με τον άντρα της και στον δεύτερο κύκλο του Globetrotters, δεν αποκλείεται να τη δούμε να «ακολουθεί» τα μονοπάτια του άντρα της, αφού τη θέλουν πολύ να διαγωνιστεί στο Just The 2 Of Us.

Το μουσικό show του Open κάνει πρεμιέρα στα τέλη του Γενάρη (φήμες λένε για Σάββατο βράδυ, απέναντι στον Σπύρο Παπαδόπουλο) και το μόνο που έχει γίνει επίσημα γνωστό είναι ότι θα έχει παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, την Άντζελα Δημητρίου στην επιτροπή και τη Βίκυ Κάβουρα στα παρασκήνια.

Tο κανάλι κάνει συνεχώς επαφές και ραντεβού με γνωστούς Έλληνες αλλά κανείς δεν έχει υπογράψει ακόμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν η Αντελίνα Βαρθακούρη συμφωνήσει με την Παραγωγή, το παιχνίδι θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Εξάλλου, πριν από πέντε χρόνια, και ο σύζυγός της είχε λάβει μέρος στο ίδιο παιχνίδι όταν προβαλλόταν από το Mega και αρκετοί θυμούνται ότι η σύμπραξή του επί σκηνής με την Τέτα Καμπουρέλη ήταν τουλάχιστον… επεισοδιακή!