ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ετοιμάζει του χρόνου η Βίκυ Σταυροπούλου;
Nikopolis Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ετοιμάζει του χρόνου η Βίκυ Σταυροπούλου;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ετοιμάζει του χρόνου η Βίκυ Σταυροπούλου;

Ο Νίκος Γεωργιάδης έχει τις τελευταίες εξελίξεις (και) από το θεατρικό παρασκήνιο

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς. Η φετινή σεζόν της έχει χαρίσει μια υπερ-επιτυχημένη παράσταση, το «Μάμα Ρόζα» στο θέατρο «Αλίκη» και μάλιστα δίπλα στους δυο πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και την κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

Αν και πολλοί θα στοιχημάτιζαν ότι η παράσταση θα συνεχιζόταν και την επόμενη σεζόν, το θεατρικό ζευγάρι Σταυροπούλου – Χατζηπαναγιώτη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να ανεβάσει στο ίδιο θέατρο το έργο «Μπαμπάδες με Ρούμι» των Ρέππα – Παπαθανασίου.

Πρόκειται για μια παράσταση που είχε κάνει θραύση τη δεκαετία του ’90, και μάλιστα οι δημιουργοί της είχαν αρνηθεί πολλές φορές να παραχωρήσουν τα δικαιώματα σε παραγωγούς και ηθοποιούς που είχαν ενδιαφερθεί να την ανεβάσουν.

Μάλιστα, στον θίασο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προστεθεί και η Μαρία Λεκάκη, ενώ πρόταση έχει δεχτεί και ο Μελέτης Ηλίας.

Προσέγγιση έγινε και στην Κλέλια Ρένεση, για τον ρόλο που είχε ενσαρκώσει η Κατιάνα Μπαλανίκα, αλλά εκείνη δεν απάντησε ποτέ!

Αν δεν θα σας έφτασε αυτό το νέο, να σας πούμε εδώ ότι οι Άγαμοι Θύται ετοιμάζονται να γιορτάσουν πανηγυρικά τα 30 χρόνια από την ίδρυσή τους…..

…. και να ευχηθούμε περαστικά στην Ζωζώ Σαπουντζάκη που ετοιμάζεται να επιστρέψει απόψε, Παρασκευή, στη σκηνή του «Αθηνά» μετά από πολυήμερη απουσία λόγω ασθένειας που την καθήλωσε στο κρεβάτι.