«Celebrities σε κορονο-απόγνωση»
Nikopolis Blog

«Celebrities σε κορονο-απόγνωση»

«Celebrities σε κορονο-απόγνωση»

Ο Νίκος Γεωργιάδης περιγράφει πώς είναι να υπηρετείς το lifestyle εν μέσω της πανδημίας

«Εγώ να ξέρεις, αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση, θα με βρείτε να τρέχω γυμνή στους δρόμους την άλλη εβδομάδα!» μου έλεγε χτες στο τηλέφωνο μια φίλη πολύ γνωστή και αγαπητή στο κοινό που μετράει όπως όλοι μας, σχεδόν, μια εβδομάδα εγκλεισμού. «Τι να πω εγώ που μένω μόνος μου» της απαντώ.«Καλύτερα είσαι εσύ!» μου φωνάζει. «Δεν έχεις να τσακωθείς με κανέναν!». Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια που ξέρω, έναν δυο καυγάδες τους ρίχνουν καθημερινά.

Τι να πει και η άλλη η λαμπερή Influencer που της έμειναν αφόρετα τα ρούχα που θα διαφήμιζε για 500 ευρώ στο Instagram και παρακαλάει τον κομμωτή της να της κάνει στα κρυφά τη ρίζα, σαν να πηγαίνει σε παράνομη λέσχη την εποχή της ποτοαπαγόρευσης.

Και αυτός ο hairstylist, γιατί να της κάνει τσάμπα το μαλλί, αφού εκείνη δεν θα μπορεί να τον ταγκάρει στο Insta Story της; Αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα κυρία μου, όπως λέει και ο Λιάγκας.

Έλα τώρα και στη δική μου θέση…  Εδώ στο Znews τα νέα τρέχουν, καθημερινά βγάζουμε πιο πολλές ειδήσεις από ποτέ, στα περιοδικά όμως τι γίνεται;

Σου κλείνουν τα ωραία τα μαγαζιά που φωτογράφιζες τους διασήμους, σου κλείνουν και τις μπουτίκ που έπαιρναν τα ρούχα οι στυλίστες (τους μισούς εγχώριους celebrities, αν τους αφήσεις να ντυθούν μόνοι τους, θα έχεις ένα μικρό πρόβλημα!), οπότε καλείσαι να κάνεις πρωτοποριακές…. αλχημείες για να δικαιώσεις τον αναγνώστη που δίνει τα 2,5 ευρώ του.

Θα μου πεις τα ΄χεις ξαναπεράσει αυτά τα δύσκολα, εκεί στα τέλη του ’11, σε άλλες συνθήκες βέβαια, όχι τόσο δυσοίωνες σε παγκόσμιο επίπεδο. Ήταν λίγο πριν μπει λουκέτο στην ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλο, όπου κάθε εβδομάδα δεν ξέραμε καν αν θα έφτανε το χαρτί για να τυπώσουμε το ΟΚ!, ενώ την ίδια στιγμή το 90% των συνεργατών είχαν διακόψει κάθε επαφή αφού ήξεραν ότι θα έχαναν τα λεφτά τους. Εμείς, από τη μεριά μας, επίσης απλήρωτοι, προσπαθούσαμε να κρατήσουμε το περιοδικό ζωντανό ώστε πριν περάσει σε άλλα χέρια να μην μείνει ούτε μια εβδομάδα εκτός περιπτέρου.

Από τότε βέβαια μέχρι σήμερα, τα σημεία πώλησης έχουν πέσει κατά 40% πράγμα που κάνει επιτακτική την ανάγκη να μπουν επιτέλους τα περιοδικά και στα supermarket, όπως συμβαίνει στο εξωτερικό.

Το ίδιο αίτημα προβάλλουν επιτακτικά εξάλλου και οι εφημερίδες, αφού αυτή η νέα μεγάλη κρίση προκάλεσε ολικό πάγωμα της διαφημιστικής αγοράς και πολλοί συνάδελφοι φλερτάρουν πλέον με την ανεργία- για την ακρίβεια, τώρα πια κανείς στον χώρο μας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το μέλλον του.

Για δες που από αλλού ξεκίνησα και αλλού με πήγε. Για τα τηλεοπτικά ήθελα να γράψω και θα το κάνω ευθύς αμέσως:

Ο ΣΚΑΪ, λοιπόν, δείχνει να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο κομμάτι της ενημέρωσης, αν και η prime time, χωρίς τις «Άγριες Μέλισσες» υποκλίθηκε αυτή την εβδομάδα κανονικά στο MasterChef. Έβλεπα τις αναλύσεις κοινού για το επεισόδιο της Τετάρτης και νόμιζα ότι διάβαζα λάθος όταν είδα ότι στο γυναικείο κοινό 18-24 έκανε 60% μέσο όρο!

Στο Open τώρα η επιστροφή της «Φωλιάς των Κου Κου» φαίνεται πως επισπεύδει την επιστροφή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία, εκτός απροόπτου, βγαίνει στους δέκτες μας τη Δευτέρα- εξάλλου η εκπομπή αποτελούσε όλη τη σεζόν το πιο δυνατό χαρτί του καναλιού και το κανάλι φαίνεται πως βιάζεται να τη δεσμεύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, ώστε να μην επαναληφθεί αυτό που έγινε με τον Νίκο Μουτσινά.

Στον ΑΝΤ1 τώρα, η Φαίη Σκορδά θα πρέπει να μείνει εκτός και όλη την επόμενη εβδομάδα, και από εκεί πέρα, όλα εξαρτώνται από το κανάλι- αν η επικαιρότητα το υποχρεώσει να ποντάρει στην ενημέρωση ή θα επιστρέψει σιγά σιγά στην ψυχαγωγία. Your Face Sounds Familiar πάντως, πάρα πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε πριν από το Πάσχα, ενώ αμφίβολο είναι αν και πότε τα τηλεπαιχνίδια θα συνεχίσουν τα γυρίσματα.

Αυτό το Πάσχα φυσικά, προβλέπεται να είναι πολύ διαφορετικό, ειδικά για όσους το έχουν ταυτίσει με διασκέδαση και με πολυτελείς αποδράσεις. Θα το ζήσουμε κι αυτό, φαντάζομαι με τους -λίγους και καλούς- δικούς μας ανθρώπους, που μας αγαπάνε και τους αγαπάμε πραγματικά!

Εξάλλου το «υγεία να έχουμε και όλα γίνονται» ακούγεται πλέον πιο σοβαρά από ποτέ, γι’ αυτό κάντε μια προσπάθεια να κρατηθείτε σπίτι αυτό το Σαββατοκύριακο (εξάλλου όλη την άλλη εβδομάδα θα βρέχει) αλλιώς, όπως μας προειδοποίησε ο Κυριάκος, έρχεται απαγόρευση κυκλοφορίας!