Χρηστίδου – Μαραντίνης: Η επόμενη μέρα μετά τον χωρισμό
Nikopolis Blog

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Η επόμενη μέρα μετά τον χωρισμό

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Η επόμενη μέρα μετά τον χωρισμό

Η «lifestyle» είδηση της Μ. Εβδομάδας ήταν φυσικά η ανακοίνωση του χωρισμού της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη. Η πληροφορία ήταν σε μένα γνωστή απλά τόσο εγώ όσο και πολλοί φίλοι τους πίστευαν ότι και αυτή τη φορά θα τα κατάφερναν.

Όχι, δεν ήταν η πρώτη φορά που περνούσαν κρίση. Άνθρωποι κοντά στο ζευγάρι λένε ότι η τελευταία φορά ήταν στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού αλλά κατάφεραν να έρθουν πάλι κοντά με ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο. Άλλοι άνθρωποι που τους έχουν συναναστραφεί λένε ότι θα είχαν χωρίσει πολύ νωρίτερα αν δεν υπήρχαν οι γιοι τους και αναφέρονται στη σοβαρή δοκιμασία που πέρασαν όταν η Σίσσυ έχασε το μωρό που κυοφορούσε.

Ποιος έφταιγε και ποιος όχι είναι κάτι που κανείς από τους δύο δεν θα το θίξει ποτέ δημόσια. Αυτό πάντως που ακούγεται είναι ότι η απόφαση (όπως συμβαίνει συνήθως) ήταν της Σίσσυς. Εξάλλου τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια έκανε μοναχικές εξόδους και δεν εμφανιζόταν στο μαγαζί που τραγουδούσε ο σύζυγός της.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι την ημέρα της γιορτής του Θοδωρή, η Σίσσυ διασκέδαζε στο Estate με τους συνεργάτες της, καλεσμένη της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Δύο εβδομάδες πριν από την κοινή ανακοίνωση του -πρώην- ζευγαριού, είχα δεχτεί τηλεφώνημα πως ο Θοδωρής δεν έμενε πλέον στο σπίτι τους στα βόρεια προάστια. Ταυτόχρονα όμως οι δυο γονείς, ενώ ήταν ήδη σε διάσταση, είχαν επισκεφτεί μαζί με τα παιδιά τους παιδότοπο της περιοχής.

Η κρίση που περνούσε το ζευγάρι ήταν γνωστή εδώ και καιρό και στους συνεργάτες του ζευγαριού, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως το πρόσφατο κοινό video που είχαν αναρτήσει στο κανάλι τους στο Youtube είχε γυριστεί αρκετό καιρό πριν. Αφού ήταν γνωστό γιατί δεν είχε γραφτεί, μπορεί εύλογα να αναρωτηθεί κάποιος; Εκεί είναι που μπαίνουν τα ηθικά όρια του κάθε δημοσιογράφου – εξάλλου, όταν ένα ζευγάρι είναι παντρεμένο, μια τέτοια αποκάλυψη χωρίς τη συγκατάθεσή του μπορεί να έχει νομικές συνέπειες.

Τα παιδιά θα μείνουν φυσικά με τη μητέρα τους, ενώ αυτό που θέλει και εκείνη είναι να είναι παρών ο πατέρας τους όσο πιο συχνά γίνεται – κάτι που έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις χωρισμένων ζευγαριών.

Για παράδειγμα, ο Γιώργος Λιάγκας έχει το ελεύθερο να επισκέπτεται το σπίτι της Φαίης Σκορδά και να παίρνει τα παιδιά, ειδικά αυτή την περίοδο που έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο.

Το ίδιο λένε τώρα πως θα ισχύσει και στην περίπτωση της Σίσσυς και του Θοδωρή, αφού έχουν αποφασίσει από κοινού να βάλουν στην άκρη τις προσωπικές τους διαφορές για το καλό του Φίλιππου – Ραφαήλ και του Μιχαήλ – Άγγελου.