«Έχουμε την τηλεόραση και τους παρουσιαστές που μας αξίζουν;»
Nikopolis Blog

«Έχουμε την τηλεόραση και τους παρουσιαστές που μας αξίζουν;»

«Έχουμε την τηλεόραση και τους παρουσιαστές που μας αξίζουν;»

Κάθε λαός, λένε, έχει την τηλεόραση που του αξίζει. Η δική μας πάντως μας αντιπροσωπεύει πολύ πετυχημένα ως έθνος.

Οι μισοί τσακώνονται με τους άλλους μισούς, όλοι εναντίον όλων. Σκορδά- Λιάγκας κοινό μέτωπο εναντίον Αρναούτογλου, τη Φαίη με τη σειρά της να λέει τώρα για πρώτη φορά ότι δεν ήθελε να παντρευτεί για να χωρίσει, αλλά και ο Γιώργος να έχει πει παλιότερα το ίδιο πράγμα… κάτι δεν καταλαβαίνω εδώ πέρα!

Αφού και οι δυο μια σχέση σοβαρή δεν έχουν κάνει τόσα χρόνια, μήπως να το ξανασκεφτούν; Αυτό μπορεί να πει κανείς αν μείνει μόνο στους τίτλους που πουλάνε. Όσο όμως και αν μας αρέσουν τα happy end, η πραγματικότητα δεν θυμίζει ρομαντική κομεντί με τη Julia Roberts. Προφανώς για να χώρισαν μετά από δυο παιδιά θα είχαν εξαντλήσει πρώτα όλα τα περιθώρια. Το σημαντικό εξάλλου είναι ότι έχουν κρατήσει μια ζεστή σχέση για χάρη των γιων τους.

Την ίδια στιγμή να δέχομαι και καμιά 20αριά μηνύματα από τον φίλο μου τον Γιάννη τον Σπαλιάρα που νιώθει ότι πολύ τον έθιξαν ο Παπανώτας με τον Λιάγκα.

Βρέθηκα κι εγώ χτες εκεί, έπαιξε το θέμα, τι να πω, αμηχανία. Κανείς από τους τρεις εμπλεκόμενους δεν βρισκόταν εκεί για να απαντήσει ζωντανά, άντε να βγάλεις τώρα το φίδι από τρύπα χωρίς να προσβάλλεις. Και οι δυο πλευρές έχασαν το μέτρο. Αυτό λέω και σωπαίνω.

Στην πραγματικότητα, φυσικά είναι αστεία πράγματα όλα αυτά, αφού στο τέλος έχεις ξεχάσει πώς και γιατί ξεκίνησε αυτός ο καβγάς.

Γιάννη μου, ας έπαιζα σε σήριαλ που θα το δει όλος ο πλανήτης και ας με στόλιζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Εδώ ο Γιώργος αποθέωσε σήμερα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που τον έτρεχε μαζί με τη Σάσα Σταμάτη στα δικαστήρια. Οπότε μην εκπλαγείς, αν σε λίγο καιρό δεις τον Παπανώτα με τον Σπαλιάρα και τον Λιάγκα με την Καζαριάν και τη Βέλλη να βγάζουν σέλφι όλο χαρά.

Γιατί, όταν έχεις κλείσει 20 χρόνια στον χώρο, όπως η αφεντιά μου, τα έχεις δει ΟΛΑ κυριολεκτικά.

Να θυμώσω, ας πούμε, τώρα που πήρε χτες ο Ρέμος τον Λιάγκα για να τον βάλει να διαψεύσει αυτό που είπα χτες για τη νέα συνοδό του Κώστα Πηλαδάκη; Σώπα μωρέ! Ελπίζω τουλάχιστον να δούμε τον Αντώνη σύντομα στην εκπομπή!

Αρνήθηκε, λένε, η Φουρέιρα να πάει καλεσμένη στην πρεμιέρα του Γρηγόρη και γενικά να μην συμμετέχει στην προώθηση του Final Four. Πώς το έχει πάρει άραγε αυτό ο Γρηγόρης, αν σκεφτεί κανείς την περσινή του αντίδραση όταν η Φαίη είχε πάει καλεσμένη στον Γεωργαντά αντί για τη δική του εκπομπή; Έλα όμως και στη θέση του… ο κάθε παρουσιαστής να μην θέλει το καλύτερο για το προϊόν του και να μην περιμένει να έχει τη στήριξη του δικού του καναλιού; Όλοι έχουν τα δίκια τους.

Το, δε, Final Four κάνει το πρώτο του γύρισμα την άλλη Τρίτη και 5 μέρες μετά βγαίνει στον αέρα. Φωτιά θα πάρουν οι μονταζιέρες- τουλάχιστον το υλικό θα είναι φρέσκο. Το ίδιο θα μου πεις έγινε και με το The Voice. Δευτέρα το πρώτο γύρισμα, Παρασκευή στις οθόνες σας. Πήρε φόρα το X- Factor που το θεωρούσαν πολλοί «καταδικασμένο» και θέλουν μάλλον να την ανακόψουν.

Κατά τ’ άλλα, η ελληνική τηλεόραση μια ατελείωτη πασαρέλα. Μόνο ο Χατζηνικολάου και ο Σρόιτερ δεν έχουν παίξει ακόμα GNTM.

Όλο σχεδόν το gossip κομμάτι της Φαίης Σκορδά και το μισό της Καινούργιου ήταν αφιερωμένο σήμερα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό πιστεύουμε ότι  θέλει το δυναμικό κοινό, αυτό του δίνουμε.

Έτσι κι αλλιώς, όταν τους απαγόρευαν να παίζουν Survivor στην πρώτη του σεζόν κατάφεραν να του ρίξουν τα νούμερα;