Έχουν Πακέτο!
Nikopolis Blog

Έχουν Πακέτο!

Έχουν Πακέτο!

“Πάμε Πακέτο”; “Πάμε Παρακάτω καλύτερα”. Αυτό φαίνεται πως λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μέχρι στιγμής βρίσκεται εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν.

Η εκπομπή της, μία από τις πετυχημένες του Alpha, φάνηκε πολύ ακριβή στη νέα διοίκηση (40.000 ευρώ το επεισόδιο) και την απέρριψαν χωρίς να συζητήσουν καν αν μπορεί να μειωθεί το κόστος της.

Αντιθέτως πρότειναν ένα άλλο, απογευματινό concept στην παρουσιάστρια η οποία το απέρριψε. Προηγουμένως όμως είχε απαρνηθεί πρόταση άλλου σταθμού που την ήθελε στο δυναμικό του- μετά όμως κι εκεί άλλαξαν τα «δεδομένα» και η Βίκυ δεν είχε προλάβει να κλείσει….

Είναι τα ίδια «δεδομένα» που έβαλαν φρένο και στις συζητήσεις του Νίκου Κοκλώνη, αφού κι εκείνος είχε δεχτεί πρόταση από τον ίδιο σταθμό για να μεταφέρει εκεί τις εκπομπές του. Όπως πρόταση είχε δεχτεί και από άλλο, μικρότερο, αλλά πολλά υποσχόμενο, κανάλι αλλά τελικά προτίμησε να παραμείνει στο Open.

Και εκεί βέβαια πολλά έχουν αλλάξει. Εκτός από το Celebrity Travel, την πιο δαπανηρή ταξιδιωτική εκπομπή που έχει γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, φαίνεται πως το It’s Showtime θα μεταδίδεται πλέον ως special event και όχι κάθε εβδομάδα, όπως πέρσι.

Δεν αποκλείεται όμως να δούμε τον Νίκο Κοκλώνη στην παρουσίαση ενός άλλου εβδομαδιαίου μουσικού show, βασισμένο σε ξένο format που είχαμε δει σε κανάλι που δεν υπάρχει πια… Το κανάλι της Παιανίας θέλει να πάρει τα δικαιώματα και, αν τα καταφέρει, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στις οθόνες μας το δεύτερο μισό της σεζόν μετά το Χ Factor.

Μιας και πιάσαμε το αγαπημένο Open, θυμάστε που σας λέγαμε εδώ ότι το κανάλι σκεφτόταν να βάλει τη Ζαρίφη με τον Σταματόπουλο απέναντι από τον Μουτσινά; Κάποια εμπλοκή προκύπτει όμως κι εδώ: Το κανάλι θέλει να μετακινήσει την εκπομπή τους στις 5 το απόγευμα.

Αυτό όμως δημιουργεί πρόβλημα επειδή η Κατερίνα έχει θεατρικές υποχρεώσεις- μόνη λύση να βγαίνει η εκπομπή γραμμένη live on tape, όπως γίνεται και με πολλές εκπομπές στο εξωτερικό (ακόμα και της Ellen).

Αυτά για σήμερα και από την άλλη εβδομάδα το τηλεοπτικό παρασκήνιο θα έχει πιο πολύ τράφικ και από την αυριανή επιστροφή των εκδρομέων στην Αθηνών – Κορίνθου.