Έφη Σαρρή: Έκανε νέο τεστ κορονοϊού και αυτό είναι το αποτέλεσμα…
Nikopolis Blog

Έφη Σαρρή: Έκανε νέο τεστ κορονοϊού και αυτό είναι το αποτέλεσμα…

Έφη Σαρρή: Έκανε νέο τεστ κορονοϊού και αυτό είναι το αποτέλεσμα…

Ποιον θέλει για παρτενέρ της μετά την Πηγή Δεβετζή και τον Τρύφωνα Σαμαρά που βγήκαν θετικοί;

Όλοι οι celebrities που συμμετέχουν στο Just the two of Us του Νίκου Κοκλώνη έκαναν σήμερα το επαναληπτικό τεστ κορονοϊού και οι περισσότεροι από αυτούς έσπευσαν να τον ευχαριστήσουν δημόσια για τον έμπρακτο ενδιαφέρον που έχει δείξει απέναντι σε όλους τους συνεργάτες του.

Ανάμεσα σε αυτούς που είχαν ανησυχήσει περισσότερο ήταν φυσικά και η παρτενέρ του Τρύφωνα Σαμαρά, Έφη Σαρρή, η οποία είχε έρθει σε επαφή τόσο με την Πηγή Δεβετζή που βγήκε θετική λίγο πριν από την πρεμιέρα, όσο και με τον Τρύφωνα Σαμαρά που έσπευσε να την αντικαταστήσει.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή η ίδια μπήκε σε καραντίνα- έτσι κι αλλιώς, όπως μας είπε, οι μετακινήσεις της ήταν πολύ περιορισμένες- ακυρώνοντας όλες τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις της.

Το αποτέλεσμα του τεστ της Παρασκευής- προς μεγάλη της χαρά και ανακούφιση- ήταν και πάλι αρνητικό, αλλά όπως μας είπε, θέλει να επαναλάβει ξανά το τεστ σε τέσσερις μέρες ώστε να είναι απόλυτα σίγουρη.

Εξάλλου η ίδια, όπως μας είπαν και συμπαίκτες της, ήταν ίσως και η πιο προσεκτική και αφαιρούσε τη μάσκα της μόνο πριν βγει στο πλατό για να τραγουδήσει. «Αν σκεφτείς ότι είχαμε αγκαλιαστεί με τον Τρύφωνα στο stage και δεν κόλλησα, μάλλον πρέπει να με πάρουν για μελέτη στο πανεπιστήμιο» πρόσθεσε γελώντας.

«Στο επόμενο live θέλω για παρτενέρ μου τον Νίκο Κοκλώνη!» συμπλήρωσε, αν και ο ίδιος μάλλον δεν θα μπορέσει να της κάνει τη χάρη, όσο και αν απολαμβάνει να τραγουδάει- ο παρουσιαστής και παραγωγός του show- δυστυχώς- δεν μπορεί να διαγωνιστεί!