Εκπλήξεις και ανατροπές στις θεατρικές σκηνές της πρωτεύουσας
Nikopolis Blog

Εκπλήξεις και ανατροπές στις θεατρικές σκηνές της πρωτεύουσας

Εκπλήξεις και ανατροπές στις θεατρικές σκηνές της πρωτεύουσας

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτει πού θα μπορέσετε να δείτε από κοντά τις πρωταγωνίστριες της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Πλην ελαχίστων (λαμπρών) εξαιρέσεων ο φετινός θεατρικός χειμώνας ήταν βαριά συννεφιασμένος και πολλοί διάσημοι πρωταγωνιστές βρέθηκαν να παίζουν μπροστά σε άδεια καθίσματα.

Μία από αυτές τις εξαιρέσεις ήταν το Masterclass με τη Μαρία Ναυπλιώτου που συνεχίζει να είναι και φέτος sold out. Κανένας λόγος ανησυχίας πάντως, αφού το έργο θα συνεχιστεί για τρίτη χρονιά και τον επόμενο χειμώνα.

Το ίδιο ισχύει και για την παράσταση υπερπαραγωγή της Μιμής Ντενίση που θα παιχτεί και την επόμενη σεζόν Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Στο θέατρο «Βεάκη» μου λένε ότι θα ανέβει το «Όσα παίρνει ο άνεμος». Δύσκολο το στοίχημα αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ας ελπίσουμε η παραγωγή θα είναι γενναιόδωρη….

«Η κυρία Επιθεώρηση» του Μάκη Δελαπόρτα θα βρει στέγη στο «Βέμπο». Μαθαίνω ότι ήδη έχουν κλείσει τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Ο αγαπημένος του θεατρικού κοινού, Γρηγόρης Βαλτινός, ανεβάζει ξανά τον «Βιολιστή στη Στέγη» στο θέατρο Ακροπόλ. Μαζί του η αδίστακτη “Μυρσίνη” από τις «Άγριες Μέλισσες», Κατερίνα Διδασκάλου, η Ευαγγελία Μουμούρη και ο Σόλωνας Τσούνης.

Αναμενόμενη επανασύνδεση μετά από δυο σεζόν χώρια (μόνο στη σκηνή): Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη ξανά μαζί στη σκηνή στο «Μικρό Παλλάς».

Στο θέατρο «Αλίκη» τελικά «έκλεισε» και η ακριβοθώρητη Μαρία Λεκάκη, δίπλα στη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, για την αναβίωση της θρυλικής παράστασης των Ρέππα – Παπαθανασίου «Μπαμπάδες με Ρούμι». Μαζί τους και ο Μελέτης Ηλίας.

Το «Γλυκό πουλί της νιότης» ετοιμάζεται να ανοίξει τα “φτερά” του στο «Αλκυονίς» κάτω από την καθοδήγηση του Γιάννη Χουβαρδά. Η συνεργασία της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη και της Έλλης Τρίγγου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Αποχή από τα φώτα επέλεξε για την επόμενη σεζόν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Προς το παρόν θα αρκεστεί στη σκηνοθεσία του απαιτητικού “Τρίτου Στεφανιού” που επιστρέφει μετά από εννέα χρόνια στο «Παλλάς» με Μαρία Κίτσου και Μαρία Καβογιάννη.