Ελεονώρα Μελέτη: Ο Alpha, οι φήμες για την ΕΡΤ και η αγωνία με το συμβόλαιό της
Nikopolis Blog

Ελεονώρα Μελέτη: Ο Alpha, οι φήμες για την ΕΡΤ και η αγωνία με το συμβόλαιό της

Ελεονώρα Μελέτη: Ο Alpha, οι φήμες για την ΕΡΤ και η αγωνία με το συμβόλαιό της

Μένει ή φεύγει τελικά από τον Alpha η παρουσιάστρια; Και αν ναι, ποιον σταθμό θα προτιμήσει;

Ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα της φετινής σεζόν είναι η Ελεονώρα Μελέτη. Δυστυχώς όχι για τους λόγους που θα επιθυμούσε η ίδια και το κανάλι της.

Δεδομένο πρώτο: Η Ελεονώρα παραμένει στο δυναμικό του Alpha. Η εκπομπή της έχει κοπεί, εκείνη πληρώνεται κανονικά.

Δεδομένο δεύτερο: Αν και γράφτηκε, η ίδια δεν έχει δεχτεί πρόταση από την ΕΡΤ. Της έχει γίνει όμως ήδη κρούση από δύο (τουλάχιστον) άλλους σταθμούς- προφανώς όχι από το Star, που έχει κοινή ιδιοκτησία με τον Alpha. Ούτε όμως και από τον ΣΚΑΪ, αφού η ίδια είχε κινηθεί νομικά εναντίον του πριν από δύο χρόνια μετά την αιφνίδια διακοπή της συνεργασίας τους.

Η Ελεονώρα πάντως διατηρεί καλές σχέσεις τόσο με το Mega- λόγω Σταμάτη Μαλέλη με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο Star- όσο και με τον ΑΝΤ1, από την παλιότερη θητεία της εκεί, αλλά και με στελέχη του Open.

Δεδομένο τρίτο: Ο Alpha της έχει προτείνει να επιστρέψει στη late night ζώνη. Με λιγότερα χρήματα όμως. Πράγμα που σημαίνει μεταβολή των όρων του συμβολαίου της. Και κάπου εκεί αρχίζει η ρήξη. Και οι δικηγόροι παίρνουν τη σκυτάλη.

Αυτή τη στιγμή η ίδια δεν μπορεί να κάνει επίσημα δηλώσεις πουθενά γιατί υπάρχει αυστηρή ρήτρα στο συμβόλαιό της που ορίζει ότι πρέπει να έχει την άδεια του καναλιού της για να μιλήσει σε άλλη εκπομπή.

Όταν είχε μιλήσει στην κάμερα του Open που την περίμενε καθώς έφτανε ξημερώματα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου για τη ραδιοφωνική της εκπομπή, η Διεύθυνση του Alpha είχε δυσανασχετήσει έντονα.

Την επόμενη, βέβαια, μέρα είχε κάνει το ίδιο ο Νίκος Μάνεσης σε άλλο κανάλι, αλλά ο ίδιος, ως «βαρύ πυροβολικό» του σταθμού, μπορεί να λειτουργεί με μεγαλύτερη άνεση.

Ουσιαστική, η Ελεονώρα Μελέτη καλείται να πάρει μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις στην καριέρα της. Ή παίρνει συναινετικό διαζύγιο με το κανάλι της και παίρνει ένα τηλεοπτικό ρίσκο στα μέσα της σεζόν σε άλλη τηλεοπτική στέγη ή παραμένει σε ένα περιβάλλον όχι γόνιμο για εκείνη το οποίο μπορεί να την αξιοποιήσει, μπορεί και όχι.

Αλήθεια, πώς θα εισέπραττε το κοινό μια infotainment καθημερινή εκπομπή με συμπαρουσιαστές τον Γιώργο Λιάγκα και την Ελεονώρα Μελέτη;