Ελεονώρα Μελέτη: Τι συμβαίνει τελικά με τον Alpha;
Nikopolis Blog

Ελεονώρα Μελέτη: Τι συμβαίνει τελικά με τον Alpha;

Ελεονώρα Μελέτη: Τι συμβαίνει τελικά με τον Alpha;

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτει ότι υπήρξε μια -ευχάριστη- ανατροπή!

Αν και τελευταία έγινε λόγος για «δυσαρέσκεια» του Alpha σχετικά με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η αλήθεια είναι μάλλον διαφορετική.

Και αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, η παρουσιάστρια ανανέωσε μυστικά το συμβόλαιό της με τον Alpha στα τέλη του περασμένου μήνα και μάλιστα με… διπλή προοπτική.

Τι σημαίνει αυτό; Το νέο συμβόλαιο της Ελεονώρας προβλέπει ότι από την επόμενη σεζόν θα παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή (χωρίς να διευκρινίζεται η ώρα μετάδοσης) ή/και το βραδινό της talk show.  Άρα δεν αποκλείεται από το φθινόπωρο η παρουσιάστρια να βρεθεί με δύο εκπομπές παράλληλα.

Αυτό που μάθαμε επίσης είναι ότι αν η καθημερινή της εκπομπή βγει στον αέρα (που είναι και το πιο πιθανό σενάριο) μετά τη, δεδομένη πλέον, αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha), υπάρχει ο όρος να έχει infotainment χαρακτήρα.

Η πρόταση μάλιστα για την καθημερινή εκπομπή είχε γίνει από τα τέλη Δεκεμβρίου- όπως εξάλλου όριζε και η αρχική της συμφωνία μετά τη μεταγραφή της.

Η ίδια πάντως, και αυτό είναι κάτι που θυμάμαι από προσωπική εμπειρία την εποχή που την είχαν μετακινήσει χωρίς τη θέλησή από την πρωινή ζώνη στο Star, είναι ότι η Ελεονώρα δεν ενθουσιαζόταν ποτέ με τη μεσημεριανή ζώνη -υπάρχουν μάλιστα κάποιοι που πιστεύουν ότι το ιδανικό σενάριο θα ήταν να παίρνει πάσα από το πετυχημένο Happy Day.

Όσοι γνωρίζουν μάλιστα την παρουσιάστρια λένε ότι σίγουρα δεν θα τη χαροποιεί πολύ το γεγονός να φανεί επικοινωνιακά ότι διαδέχεται για άλλη μια φορά την Ελένη Μενεγάκη, όπως είχε γίνει το 2005 με τον «Πρωινό Καφέ», αφού τα Μέσα θα μπουν στον πειρασμό να βάλουν τις δύο γυναίκες ξανά σε μια -άδικη και για τις δύο- διαδικασία σύγκρισης.

Και μπορεί τα «Μεσάνυχτα» να είχαν πτώση φέτος στους πίνακες τηλεθέασης, το κανάλι όμως αναγνωρίζει ότι το -πολύ- αδύναμο lead in δεν μπορούσε να βοηθήσει τα νούμερά της, ενώ, ως γνωστόν, η εκπομπή χρειάστηκε χρόνο να βρει ξανά τους ρυθμούς της μετά την αιφνιδιαστική μετακίνηση της αρχισυντάκτριάς της, Πωλίνας Τόλη, στον ΣΚΑΪ.