«Έλληνες παρουσιαστές: Αναμείνατε στο ακουστικό σας»
Nikopolis Blog

«Έλληνες παρουσιαστές: Αναμείνατε στο ακουστικό σας»

«Έλληνες παρουσιαστές: Αναμείνατε στο ακουστικό σας»

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτει, επιβεβαιώνει, διαψεύδει και αξιολογεί!

Για σκεφτείτε, πόση πληροφορία έχουμε όλοι συγκεντρώσει για τον κορονοϊό αυτές τις μέρες; Και κάθε μέρα να μαθαίνεις κάτι καινούριο.

Το πιο απίστευτο, και πολύ χρηστικό ταυτόχρονα, που διάβασα χτες από έγκυρο Μέσο είναι ότι απαγορεύεται να τινάζουμε τα ρούχα μας όταν γυρίζουμε σπίτι, αλλά επιβάλλεται να τα βγάζουμε αμέσως και να τα αφήνουμε για τρεις ώρες τουλάχιστον, στο μπαλκόνι (τόσο αντέχει ο ιός στα υφάσματα).

Πάμε στα δικά μας τώρα όμως γιατί τα άλλα τα διαβάζετε κι αλλού.

Επέστρεψε και η Ελένη Μενεγάκη χτες μετά από τριήμερη υποχρεωτική αποχή περιμένοντας τα αποτελέσματα του τεστ ενός από τους συνεργάτες της μπροστά από τις κάμερες αλλά και του παιδιού μιας συνεργάτιδάς της πίσω από τις κάμερες. Τελικά όλα πήγαν καλά και η Ελένη βγήκε στον αέρα.

«Το Χόλιγουντ δεν θα είναι ποτέ το ίδιο μετά από αυτό» γράφει το έγκυρο περιοδικό Hollywood Reporter στο τελευταίο του εξώφυλλο. Και όχι μόνο αυτό, θα προσθέσουμε εμείς.

Σκοτωμός γίνεται και στην ομάδα της Barcelona αφού οι -σοκαριστικά- ακριβοπληρωμένοι παίχτες της αρνήθηκαν να μειώσουν οι ετήσιες αποδοχές του κατά 70%, γεγονός που μάλλον θα ξεκινήσει έναν πόλεμο με τη διοίκηση.

Στα δικά μας τώρα, που επίσης δεν τα λες καθόλου ανθηρά, πολύ ησυχία φέτος θα υπάρχει στα θεατρικά πράγματα το καλοκαίρι. Τέτοια εποχή να φανταστείτε, οι πρόβες για τις αρχαίες παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη, αλλά, ακόμα και αν όλα τελειώσουν σύντομα, τώρα δεν θα υπάρχει, λένε, ο απαιτούμενος χρόνος προετοιμασίας.

Θα μου πείτε τώρα, εδώ αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες, στην Αμερική του Τραμπ έχουν χαθεί ήδη πάνω από 1000 άνθρωποι και το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού ζει αυτή τη στιγμή κάτω από περιοριστικά μέτρα, για ποια Επίδαυρο και Ηρώδειο μιλάμε εμείς;

Συζητήσεις επί συζητήσεων εντός ΑΝΤ1 για το αν θα έπρεπε να επιστρέψει η Φαίη Σκορδά τη Δευτέρα στις οθόνες μας. Η υποχρεωτική της καραντίνα τελειώνει σήμερα οπότε η απόφαση θα ήταν του καναλιού (UPDATE: τελικά ο κύβος ερρίφθη το πρωί)

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν επιστρέφει ακόμα πάντως. Ο ίδιος ιδανικά θα ήθελε να γυρίσει μετά το Πάσχα αφού η επικαιρότητα είναι πολύ βαριά (υπάρχει και ο αυστηρός περιορισμός των 10 ατόμων στο πλατό, μπροστά και πίσω από τις κάμερες), αλλά μάλλον αυτό δεν θα συμβεί…

Το ίδιο ισχύει για το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Αυτές οι δυο εκπομπές έχουν την ιδιαιτερότητα ότι βγαίνουν από το στούντιο Άλφα στα Μελίσσια και όχι στο Φάληρο και απασχολούν την ίδια βάρδια τεχνικών.

Ο Γιώργος πάντως, γλίτωσε από τον κορονοϊό και αναμένει τις αποφάσεις του σταθμού, ο οποίος έχει βγει ιδιαίτερα κερδισμένος στη μάχη της τηλεθέασης αυτή την εποχή.

Αυτός είναι και ο λόγος που εμποδίζει και όλα τα τηλεπαιχνίδια να ξεκινήσουν ξανά γυρίσματα ακόμα και μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας- που, αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, θα τελειώσει σε δυο εβδομάδες.

Να συγχαρούμε εδώ και τους δημοσιογράφους της ενημέρωσης που καθημερινά ρισκάρουν την υγεία τους για την έγκυρη πληροφόρησή μας. Για τους ανθρώπους που δουλεύουν στα νοσοκομεία δεν το συζητάμε καν……

Σουπερμάρκετ έχετε πάει αυτές τις μέρες; Κοιτάει ο ένας τον άλλον σαν να τον απειλεί με φωτόσπαθο ή μόνο ιδέα μου ήταν; Έτσι όπως κυκλοφορούν και οι μισοί με τις μάσκες, είναι σαν παίζουμε στο Star Wars.

Ευτυχώς αλλάζει και η ώρα την Κυριακή- νυχτώνει κατά τις 8 πλέον- γιατί τα βράδια είναι πιο μελαγχολικά….

Ωραία μέρα βρήκα κι εγώ να έχω γενέθλια, ε; Να με χαίρομαι!  Κουράγιο απανταχού Κριοί, και θα γιορτάσουμε φέτος μαζί με τους Ταύρους!