Εσείς πόση δόση GNTM πήρατε σήμερα;
Nikopolis Blog

Εσείς πόση δόση GNTM πήρατε σήμερα;

Εσείς πόση δόση GNTM πήρατε σήμερα;

GNTM: Αυτά τα τέσσερα αρχικά μοιάζουν να έχουν στοιχειώσει τον τηλεθεατή.

Ξεκινάει η Σταματίνα, συνεχίζει η Κατερίνα, μετά η Φαίη, ύστερα η άλλη Κατερίνα και μετά ο Γιώργος (ο Λιάγκας ντε). Τέσσερις εκπομπές να παίζουν τα ίδια πλάνα, και τα πάνελ να έχουν σοκαρισμένες αντιδράσεις-καρμπόν για τα κορίτσια που θέλουν να γίνουν Καζαριάν (πριν γίνει έντεχνη) αλλά καταλήγουν να κάνουν δοκιμαστικά για το Cirque du Soleil.

Και εδώ βρίσκει εφαρμογή η παλιότερη φράση που είχε γίνει viral: «Κράζεις; Θαυμάζεις!». Εξάλλου ποιο κανάλι δεν θα ήθελε να έχει στο πρόγραμμά του το GNTM και το MasterChef;

Ευτυχώς στον ΑΝΤ1 το μεγάλο ρίσκο με τις «Άγριες Μέλισσες» απέδωσε άμεσα καρπούς, προκαλώντας ανησυχία στον ανταγωνισμό και ειδικά στον ΣΚΑΪ που το «Λόγω Τιμής» μετά από μια πολυδιαφημισμένη πρεμιέρα, έδειξε να προσγειώνεται απότομα.

Όχι, δεν έφταιγαν μόνο τα άλλα προγράμματα που έπαιζαν απέναντι. Η σειρά δεν είναι αυτό που περιμέναμε και δυστυχώς απομένουν μόνο δέκα επεισόδια για να μας διαψεύσει. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί την καλλιτεχνική αξία των πρωταγωνιστών, ειδικά της Μαρίας Ναυπλιώτου, που μετά το περσινό ρεσιτάλ θεατρικής ερμηνείας της ως Μαρία Κάλλας, θεωρείται από πολλούς ως η κορυφαία γυναίκα ηθοποιός της γενιάς της.

Χωρίς αρχισυντάκτη στο κοντρόλ βγήκε στον αέρα την Πέμπτη η πρωινή εκπομπή της Φαίης, αφού ο νέος αρχισυντάκτης Γιώργος Πράτανος αποφάσισε να αναλάβει  την ευθύνη για τις χαμηλές πτήσεις της εκπομπής και υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία όμως, όπως ακούγεται δεν έχει γίνει (ακόμα;) δεκτή και η καλή του φίλη, Φαίη Σκορδά φρόντισε αμέσως να τον υπερασπιστεί.

Ό,τι και να γίνει, πάντως, η Φαίη παραμένει η πιο «εμπορική» παρουσιάστρια μετά την Ελένη Μενεγάκη, αφού οι εταιρείες έρχονται από μόνες τους για να διαφημιστούν στις εκπομπές τους.

Γιατί, κακά τα ψέμματα, αυτές οι εκπομπές πλέον μπορούν να στηριχθούν μόνο σε ωραίες γυναίκες στην παρουσίαση αφού οι «πελάτες» είναι κυρίως γυναικεία προϊόντα.

Στους νικητές της εβδομάδας και η Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελεονώρα είναι σαν να έχει εκμεταλλευτεί τις σπουδές της στην ψυχολογία και κάνει τον καλεσμένο να ανοιχτεί χωρίς εκείνη να λέει πολλά και με ένα υπερ-χαλαρό στυλ και ύφος του τύπου «ακόμα και αν μου πεις ότι έχει σκοτώσει όλο σου το σόι εγώ θα παραμείνω ατάραχη και cool». Ψυχή της εκπομπής είναι η δαιμόνια Πωλίνα Τόλη που μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη ακόμα και του πιο δύσπιστου υποψήφιου καλεσμένου με τεράστια υπομονή- και επιμονή!

Είδαμε στο ΚΠΙΣΝ και το πρώτο επεισόδιο από το “Κόκκινο Ποτάμι”. Με μία λέξη; Αξιοπρεπέστατο.

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μια ακριβή παραγωγή, ενώ μετά από το πρώτα λεπτά -που είναι λίγο… σκληρά ως εικόνα- ξεκινάει το δραματικό love story του Ιωάννη Παπαζήση με την Αναστασία Παντούση, όπου εκεί ο Μανουσάκης έχει μεγάλη παράδοση. Με μία μόνο μικρή σκηνή, την παράσταση κλέβει ερμηνευτικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.  Και για μια πιο… lifestyle πινελιά, έχει ενδιαφέρον η τηλεοπτική χημεία του Κωνσταντίνου Καζάκου με την Τάνια Τρύπη, που υπήρξαν παντρεμένοι για αρκετά χρόνια στο παρελθόν. Δείτε το την Κυριακή!

Αλήθεια, ποια εκπομπή πιστεύετε ότι δεν θα προλάβει να υποδεχτεί το 2020;