Γιώργος Αγγελόπουλος – Σάκης Τανιμανίδης: To παρασκήνιο ενός unfollow
Nikopolis Blog

Γιώργος Αγγελόπουλος – Σάκης Τανιμανίδης: To παρασκήνιο ενός unfollow

Γιώργος Αγγελόπουλος – Σάκης Τανιμανίδης: To παρασκήνιο ενός unfollow

Πολλά είναι τα ερωτήματα που μας ταλανίζουν αυτές τις μέρες με πιο «κρίσιμο» το περιβόητο unfollow του Ντάνου στον Σάκη Τανιμανίδη. Και επειδή μου είπαν ότι ούτε ο τελευταίος «τρελαίνεται» από αγάπη για τον Ντάνο τελευταία, έπρεπε να ψάξω λίγο περισσότερο.

Καταρχάς, να πούμε ότι το θέμα ενός unfollow είναι λίγο (ως πολύ) αστείο από μόνο του. Και σε μένα έχει τύχει δύο γνωστά ονόματα να μου στείλουν μήνυμα και να με ρωτήσουν γιατί τους έκανα unfollow- είχαν τις ειδικές εφαρμογές που τους ενημερώνουν.  Το γεγονός αυτό φυσικά σε φέρνει σε αμήχανη θέση γιατί στην πραγματικότητα δεν έχεις κάτι σοβαρό να πεις αφού, αν είχες τσακωθεί μαζί τους, προφανώς θα το γνώριζαν. Άρα είναι μια ερώτηση άσκοπη και άτοπη, ειδικά αν ο άλλος δεν είναι κολλητός σου. Άμα θες κάνε τον και συ unfollow και συνεχίστε αμέριμνοι τις ζωές σας.

Όπως έχει τύχει να κάνω unfollow μια δυο πολύ γνωστές και όμορφες Έλληνίδες, επειδή είχαν κάνει το Instagram τους… σουπερμάρκετ. Οι συγκεκριμένες βέβαια είχαν εκατοντάδες χιλιάδες followers που συμμετέχουν στα καθημερινά giveaways τους, οπότε καθόλου δεν θα τους πείραξε που έχασαν εμένα.

Πάμε τώρα στην περίπτωση που και οι δύο είναι πολύ διάσημοι και ο ένας έχει πάει στον γάμο του άλλου κιόλας, οπότε το ζήτημα ενός unfollow γίνεται… εθνικό και θέμα συζήτησης στα τηλεοπτικά πάνελ. Τι είχαν να χωρίσουν οι δυο άντρες, τη στιγμή μάλιστα που ο ένας βρίσκεται εδώ και μήνες στην άλλη άκρη του κόσμου; Μήπως έχει να κάνει με τις συζητήσεις του Ντάνου με την Acun Media και το Survivor All Stars; Θέλει να «φάει» τη θέση του Σάκη;

Όχι, δεν είναι αυτό, μου λένε άτομα που γνωρίζουν και με στέλνουν σε άλλη κατεύθυνση. Πριν από λίγο καιρό, λένε, ο Ντάνος είχε κάνει διαφήμιση για γνωστή εταιρία υποδημάτων. Τις επαφές και την παραγωγή του σποτ, την είχε κάνει μάλιστα η εταιρία του Σάκη Τανιμανίδη, Baby Blue Project, με έδρα το Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Μέχρι τότε λένε, οι σχέσεις των δύο αντρών ήταν άριστες, άρα αυτό που συνέβη στην πορεία, σίγουρα έγινε μετά και ίσως είχε σχέση με αυτή τη συνεργασία.

Το μόνο σίγουρο είναι πως την αλήθεια την ξέρουν- προς το παρόν- μόνο οι δυο τους και οι πολύ κοντινοί τους άνθρωποι.