GNTM – Αποκλειστικό spoiler: Ποια είναι η τριάδα του τελικού;
Nikopolis Blog

GNTM – Αποκλειστικό spoiler: Ποια είναι η τριάδα του τελικού;

GNTM – Αποκλειστικό spoiler: Ποια είναι η τριάδα του τελικού;

Ο Νίκος Γεωργιάδης μαθαίνει, μεταφέρει και δίνει κάποιες απαραίτητες απαντήσεις....

Έγινε και το γύρισμα του τελικού την Πέμπτη χωρίς όμως όλους τους παίκτες στο πλατό όπως είχαμε συνηθίσει. Η τριάδα είναι ήδη γνωστή, αλλά δεσμευόμαστε να δώσουμε ονόματα αφού το Star έχει θυμώσει πολύ με τα spoilers που θεωρούν ότι μπορεί να κάνουν κακό στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και στο πρεστίζ του παιχνιδιού.

Έχουμε όμως τρεις αποκαλύψεις που θα επιβεβαιωθούν όπως όλα τα spoiler που έχουμε κάνει στο Znews για το παιχνίδι μέχρι στιγμής:

Το ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί μένει εκτός τριάδας και παίρνει τη θέση του άτομο που έχουμε ήδη δει να αποχωρεί! Το συγκεκριμένο άτομο θα το δούμε να επιστρέφει σε λίγα επεισόδια και να «εξολοθρεύει» κυριολεκτικά παίκτες που είχαν κερδίσει τις εντυπώσεις.

Φυσικά το αποτέλεσμα δεν θα ανακοινωθεί πριν από το live του τελικού, όπου θα έχουμε δει και το αποτέλεσμα της φωτογράφισης του Δημήτρη Σκουλού στους φιναλίστ, που θα είναι δυο άντρες και μια γυναίκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό GNTM ήταν καθαρά αντρική υπόθεση από την αρχή κιόλας, αφού στον ημιτελικό είχαν φτάσεις τέσσερις άντρες και μία γυναίκα (που δεν την περίμενε κανείς).

Ένα άλλο επεισόδιο που θα σχολιαστεί αρκετά, είναι αυτό που θα δούμε τους παίκτες να φωτογραφίζονται με μέλη των οικογενειών τους. Εκεί θα έχουμε αρκετό συναίσθημα και αποκαλύψεις.  Φυσικά το επεισόδιο που περιμένουν όλοι, είναι αυτό που θα δούμε παίκτες που έχουν αποχωρήσει να επιστρέφουν στο σπίτι και εκεί κάποιες, ήδη εύθραυστες ισορροπίες αναμένεται να ανατραπούν…

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η παραγωγή του παιχνιδιού έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζει το επόμενο MasterChef. Σκοπός μάλιστα όλων ήταν τα γυρίσματα να ξεκινούσαν πιο νωρίς από κάθε άλλη σεζόν, αλλά το lockdown μάλλον θα φέρει τροποποιήσεις στον αρχικό σχεδιασμό.

Και κάτι που με αφορά προσωπικά

Όσοι με διαβάζετε εδώ, ξέρετε ότι δεν γράφω σχεδόν ποτέ για τον εαυτό μου αλλά θα κάνω μια εξαίρεση επειδή έχω λάβει πολλά μηνύματα από το πρωί του Σαββάτου και ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον: Σε μία μέρα που η χώρα μας θρηνεί (άλλους) 34 νεκρούς από τον κορονοϊό, το να μπω σε μια διαδικασία αντιπαράθεσης για όσα ανυπόστατα έχουν γραφτεί (χωρίς να ερωτηθώ) μετά την οικειοθελή αποχώρησή μου από μια εκπομπή, θα το έβρισκα τουλάχιστον ασεβές και εγωπαθές. Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλους, θα επιλέξω τη σιωπή, όσο και αν μπορεί να θίγομαι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο- όχι φυσικά από όλους.

Παρόλα αυτά εύχομαι και από εδώ καλή συνέχεια σε όλη την ομάδα του «Ευτυχείτε» και τους ευχαριστώ θερμά για τους δύο μήνες που περάσαμε παρέα έχοντας γνωρίσει πολύ αξιόλογους ανθρώπους. Και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη που είναι πάντα δίπλα σε όλους τους συνεργάτες τους όταν τον χρειάζονται.

Υ.Γ.: Ευτυχώς, ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και όταν τα όρια της δεοντολογίας ξεπερνιούνται κατά πολύ υπάρχει πάντα η νομική οδός…