Η αλήθεια για το γαλαζοαίματο ζεύγος, η αιχμή της Κορομηλά για τον Λιάγκα και μια επανασύνδεση!
Nikopolis Blog

Η αλήθεια για το γαλαζοαίματο ζεύγος, η αιχμή της Κορομηλά για τον Λιάγκα και μια επανασύνδεση!

Η αλήθεια για το γαλαζοαίματο ζεύγος, η αιχμή της Κορομηλά για τον Λιάγκα και μια επανασύνδεση!

«Κρίση στον γάμο Νικόλαου – Τατιάνας» ήταν ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο εφημερίδας του Σαββάτου, αλλά στενός φίλος του ζευγαριού επιμένει κατηγορηματικά στο Znews -και μάλλον έχει δίκιο- πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το έντυπο ισχυρίζεται πως το ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση τον τελευταίο καιρό αν και η αλήθεια είναι πως οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στις 4 Ιουλίου, στη δεξίωση του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

Η Τατιάνα και ο Νικόλαος με τον Αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα και τη σύζυγό του

Οι απόψεις του Γιώργου Λιάγκα στο  Znews για την εγχώρια τηλεοπτική πραγματικότητα, φαίνεται πως έκαναν τη Ρούλα Κορομηλά να διαφωνήσει έντονα στο Twitter.  Χωρίς να τον κάνει mention, λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του άρθρου, η “εθνική μας παρουσιάστρια”, όπως τη έχουν χαρακτηρίσει στο παρελθόν, έγραψε:

«Ε ! Δ θα μας τρελάνεις και με τις τοποθετήσεις σου φίλε περί τηλεόρασης. Δεν παίζουν ρόλο, λέει, τα πρότζεκτ αλλά τα πρόσωπα … κλαίω. Εδώ Ελλάδα! Οβερ; Μπερδεύτηκες με την Αμερική, μάλλον. Πάω να ρίξω βουτιά…».

Εσείς, αλήθεια τι πιστεύετε; Ποιοι κάνουν την επιτυχία στην Ελλάδα; Το The Voice θα έκανε τα ίδια νούμερα χωρίς το χιούμορ του Καπουτζίδη; Το Survivor ήταν εκείνο που βοήθησε τον Τανιμανίδη ή ο Τανιμανίδης βοήθησε το Survivor;

Αν θες την δική μου γνώμη, η επιτυχία ή η αποτυχία ενός concept είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων, δεν είναι μόνο ο παρουσιαστής ή μόνο το concept. Μπορεί το πρώτο Survivor να μην έκανε την ίδια επιτυχία αν είχε ξεκινήσει να προβάλλεται Σεπτέμβρη αντί για Φλεβάρη, όταν δηλαδή ο ήλιος και η θάλασσα έχει προλάβει να μας λείψει. Εξάλλου το πρώτο Survivor είχε την τύχη να συμπεριλάβει το λαϊκό είδωλο της δεκαετίας, Ντάνο, ο οποίος έτυχε να εκδιωχθεί από την αρχική ομάδα του και το κοινό θέλησε να «διορθώσει» αυτή την αδικία.

Η αλήθεια είναι ότι τα ιταλικού τύπου shows, που έκαναν ρεκόρ τηλεθέασης πριν από 20 χρόνια, δείχνουν να μην αφορούν ιδιαίτερα το κοινό, που αναζητά πλέον πιο εύπεπτα προγράμματα, με συγκεκριμένη δομή και κεντρική ιδέα.

Δεν φτάνει μόνο ο χορός, το τραγούδι και ένα ακριβό σκηνικό. Αν το καλοσκεφτείς, ακόμα και στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου υπάρχει συγκεκριμένο concept – ένα πρόσωπο κάθε φορά και γύρω του να χτίζεται μια ομάδα καλεσμένων- το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν συγκινεί ιδιαίτερα τη νεολαία.

Μπορεί να λένε ότι σε μία σχέση άμα ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλά, αυτό όμως δεν συμβαίνει σίγουρα στην περίπτωση της Ειρήνης Παπαδοπούλου και το Κώστα Πηλαδάκη. Αφού το πρώην/νυν ζευγάρι έκανε Πάσχα μαζί στη Μύκονο,  στη συνέχεια έκαναν χωριστές εμφανίσεις και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε εθεάθησαν ερωτευμένοι στο Μονακό. Λες αυτή τη φορά να έχουν την -ευτυχή- κατάληξη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση; Και εκείνοι, μετά από έναν σύντομο χωρισμό, παντρεύτηκαν και περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Αυτά για σήμερα και καλή βδομάδα να έχουμε!