Η έκπληξη της Φουρέιρα, η ανησυχία για τον Sin Boy και το ραντεβού της Σπυροπούλου
Nikopolis Blog

Η έκπληξη της Φουρέιρα, η ανησυχία για τον Sin Boy και το ραντεβού της Σπυροπούλου

Η έκπληξη της Φουρέιρα, η ανησυχία για τον Sin Boy και το ραντεβού της Σπυροπούλου

Ήθελα που λες να γράψω από χτες, αλλά ο αιφνίδιος θάνατος ενός τόσο σημαντικού καλλιτέχνη, όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, έκανε πολλά να μοιάζουν ανούσια…

Η ζωή όμως συνεχίζεται και είναι…. “προκύπτουσα”, όπως μου έλεγε πριν από ακριβώς έναν χρόνο τέτοιες μέρες η Τζένη Μπαλατσινού όταν τη ρωτούσα στο ΟΚ! για τον χωρισμό της από τον Βασίλη Κικίλια.

Αν είναι τελικά να βρεις τον δρόμο σου, δεν θα τον χάσεις, ειδικά αν αυτός είναι τόσο μεγάλος σαν τη Συγγρού. Αυτό φάνηκε να σκέφτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που έκανε ραντεβού, μου λένε, στο One πριν από λίγες μέρες. Στα πλατό του ίδιου σταθμού έκανε μια βόλτα και η Σάσα Σταμάτη την περασμένη εβδομάδα.

Αν και γράφεται ότι την προορίζουν για την πρωινή ζώνη 10-12, άλλοι επιμένουν πως εκεί θα δούμε την Μπάγια Αντωνοπούλου.

Όταν ο ΑΝΤ1 συντονίζεται σωστά γίνονται μεγάλα πράγματα και δεν τα παίρνει χαμπάρι κανείς. Η Ελένη Φουρέιρα, που τον τελευταίο χρόνο μοιράζει τα “όχι” σαν κουφέτα, είπε τελικά το  “I do” για το Final Four.

Βάλε και το ζεύγος Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια, το concept αναμένεται πλέον με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Φουρέιρα, που λέτε, είχε διατηρήσει άριστες σχέσεις με στέλεχη – βετεράνους του ΑΝΤ1 από την εποχή του So you think you can dance, που, είχαν αψηφήσει τότε κάποια ρατσιστικά σχόλια (ας μην κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις) και είχαν επενδύσει στο πρόσωπό της. Και η Ελένη δεν ξεχνά…

Αν θυμάστε πάντως, στο Four ήθελαν αρχικά και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία τώρα δεν αποκλείεται να αντικαταστήσει, λένε, τον Κωστή Μαραβέγια στο The Voice.

Είπα για Ζουγανέλη τώρα και θυμήθηκα τον Sin Boy – όχι λόγω μουσικού, ύφους, φυσικά, αλλά επειδή και οι δυο ανήκουν στο δυναμικό της Minos EMI.

Πού να το περίμενε ότι  θα το ζούσε όλο αυτό η ψυχή της ιστορικής δισκογραφικής εταιρείας, Μαργαρίτα Μάτσα, η οποία έχει τόσα χρόνια τον απόλυτο σεβασμό των πιο σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Η περίπτωση Sin Boy είναι πραγματικά ανησυχητική, όχι μόνο για τα πιτσιρίκια που ξέρουν απ’ έξω όλα τα τραγούδια του, αλλά κυρίως για τον ίδιο. Δυστυχώς, δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο από εδώ, απλά θα πω ότι είναι πάρα πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει…

Αλήθεια, αυτή η εκπομπή αφιερωματικών συνεντεύξεων του Σάκη Ρουβά (ανήκει κι αυτός στη Minos) που θα βλέπαμε από πέρσι στο ΣΚΑΪ τι να γίνεται άραγε; Θα το μάθουμε ελπίζουμε αυτήν την εβδομάδα στην παρουσίαση προγράμματος του καναλιού.