Η «καταδίωξη» της Ελένης Μενεγάκη και ο «γυναικωνίτης» του Alpha
Nikopolis Blog

Η «καταδίωξη» της Ελένης Μενεγάκη και ο «γυναικωνίτης» του Alpha

Η «καταδίωξη» της Ελένης Μενεγάκη και ο «γυναικωνίτης» του Alpha

O Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτει, επιβεβαιώνει, διαψεύδει και σχολιάζει τα πιο συζητημένα πρόσωπα της εβδομάδας

Κανονική…. καταδίωξη γινόταν στην Αττική Οδό το απόγευμα της Παρασκευής με την Ελένη Μενεγάκη να προπορεύεται με μεγάλη ταχύτητα και πίσω της να προσπαθούν να την προλάβουν τρία αυτοκίνητα με φωτογράφους! Βλέπετε, οι παπαράτσι είχαν την ελπίδα ότι η παρουσιάστρια θα έπαιρνε το πλοίο από τη Ραφήνα για να πάει επιτέλους στην αγαπημένη της Άνδρο, αλλά τελικά το δελτίο καιρού φαίνεται πως την αποθάρρυνε.

Η Ελένη βέβαια, που δεν σκοπεύει να μείνει πολύ καιρό εκτός τηλεόρασης, θα συνεχίζει να κερδίζει πολλά χρήματα κάθε μήνα, αφού θεωρείται η πιο ακριβοπληρωμένη Ελληνίδα στο Instagram- ό,τι διαφημίζει εξάλλου γίνεται ανάρπαστο. Θα κάνει και τα ταξίδια της, θα ξεκουραστεί και θα επιστρέψει μόλις έχει λείψει τόσο από το κοινό ώστε να μην ξεχαστεί!

Αυτό που συμβαίνει με την Ιωάννα Μαλέσκου δεν έχει προηγούμενο. Ούτε πληρωμένους να μας είχε όλους εμάς που… αγωνιούμε για το τηλεοπτικό της μέλλον και τη μετακόμισή της στην Αθήνα. Πάντως, αν και όλοι γράφουν ότι έρχεται στον ΣΚΑΪ, μαθαίνω ότι πολιορκείται και εκείνη από τον Alpha, που μάλλον έχει κάνει τάμα να μην προσλάβει άνδρα την επόμενη σεζόν!

Σταματίνα, Ηλιάνα, Ελεονώρα, Βάσω, Αντελίνα και τώρα Ιωάννα… πώς θα χωρέσουν όλες αυτές οι χαρισματικές κυρίες στο καθημερινό πρόγραμμα, μόνο η Διοίκηση το ξέρει. Τον Φερεντίνο μην ξεχάσετε μόνο!

Η πιο…. γάτα από όλες αποδείχτηκε η Ναταλία Γερμανού που δεν δέχτηκε να κουνηθεί από το μεσημέρι του Σαββατοκύριακου όταν της το πρότειναν. Και γιατί να το κάνει άλλωστε, αφού οι αριθμοί τη δικαιώνουν και έχει και το κεφάλι της ήσυχο μακριά από τη σκληρή μάχη του καθημερινού.

Κάθε μέρα με ρωτάνε τι θα κάνει ο Γιώργος Λιάγκας του χρόνου. Αλήθεια σας λέω, το πιθανότερο είναι να το μάθουμε εμείς τελευταίοι αφού σχεδόν πάντα έτσι γίνεται. Δουλεύεις σε ένα κανάλι και μαθαίνεις τα νέα από τον…. συναγωνισμό σου!

Το μόνο που φαίνεται να ισχύει είναι ότι η επιστροφή του στη late night ζώνη έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων. Αυτό που επίσης ισχύει είναι ότι το συμβόλαιό του έχει ισχύ για δύο σεζόν.

«Ανακουφισμένη» μου λένε ότι ένιωσε η Δέσποινα Ολυμπίου μετά την αποχώρησή της από το Just The Two Of Us. Ένα τόσο αξιόλογο και ταλαντούχο κορίτσι πέρασε, όπως φάνηκε, πολύ δύσκολα δίπλα στον Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος δεν πήρε καθόλου καλά την απόφαση κοινού και επιτροπής- και δεν το έκρυψε κιόλας!

Κατά τα άλλα το ζευγάρι που θεωρείται -δικαίως- το απόλυτο φαβορί είναι η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό, οι οποίοι μετατρέπουν κάθε εβδομάδα το πλατό σε μία μίνι παράσταση. Μπορεί να μην έχουν τις καλύτερες φωνές εκεί, αλλά όπως έχει αποδείξει πολλές φορές η ιστορία, τη διαφορά δεν κάνουν οι καλύτεροι αλλά οι πιο αποφασισμένοι.

Και ένα παράπονο για το τέλος. Χαμός έγινε αυτό το Σαββατοκύριακο σε πολλά μπαρ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, με τον κόσμο να στριμώχνεται ασφυκτικά  και τους σερβιτόρους να κινούνται ανάμεσά τους με δυσκολία φορώντας μάσκες τις οποίες κατέβαζαν κάτω από μύτη γιατί δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν.

Γέμισε το Instagram με video πιτσιρικάδων (και όχι μόνο) να χορεύουν ιδρωμένοι μέχρι τα ξημερώματα σαν να μην υπήρξε ποτέ κορονοϊός. Αυτό φαίνεται δεν ενοχλεί το Κράτος! Κατά τα άλλα, τα θέατρα, οι κινηματογράφοι και τα ξενοδοχεία ήταν το πρόβλημα….