Ο Σπαλιάρας στο Ιράν, τα «ζωηρά» κορίτσια του My Style Rocks και η Ντορέττα… στον ΣΚΑΪ;
Nikopolis Blog

Ο Σπαλιάρας στο Ιράν, τα «ζωηρά» κορίτσια του My Style Rocks και η Ντορέττα… στον ΣΚΑΪ;

Ο Σπαλιάρας στο Ιράν, τα «ζωηρά» κορίτσια του My Style Rocks και η Ντορέττα… στον ΣΚΑΪ;

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτει, διαψεύδει και σχολιάζει!

Δυο 24ωρα πρόλαβε να μείνει στην Αθήνα ο Αντώνης Σρόιτερ μετά από ένα δεκαήμερο εξωτικών διακοπών στο Μπαλί και το κανάλι στον έστειλε στην Ουάσιγκτον. Μαζί του πάντα η σύζυγός του, Ιωάννα.

Δυναμική κίνηση από τον Alpha, που θέλει διακαώς να πάρει πίσω τα χαμένα του πρωτεία στην ενημέρωση.

Και έχεις και τον Γιάννη Σπαλιάρα που γιόρτασε χτες το όνομά του στο μαγαζί του «Μισθοφόρου» στα Γλυκά Νερά, να αναχωρεί αύριο για την Τεχεράνη για γυρίσματα. Μες στη στεναχώρια η μάνα του που πάει το παιδί της στην εμπόλεμη ζώνη, αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι, γιατί ο Γιάννης έχει υπογράψει. Καλό κουράγιο γενναίε Survivor!

Από το blog του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Znews έμαθε η Ντορέττα Παπαδημητρίου ότι ο ΣΚΑΪ τη θέλει για την παρουσίαση του Big Brother. Η ίδια πάντως επίσημη πρόταση ή έστω ανεπίσημη προσέγγιση, δεν έχει δεχτεί ακόμα.

Ο Δημήτρης πρόσθεσε στο Πρωινό χτες ότι το κανάλι θέλει και έναν άντρα στο πλευρό της για να κάνει τη «άχαρη» δουλειά.

Ξέρετε ποιον ήθελαν αρχικά; Τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά μετά τα γνωστά σκηνικά με το πρόστιμο και την εβδομαδιαία διακοπή της εκπομπής του, φαίνεται πως υποχώρησαν ή απλά περίμεναν να κοπάσει ο θόρυβος.

Παρεπιμπτόντως η Ντορέττα είναι πάρα πολύ καλή στο Hairspray στον ρόλο της κακιάς τηλεοπτικής παραγωγού- οποιαδήποτε ομοιότητα με αληθινά πρόσωπα και καταστάσεις (μπορεί να) είναι τυχαία!

Ακόμα να καταλήξουν στον ΑΝΤ1 ποια μέρα θα γυρίζεται το YFSF. Αν το γυρίζουν Τετάρτη, χάνουν πολλούς ηθοποιούς που έχουν νωρίς παράσταση στο θέατρο (και τη Μιμή Ντενίση από την επιτροπή), αν το γυρίζουν Τρίτη, υπάρχει πρόβλημα με τον Σταρόβα, που παίζει εκείνη την ημέρα στο «Τοκ Τοκ».

Πολλές κοπέλες- παλιές και πρόσφατες- γνώριμες της στήλης είναι φέτος στο My Style Rocks. Ποια έχει ξεχάσει να προσθέσει τρία χρόνια στην ηλικία της; Ποια έχει πρωταγωνιστήσει σε ερασιτεχνικό ροζ βίντεο, το οποίο έχουν δει πολλοί εκεί έξω; Και είμαστε ακόμα στην αρχή….

Η αλήθεια είναι αυτή η ιστορία με τα ροζ βίντεο καταδιώκει πολλές νεαρές κοπέλες, αναγνωρίσιμες και μη, που δέχονται βλακωδώς να τους τραβήξουν με το κινητό οι σύντροφοί τους, μετά τους λένε ότι το έχουν σβήσει και όταν χωρίζουν εκείνοι καταλήγουν να το δείχνουν σε φίλους και γνωστούς. Νέα ήθη δυστυχώς που δεν τιμούν κανέναν.

Ευχές για τη νέα χρονιά: Να σταματήσουν η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Μαρία Κορινθίου να παραπονιούνται ότι δέχονται πόλεμο!

Τις αγαπώ πραγματικά και τις δύο, αλλά δεν χρειάζεται να πέφτουν στην παγίδα των copy paste ερωτήσεων, όσο δίκιο και να έχουν. Η Βίκυ έτσι κι αλλιώς επιστρέφει πολύ σύντομα στην τηλεόραση, όποτε έχει κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένη. Όπως και η Μαρία Κορινθίου που τόλμησε να κάνει ένα τολμηρό και δύσκολο θεατρικό βήμα και οι κριτικές ήταν άκρως επιεικείς μαζί της.

Να ευχηθούμε και καλή ανάρρωση στον Ανδρέα Μικρούτσικο με τον οποίο είχαμε κάνει ωραίες μικρές συνομωσίες την εποχή των reality που παρουσίαζε στον ANT1 και τον Alpha- εγώ πιτσιρικάς τότε που μου είχε αναθέσει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Downtown να κάνω συνεντεύξεις από όλα αυτά τα παιδιά που γίνονταν διάσημα σε χρόνο dt- πολλά από αυτά έγιναν στην πορεία πρώτα ονόματα (βλ. Κωνσταντίνος Αργυρός, Νίκος Οικονομόπουλος, Ανδρέας Γεωργίου κ.α) και άλλα που ξεχάστηκαν.

Αλησμόνητες, τηλεοπτικά, εποχές και ο Μικρούτσικος αναντικατάστατος μέχρι σήμερα.

Τετάρτη σήμερα και μη χάσετε το πρώτο ΟΚ! της χρονιάς που μόλις κυκλοφόρησε!