Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τέλος από το Star!
Nikopolis Blog

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τέλος από το Star!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τέλος από το Star!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μένει οριστικά εκτός GNTM το μοντέλο και παρουσιάστρια

Σε μία εποχή που δεν ξεχωρίζουν εύκολα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Με μια ικανότατη μάνατζερ στο πλευρό της, την Έλενα Χριστοπούλου, το μοντέλο κατάφερε τα τελευταία δύο χρόνια να συζητιέται όσα τα πρωτοκλασάτα ονόματα της εγχώριας showbiz, τόσο για τις επαγγελματικές της επιλογές (GNTM), όσο και για τις προσωπικές  (Κωνσταντίνος Αργυρός, Snik).

H αποχώρηση της στενής της φίλης και συνεργάτιδας, Έλενας Χριστοπούλου από το παιχνίδι μόδας του Star με προορισμό το My Style Rocks του ΣΚΑΪ, είχε πυροδοτήσει από νωρίς τις φήμες περί μετακίνησης και της Ηλιάνας προς τον ίδιο τηλεοπτικό προορισμό. Φήμες που η πρώτη είχε σπεύσει τότε να κατασβέσει με αυστηρό τόνο αφού, όπως λένε οι πηγές μας, τότε δεν είχαν αλλάξει ακόμα τα δεδομένα.

Το Star από τη μεριά του φρόντιζε να μην παίρνει θέση απέναντι στα δημοσιεύματα, λέγοντας απλά ότι «είναι πολύ νωρίς ακόμα για τέτοιες συζητήσεις». Ταυτόχρονα όμως κάποιοι άφηναν να εννοηθεί ότι επειδή η αποχώρηση της μάνατζερ του μοντέλου δεν τους είχε χαροποιήσει καθόλου, θα ήταν δύσκολο να συνεχιστεί η συνεργασία με την Ηλιάνα.

Τις τελευταίες όμως δυο εβδομάδες η προετοιμασίες σε επίπεδο pre production για τον τρίτο κύκλο του GNTM έχουν ήδη ξεκινήσει (η Ζενεβιέβ μάλιστα έχει πιάσει ήδη δουλειά για την επιλογή των δοκιμασιών που θα γυριστούν μέσα στο καλοκαίρι).

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν κρύβονται πλέον οι συζητήσεις που έχουν γίνει με άλλα μοντέλα για τη θέση της Ηλιάνας στην κριτική επιτροπή. Οι ίδιες πηγές μας λένε πώς δεν θα είναι απαραίτητα ένα πρόσωπο με μεγάλη τηλεοπτική αναγνώριση, αφού το Star τις τελευταίες σεζόν έχει καταφέρει να «χτίσει» πολλά νέα πρόσωπα (λαμπρό παράδειγμα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος).

Χτες πάντως μια νέα φήμη κυκλοφόρησε γύρω από τη νέα κριτή του GNTM, θέλει ως υποψήφια τη Δούκισσα Νομικού, η οποία χαίρει μεγάλης εκτίμησης από την ιδιοκτησία του σταθμού. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά της συνδέεται με το Star- ας μην ξεχνάμε ότι το κανάλι της Κηφισιάς έχει αποκτήσει τα δικαιώματα και του Dancing with the Stars, ένα παιχνίδι που είχε παρουσιάσει με επιτυχία η Δούκισσα στον ΑΝΤ1.

Όσο για την Ηλιάνα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι την επόμενη σεζόν δεν θα μείνει εκτός τηλεόρασης αφού οι προτάσεις δεν έχουν λείψει αυτό το διάστημα και δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε σύντομα ευχάριστες ανακοινώσεις….