Είναι επίσημο: Η Υβόννη Μπόσνιακ έδωσε τα χέρια με το Open!
Nikopolis Blog

Είναι επίσημο: Η Υβόννη Μπόσνιακ έδωσε τα χέρια με το Open!

Είναι επίσημο: Η Υβόννη Μπόσνιακ έδωσε τα χέρια με το Open!

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συμφωνίας

Δεν είναι η πρώτη φορά που το πρώην διεθνές μοντέλο και νυν επιτυχημένη σχεδιάστρια δέχεται πρόταση να εμφανιστεί στην τηλεόραση. Πάντα όμως ήταν αρκετά διστακτική γι’ αυτό και στο τέλος απαντούσε αρνητικά.

Η περιζήτητη Υβόννη Μπόσνιακ όμως αυτή τη φορά υπέκυψε στην πρόταση του Open και του παραγωγού, Νίκου Κοκλώνη, με τον οποίο διατηρούν άριστες προσωπικές σχέσεις.

Η τελική απάντηση της 34χρονης συζύγου του Αντώνη Ρέμου, δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής και έτσι από τον επόμενο μήνα θα την απολαμβάνουμε καθημερινά δίπλα στον σχεδιαστή Γιάννη Λάσκο και το μοντέλο-παρουσιαστή Δημήτρη Αλεξάνδρου- αυτή θα είναι η τελική τριμελής επιτροπή της νέας εκπομπής μόδας Style me up, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου.

Η Υβόννη μάλιστα είχε κάνει πριν από λίγες μέρες ένα μυστικό δοκιμαστικό και όσοι ήταν παρόντες εντυπωσιάστηκαν με την άνεσή της μπροστά στον φακό.

Όπως μαθαίνουμε, ο μεγαλύτερος ενδοιασμός της Υβόννης δεν ήταν άλλος από τις ώρες που θα έπρεπε να αποχωρίζεται την 5,5 ετών κόρη της, Ελένη, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία και δεν άφησε μόνη της ούτε για μία μέρα και στις καλοκαιρινές διακοπές.  Στο νέο της εγχείρημα όμως θα έχει σύμμαχο τον διάσημο σύζυγό της ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι full time μπαμπάς και το χαίρεται όσο τίποτα άλλο!

Τα γυρίσματα του καθημερινού παιχνιδιού μεταμορφώσεων και αλλαγής στυλ αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του Σεπτέμβρη ώστε να βγει στον αέρα το συντομότερο δυνατό ενώ ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία!