«Ιωάννα Μαλέσκου: Το makeover σε ωραία… Ελένη»
Nikopolis Blog

«Ιωάννα Μαλέσκου: Το makeover σε ωραία… Ελένη»

«Ιωάννα Μαλέσκου: Το makeover σε ωραία… Ελένη»

Η ανερχόμενη παρουσιάστρια ήρθε στην Αθήνα και την πήγαν... κομμωτήριο

Μεσημέρι Σαββάτου. Η Ιωάννα Μαλέσκου, άρτι αφιχθείσα από την Κρήτη, εισέρχεται στο μίνιμαλ αισθητικής studio περιζήτητου hair colorist μαζί με την κυρία Άλκηστη Μαραγκουδάκη- υπεύθυνη γραφείου τύπου ΣΚΑΪ- και άλλους δύο συνεργάτες (;). Δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένουν για λίγη ώρα, γιατί έχουν άλλες -διάσημες και μη- κυρίες προτεραιότητα.

Το makeover της εκκολαπτόμενης «νέας Μενεγάκη» έχει ήδη ξεκινήσει… από τα μαλλιά. Πρέπει να γίνουν πιο ξανθά, πιο τηλεοπτικά, πιο «Ελένη».  Εξάλλου πρέπει να είναι όλα έτοιμα στις 31 Αυγούστου που θα γίνει το μεγάλο, πανελλήνιο ντεμπούτο της μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις. Όσο για τη ζώνη μετάδοσης… θα είναι μεσημέρι, όπως ακούγεται, ή μήπως πιο νωρίς, απέναντι στη Φαίη και την Κατερίνα;

Η Ιωάννα Μαλέσκου οφείλει να γίνει άμεσα σκέτο «Ιωάννα» Στη σύγχρονη τηλεόραση δεν δίνεται πίστωση χρόνου.  Μόνο έτσι θα μπει στις καρδιές των τηλεθεατών, θα γίνει τηλεοπτική συνήθεια. Εξάλλου στους ώμους της έχει πέσει το βάρος προώθησης του πανάκριβου Big Brother αλλά και τω άλλων εκπομπών του σταθμού, όπως το The Voice, το My Style Rocks, του Survivor και το The Masked Singer.

Δεν αρκούν όμως τα νούμερα αν η παρουσιάστρια δεν έχει εμπορική δύναμη, δεν «πουλάει» τα διαφημιστικά προϊόντα στο κοινό. Αυτός εξάλλου ήταν και ο μόνος λόγος που το εμπορικό τμήμα του καναλιού ήθελε να παραμείνει και του χρόνου ο Γιώργος Λιάγκας στο ίδιο πόστο: Ήταν ο μοναδικός άνδρας παρουσιαστής που έφερνε εντυπωσιακά αποτελέσματα στις εμπορικές προωθήσεις ακόμα και όταν έκανε μονοψήφια.

Για τον λόγο αυτό η καλλίγραμμη Ιωάννα έχει ανάγκη να πλαισιωθεί από ανθρώπους που θα τη στηρίξουν και θα την κάνουν να νιώσει ασφάλεια τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Την εμφάνιση την έχει, τη μόρφωση την έχει, την εμπειρία επίσης, όσο και αν η πίεση και οι απαιτήσεις είναι πολύ μικρότερες σε ένα κανάλι τοπικής εμβέλειας.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, έχουν ήδη περάσει από δοκιμαστικά διάφοροι άντρες με μικρότερη ή μεγαλύτερη πείρα στο τηλεοπτικό lifestyle: Από τον τραγουδιστή Γιώργο Λεμπέση, που άρεσε πολύ στους ανθρώπους του καναλιού, μέχρι τον Κώστα Φραγκολιά (Happy Day), τον Παναγιώτη Χατζηδάκη («Καλύτερα δε γίνεται»), ενώ σήμερα ακούσαμε στο Open και το όνομα του Αλέξη Παππά («8 Λέξεις») και του Βαγγέλη- dj Rico- Σερίφη, ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη που παρουσιάζει το My Style Rocks στο ίδιο κανάλι.

Με το κενό που αφήνει η οικειοθελής αποχώρηση της απόλυτης τηλεοπτικής ξανθιάς, Ελένης Μενεγάκη, η Ιωάννα Μαλέσκου καλείται να αποδείξει αν αξίζει όλον αυτό τον θόρυβο που έχει προκαλέσει το όνομά της (και η εντυπωσιακή εμφάνισή της) τον τελευταίο χρόνο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τρία κανάλια είχαν δείξει ενεργά το ενδιαφέρον τους για το πρόσωπό της και εκείνη προτίμησε τελικά το κανάλι του Φαλήρου αφού εκεί ένιωσε να υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της.

Δείτε όσα είχε δηλώσει η Ιωάννα Μαλέσκου στην Κατερίνα Καινούργιου τον Μάιο: