«Ήταν μια… αξέχαστη εβδομάδα»
Nikopolis Blog

«Ήταν μια… αξέχαστη εβδομάδα»

«Ήταν μια… αξέχαστη εβδομάδα»

Ο Νίκος Γεωργιάδης περιγράφει όσα έζησε τις προηγούμενες μέρες και δεν ήταν.... φάρσα!

Τι εβδομάδα ήταν και αυτή, φίλοι και γνωστοί. Να προσπαθείς να συνέλθεις από τη σατανική φάρσα του Πούμπουρα (ακόμα δεν έχω δει το video), να ξεκινάς εκπομπή δίπλα στον Λιάγκα και ταυτόχρονα όλοι να σε ρωτάνε και για τον σύντροφο της Σκορδά. Από πού θες να αρχίσω!

Πάμε στην περιβόητη φάρσα που μου λένε ότι κάνει θραύση στο Youtube. Όχι δεν ήταν στημένη, για την ακρίβεια μού την είχαν πολύ έξυπνα στημένη με τον Ουγγαρέζο! Θα σας πω απλά ότι το μόνο που θυμάμαι είναι να τραυλίζω ελαφρά για κανά πεντάλεπτο και να μου φέρνουν μπροστά μου κάτι χαρτιά να υπογράψω ότι τους επιτρέπω να τη δείξουν στην τηλεόραση- αυτό νομίζω τουλάχιστον ότι έγραφε, γιατί μέχρι και τη μεταβίβαση ενός οικοπέδου που έχω στο Λουτράκι (ένα τροχόσπιτο χωράει ίσα ίσα, μη φαντάζεσαι) θα υπέγραφα εκείνη τη στιγμή χωρίς να το καταλάβω.

Αυτά παθαίνεις όταν δέχεσαι να είσαι ο θύτης για να στηρίξεις τον Σάββα, που τον πας, γιατί είναι καλό παιδί και ντόμπρο.

Αν και το γύρισμα είχε γίνει αρχές Σεπτέμβρη δεν θα ξεχάσω εκείνες τις στιγμές που είχα παγώσει και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι είχαν καταστρέψει τη ζωή του Δημήτρη και προσευχόμουν να μην πεθάνει ο άνθρωπος!

Αυτό γίνεται Παρασκευή και Δευτέρα ξεκινάς χωρίς να το έχεις καταλάβει στον ΣΚΑΪ. Δεν είχα και πολλές μέρες να το σκεφτώ ήταν η αλήθεια, αποφάσισα να το πάω με το ένστικτο και δεν νομίζω να το μετανιώσω. Στο διπλανό πλατό από εκεί που βγαίναμε για έναν χρόνο με τη Ναταλία Γερμανού τα Σαββατοκύριακα.

Η αλήθεια βέβαια ήταν ότι ο Γιώργος Λιάγκας, που στο παρελθόν έχουμε κοντραριστεί πολύ μέχρι να εκτιμήσουμε ο ένας τον άλλον, τόσο για επαγγελματικούς όσο και προσωπικούς λόγους, μου είχε κάνει συζήτηση από το καλοκαίρι για την εκπομπή αλλά δεν είχαμε προχωρήσει σε συνεργασία- ταυτόχρονα βέβαια και παρέα κάναμε και εδώ στο Znews συνεργαζόμαστε μια χαρά.

Ένας άλλος λόγος ήταν η υπόλοιπη ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, άνθρωποι που έχουν δώσει με επιτυχία τις εξετάσεις τους στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια. Και κάτι άλλο για κάποιους- ελάχιστους- που διαφώνησαν με την απόφασή μου.

Θεωρώ ότι η εκπομπή αυτή και ο παρουσιαστής της «κατακρεουργήθηκε» κυριολεκτικά για κάτι που ήταν φυσικά λάθος για πολλούς λόγους (και ήμουν από τους πρώτους που το έγραψαν) αλλά αυτό που ακολούθησε (κυρίως από συναδέλφους τους) ήταν εξίσου, μάλλον περισσότερο, κανιβαλιστικό από αυτό που έκαναν οι ίδιοι και μετά μας απολογήθηκαν 100 φορές.

Δευτέρα που λες ξεκινάω στο «Μεσημέρι» του ΣΚΑΪ, Τρίτη «σκάει» και το εξώφυλλο του Hello με τη γλυκιά Φαίη. Ωραίος τύπος ο Ηλιόπουλος, δεν με ρώτησε κανείς, αλλά εγώ τον εγκρίνω.

Είχαμε εξάλλου συνεργαστεί με την εταιρεία του και εδώ στο Znews, ευχάριστος, ευφυής, πολυταξιδεμένος.

Είχε ο άνθρωπος και ένα σοβαρό ατύχημα τη χρονιά που μας πέρασε, τον πάτησε ένα φορτηγό, μπουλντόζα, κάτι μεγάλο και βαρύ τέλος πάντων, και νοσηλευόταν για καιρό στην Αμερική.

Φαντάσου τώρα την αγωνία της γλυκιάς Φαίης, να είναι ο άνθρωπός της σε νοσοκομείο στην άλλη άκρη του κόσμου και εκείνη εδώ να μην μπορεί να κάνει κάτι, ούτε να μοιραστεί την ανησυχία της με τον κόσμο.

Μια χαρά πάντως το κράτησε έναν χρόνο κρυφό τον σύντροφο (τα gossip της χρέωναν όλο αυτό το διάστημα έναν άλλον επιφανή επιχειρηματία) και κάποια μέρα θα μάθουμε φαντάζομαι και λεπτομέρειες της (επαγγελματικής, αρχικά) γνωριμίας που ξεκίνησε όταν ήταν ακόμα παντρεμένη και εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα που θα φέρει σύντομα έναν γάμο και (το πιο πιθανό) ένα ακόμα παιδί.

Γιατί, όπως λένε και δικοί της άνθρωποι, η γλυκιά Φαίη δε θα φανέρωνε τη σχέση της αν δεν υπήρχε προοπτική επισημοποίησης.

Και δες πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή, που μια εβδομάδα πριν δεν μας άφηνε να γράψουμε καν στο ΟΚ! ότι είναι ερωτευμένη!

Βρε καλή μου, μόνο αυτό άσε μας να πούμε ότι είσαι με έναν άνθρωπο και ότι περνάς καλά, αφού το λες πια σε φίλους και συνεργάτες και οφείλουμε να σε ρωτήσουμε αφού δουλεύουμε στον ίδιο Όμιλο και έχουμε πιει και ένα κρασί μαζί. Όχι, να σου λέει εκείνη, μην το γράψεις, δεν έχω πουλήσει ποτέ την προσωπική μου ζωή και ούτε θα το κάνω! Μα δεν είπε ποτέ κανείς το αντίθετο, βρε Φαίη μου! Καμία πικρία, ένα παράπονο μόνο γιατί εδώ λέμε πάντα αλήθειες. Μη τους γκαντεμιάσουμε κιόλας τους ανθρώπους, να είναι πάντα μαζί κι ευτυχισμένοι.

Και μετά να σε ρωτάνε όλοι αν ο Λιάγκας το ήξερε από πριν για τον σύντροφο. Φυσικά και γνώριζε ότι η πρώην σύζυγος είχε μια σοβαρή σχέση θα σας πω τώρα εγώ, αφού έχουν καθημερινή επαφή, απλά δεν ήξερε (και δεν υπήρχε λόγος κιόλας) ότι ήταν ο παλιός τους συνεργάτης!

Και επίσης θα μαρτυρήσω, και ας με μαλώσει όταν το διαβάσει, ότι χάρηκε κιόλας πολύ γιατί είναι η μάνα τον παιδιών του, την αγαπάει, τη σέβεται, θέλει να τη βλέπει χαρούμενη και έχει την καλύτερη γνώμη για τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Άντε, λοιπόν, Γιώργο και στα δικά σου σύντομα γιατί- όπως σοφά μου είχε πει στο ΟΚ! και η Τζένη Μπαλατσινού λίγο πριν τα ξαναβρεί με, τον φίλο σου, Βασίλη Κικίλια- η ζωή είναι προκύπτουσα!