Just the two of us: Αυτοί έχουν κάνει ραντεβού για το show του Open
Nikopolis Blog

Just the two of us: Αυτοί έχουν κάνει ραντεβού για το show του Open

Just the two of us: Αυτοί έχουν κάνει ραντεβού για το show του Open

Στα μέσα Γενάρη κάνει πρεμιέρα το πολυαναμένομενο show του Open με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και τη Βίκυ Κάβουρα στα παρασκήνια.

Τα ραντεβού με τους γνωστούς Έλληνες που θα λάβουν μέρος έχουν ήδη ξεκινήσει και κάποιοι μάλιστα από αυτούς έκαναν ήδη δοκιμαστικά για να διαπιστώσει η παραγωγή αν έχουν ταλέντο στο τραγούδι.

Έτσι λοιπόν, από τους τραγουδιστές, εκτός από την Ελένη Χατζίδου (που θα διαγωνιστεί, λένε, με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου), συζητήσεις, μεταξύ άλλων, έχουν κάνει ο Ηλίας Βρεττός, ο Θοδωρής Φέρρης αλλά και ο Άγγελος Διονυσίου.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν φυσικά οι παίκτες που θα κληθούν να λάβουν μέρος.

Εκτός από τον Τρύφωνα Σαμαρά και τη Χριστίνα Παππά, που έχουν ήδη παραδεχτεί ότι έχουν δεχτεί πρόταση, δοκιμαστικό έχει κάνει η Βίκυ Κουλιανού, η νικήτρια του πρώτου Dancing with the Stars,Έρρικα Πρεζεράκου (μαθαίνουμε ότι εντυπωσίασε με τις φωνητικές της δυνατότητες), η Μέγκι Ντρίο που συνεργάζεται φέτος με την Κατερίνα Καινούργιου στο ίδιο κανάλι, το πρώην κορίτσι από τον «Τροχό της τύχης», Τζούλια Νόβα, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Μάνος Πίντζης.

Στα ονόματα της κριτικής επιτροπής, εκτός από την Άντζελα Δημητρίου, δεν έχει κλείσει οριστικά κάποιος ακόμα (αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες), ενώ είχε γίνει γνωστό ότι σε διαπραγματεύσεις για μια θέση στο πάνελ του show βρισκόταν και o Φοίβος.