«Καλοκαίρι και… πάθος»
Nikopolis Blog

«Καλοκαίρι και… πάθος»

«Καλοκαίρι και… πάθος»

Ο Νίκος Γεωργιάδης παρατηρεί την έντονη τηλεοπτική κινητικότητα των ημερών

Τέτοια κινητικότητα στην πρωινή ζώνη χρόνια έχει να σημειωθεί, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Ιδιαίτερα ενοχλημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την….. προτίμηση του ΣΚΑΪ και πέρσι και φέτος στα στελέχη της εκπομπής της.

Οι σοβαρές απώλειες που είχε πάντως αυτή τη σεζόν η Φαίη Σκορδά με την Κατερίνα Καινούργιου (σε μικρότερο κανάλι και χωρίς ουσιαστικό lead in) να ακολουθεί με ελάχιστη διαφορά δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού.

Δώστε μια εκπομπή στον Ουγγαρέζο (και ας ανήκω κι εγώ στη ατέλειωτη λίστα των block του) που το έχει τόσο παράπονο. Θα έχει καλύτερη διάθεση στο “Πρωινό” μετά.

Λιάγκας και ΣΚΑΪ. Όχι πια φίλοι. Μετάνιωσε, λένε, κάποιοι που έφυγε από τον ΑΝΤ1 όταν του έδιναν βραδινή εκπομπή. Είχε απογοητευτεί τότε πολύ που τον είχαν παροπλίσει μια χρονιά και ας τον πλήρωναν. Τελικά πρέπει να δεις τα χειρότερα για να εκτιμήσεις περισσότερο αυτά που είχες! (το λένε κι άλλοι, Γιώργο, γύρω σου αυτό μη νιώθεις μόνος σε αυτό!).

Πάντως άλλος παρουσιαστής πρώτης γραμμής που να κάθεται σεζόν παρά-σεζόν και να πληρώνεται (αδρά) δεν έχει υπάρξει ξανά!

Αποχώρησε η αρχισυντάκτρια της, Ναταλίας Γερμανού, Μαίρη Κούσουλα. Όπως και άλλοι στο κανάλι είχε παράπονα στο οικονομικό κομμάτι. Αυτός ήταν ο λόγος που ήθελε να φύγει και ο Κώστας Φραγκολιάς από το Happy Day, αλλά τελικά παραμένει στη θέση του και θα ανταμώσει ξανά με τον φίλο του, Δημήτρη Παπανώτα που επιστρέφει.

Ηρεμία μετά τη- σφοδρή- καταιγίδα στο κοινό μέτωπο Μελέτη- Μάνεση. Δεν θα  τους διεκδικήσουν άλλους συνεργάτες από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (μάλλον θα σκέφτονταν ότι για να τους θέλει ο Νίκος και η Ελεονώρα καλοί θα είναι!). Η Ηλιάνα, λαμπερή και ευγενής, θα χρειαστεί, στην αρχή ειδικά, γερή βοήθεια στο ακουστικό της, κατηγορίας… Κουτσελίνη που «έχτισε» πολλά πρώτα ονόματα, όπως τη Φαίη Σκορδά. Το καθημερινό ζωντανό καθιερώνει αλλά είναι πολύ δύσκολη πίστα.

The Booth ή αλλιώς «Η Σοφία Μουτίδου και οι φίλες της». Το έχει πάρει επάνω της με μεγάλη άνεση.

Αντίθετα στο «Καλοκαίρι #not» οι ρόλοι είναι προσεκτικά μοιρασμένοι και τα νούμερα άκρως ενθαρρυντικά. Ό,τι κι αν έγινε ανάμεσα στα δυο ζευγάρια πριν από την πρεμιέρα, δεν το άφησαν να φανεί στο πλατό. Η εκπομπή βλέπεται πολύ ευχάριστα είναι η αλήθεια.

Στα δοκιμαστικά για την Ιωάννα Μαλέσκου, άρεσε πολύ ο Μάνος Μαγιάτης, παλιός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη.

Αυτός που άρεσε όμως ακόμα περισσότερο και τον θέλουν πολύ είναι ένας άλλος παλιός γνώριμος της “βασίλισσας”, ο Γιώργος Τσαλίκης.

Μιας και είπαμε για την Ελένη, ο φετινός της συνεργάτης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, παίρνει μεταγραφή στη μεσημεριανή ζώνη του Open; Κάτι για δοκιμαστικά μέσα στις επόμενες μέρες άκουσα….

Ένα πολύ μεγάλο όνομα συζητάει για το επόμενο Just The Two Of Us που επιστρέφει τον Οκτώβρη και αλλάζει μέρα μετάδοσης…..