Μαρία Μπεκατώρου: Ποιο project της πρότεινε να παρουσιάσει ο ΑΝΤ1;
Nikopolis Blog

Μαρία Μπεκατώρου: Ποιο project της πρότεινε να παρουσιάσει ο ΑΝΤ1;

Μαρία Μπεκατώρου: Ποιο project της πρότεινε να παρουσιάσει ο ΑΝΤ1;

Ποια είναι τα τελευταία δεδομένα για Αρναούτογλου και Τανιμανίδη;

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από τη ανανέωση του συμβολαίου της Μαρίας Μπεκατώρου με τον ΑΝΤ1. Με το Still Standing να ρίχνει οριστικά αυλαία φέτος και το Your Face Sounds Familiar να μην παίρνει το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν, η μόνη πρόταση που είχε αρχικά η χαρισματική παρουσιάστρια ήταν για μια θέση στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που επρόκειτο να παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και λέω «επρόκειτο» γιατί τα τελευταία νέα από το μέτωπο του Αμαρουσίου λένε πως ο παρουσιαστής κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και το «Ταλέντο» και εκείνος επέλεξε το πρώτο μιας και θα έχει διάρκεια όλη τη σεζόν. Φυσικά ο Γρηγόρης θα διατηρήσει και το late night show του που θα συνεχίσει να παίρνει ευνοϊκό lead in από τις «Άγριες Μέλισσες». Αυτό πλέον φαίνεται πως ανοίγει τον δρόμο στον Σάκη Τανιμανίδη για την παρουσίαση του λαμπερού show λίγο πριν βάλει ξανά τις γαλότσες του για τη «Φάρμα 2».

Η απάντηση της Μαρίας, σύμφωνα με πηγές του καναλιού, ήταν αρνητική. Λίγες εβδομάδες μετά το κανάλι επανήλθε με νέα πρόταση. Αυτή αφορούσε στην παρουσίαση του reality μαγειρικής Game of Chefs, στο οποίο ποντάρει πολλά η διοίκηση του σταθμού.

Η παρουσιάστρια πάντως δεν έχει δώσει ακόμα την απάντησή της στην πρόταση του ΑΝΤ1, η οποία όμως φαίνεται πως την αφήνει αναξιοποίητη στο δεύτερο μισό της σεζόν. Το γεγονός αυτό λογικά μπορεί να επηρεάσει αρνητικά και να μην πει το «ναι» στο κανάλι που τη φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια.

Εξάλλου, όπως έχουμε ξαναγράψει, η Μαρία έχει δεχτεί προσέγγιση και από άλλο σταθμό, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να προτιμήσει μια χρονιά ανάπαυλας, όπως έκανε φέτος η Ελένη Μενεγάκη.

Φυσικά, οι αλλαγές/προσθήκες που αναμένεται να γίνουν στην ηγετική πυραμίδα του σταθμού μπορεί να ανατρέψουν αρκετά δεδομένα, αν και ο προγραμματισμός, για το πρώτο, ειδικά, μισό της σεζόν, βρίσκεται στην τελική ευθεία με το βάρος όλων να έχει πέσει πλέον στη διαδικτυακή πλατφόρμα που ετοιμάζεται πυρετωδώς.