«Μυαλό δεν βάζουμε!»
Nikopolis Blog

«Μυαλό δεν βάζουμε!»

«Μυαλό δεν βάζουμε!»

Ο Νίκος Γεωργιάδης φέρνει τα #hot και τα #not της εβδομάδας που τελειώνει

Κορονοϊός και σκηνές που θυμίζουν Τσερνόμπιλ. Τα είχαμε ζήσει ξανά αυτά, ΟΚ. Απλά όχι στην εποχή των social media. Όσο διαβάζεις, τόσο μπερδεύεσαι και οι ιδιοκτήτες σούπερμαρκετ τρίβουν τα χέρια τους από χαρά.

Ό,τι δηλαδή θα σε σώσει η κονσέρβα και το μακαρόνι. Μέχρι και στα Jumbo είχε, λεν’, ουρές- μην τους λείψουν τα κινέζικα μπιχλιμπίδια από την αγορά; Μυαλό δεν βάζουμε!

Πάμε όμως για τα #hot και τα #not μιας εβδομάδας που οι αστρολόγοι μας είχαν προειδοποιήσει ότι δεν θα έφερνε καλά μαντάτα.

#Hot H Πάολα επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα. Μέσα Μαρτίου η πρεμιέρα στο Teatro μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη και την ίδια ομάδα νέων παιδιών που είχε στο Vogue της συμπρωτεύουσας. Αρχικά ακουγόταν ότι θα γυρίσει στο Fantasia, αλλά τελικά αυτό ανακαινίζεται για να υποδεχτεί ξανά τον Κωνσταντίνο Αργυρό από τον Μάιο.

#Not Ένα πολύ γνωστό και φρεσκοπαντρεμένο, σχετικά, ζευγάρι είναι σε διάσταση. Ελπίζουμε να τα καταφέρουν. Όχι, δεν είχαν προλάβει να γίνουν γονείς αλλά όλοι είχαν να λένε πόσο ταιριαστοί ήταν, όχι μόνο λόγω εξωτερικής εμφάνισης αλλά και για τους ήπιους χαρακτήρες τους.

#Hot O Νίκος Μουτσινάς. Ο άνθρωπος είναι στα-πιο-πάνω-του-δεν-γίνεται. Τον συναντάω καμιά φορά όταν φτάνει στο στούντιο και είναι πάντα με χαμόγελο. Αν ζούσε στην Αμερική θα ήταν αυτή τη στιγμή πολυεκατομμυριούχος.

#Not Ο Κώστας Βουτσάς δεν είναι πια ανάμεσά μας. Δεν γινόταν να μην αγαπάς αυτόν τον άνθρωπο. Αν και δυσκολευόταν πια, ήθελε να δουλεύει για να εξασφαλίσει το μέλλον του μικρότερου παιδιού του. Μου έλεγαν ότι στην παιδική παράσταση “Σταχτοπούτα” του έλεγαν τα λόγια στο ακουστικό γιατί δυσκολευόταν πια να θυμηθεί. Και όμως το κοινό γέμιζε ένα 700άρι θέατρο για να τον απολαύσει. Όπως μου έλεγαν οι δικοί του άνθρωποι ότι οι γιατροί είχαν μείνει έκπληκτοι τις τελευταίες μέρες με τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή και πως αν ήταν άλλος θα είχε φύγει νωρίτερα.

#Hot H επιτροπή του Just The 2 Of Us. Το καλό κλίμα φάνηκε ήδη από το τρέιλερ, δεν μπορούσαν να κάνουν το γύρισμα από τα γέλια με τη Βίκυ Σταυροπούλου να τα σαρώνει όλα κυριολεκτικά. Μαθαίνω ότι στα ΚΑΠΠΑ στήθηκε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά που έχουν γίνει ποτέ σε τηλεοπτική παραγωγή.

#Not Πώς ένα ιατρικό λάθος μπορεί να κοστίσει τη ζωή ενός νέου ανθρώπου. Ο καλοσυνάτος και άξιος συνάδελφός μας, ο Αναστάσης, δίνει μάχη για να κρατηθεί ζωντανός στο Σισμανόγλειο νοσοκομείου. Από ένα απόστημα στο δόντι που, όπως λένε, δεν αντιμετωπίστηκε σωστά, μολύνθηκαν τα όργανά του και βρέθηκε στην εντατική με νεφρική ανεπάρκεια και πνευμονικό οίδημα. Κουράγιο στη μητέρα του που δεν είχε άλλο παιδί και είχε χάσει σε δυστύχημα τον σύζυγό της πριν από 10 χρόνια…