«Νέα ξεκινήματα»
Nikopolis Blog

«Νέα ξεκινήματα»

«Νέα ξεκινήματα»

Οι διακοπές συνεχίζονται αλλά κάποιοι ήδη ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν!

Πόσο όμορφη είναι η Ελλάδα μας, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο κράτος στον κόσμο με τέτοια φυσική ποικιλομορφία σε μόλις 132.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Φέτος οι περισσότεροι γνωρίσαμε καλύτερα την ηπειρωτική χώρα αφού τα πρωτοφανή παγκόσμια δεδομένα ευνοούν τα ταξίδια με αυτοκίνητο.

Όσοι πήγαν πάντως στη Μύκονο επέστρεψαν ικανοποιημένοι, αφού ανακάλυψαν ότι αυτό το νησί είχε να δώσει πολύ περισσότερα από τη νυχτερινή ζωή του η οποία έτσι κι αλλιώς παρουσίαζε κάμψη τα τελευταία χρόνια.

Εκεί ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος φιλοξενούμενος της Χριστίνας Πολίτη και του Κώστα Σπυρόπουλου. Η Χριστίνα, που έχει συνδέσει το όνομά της με τα χρυσά χρόνια της ΙΜΑΚΟ, δεν ήταν από εκείνους (τους περισσότερους δηλαδή) που γύρισαν την πλάτη στο πρώην αφεντικό της όταν έχασε τη δύναμή του.

Γενικά μετά από μια εικοσαετία σε αυτόν τον χώρο, μπορώ μετά βεβαιότητας να πω ότι η αχαριστία είναι κάτι που περισσεύει. Και ο Πέτρος Κωστόπουλος εισέπραξε πολλή. Ήταν και τα λάθη του βαριά, δεν λέω, τα έζησα κι εγώ, ζημιώθηκα, αλλά δεν μπορώ να μην τον θαυμάζω γιατί είναι ο άνθρωπος που άλλαξε τον ελληνικό τύπο. Κυρίως όμως γιατί μετά την οικονομική καταστροφή του και το διαζύγιό του που τον πόνεσε πολύ (χωρίς να ήταν άμοιρος ευθυνών ούτε εκεί) δεν το έβαλε ποτέ κάτω, δεν παραιτήθηκε, έμαθε να ζει μόνος του και με τα λίγα. Αλλά την εταιρεία του την αγαπούσε, δεν ήθελε ποτέ να τη «φουντάρει» όπως κατηγορήθηκαν άλλοι επιχειρηματίες ότι το έκαναν.

Σήμερα είμαι πραγματικά περήφανος που διαβάζω τα κείμενά του εδώ στο Znews. Γιατί είναι ορισμένοι άνθρωποι που πραγματικά έχει ειδικό βάρος η άποψή τους, ακόμα και αν δεν συμφωνείς μαζί τους. Γι’ αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί δεν του προτείνουν μια late night εκπομπή, που δεν χρειάζεται να έχει και μεγάλο budget. Ή έστω μια εκπομπή στο ραδιόφωνο, στο οποίο έχει γράψει τη δική του ιστορία μέσα από τον ΚΛΙΚ και τον Nitro….

Σας έχω πει από εδώ ότι φέτος θα είμαι μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open; Ήταν και πέρσι να γίνει αυτή η συνεργασία, έκανα πίσω για λόγους προσωπικούς, γιατί κάποια πράγματα πρέπει τελικά να γίνονται τη σωστή στιγμή. Τελοσπάντων, μετά τα φετινά τηλεοπτικά ΛΟΚ που περάσαμε (όσοι γνωρίζουν, θα συμφωνήσουν) αισθάνομαι ότι φέτος θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πρωινό. Γιατί και η εκπομπή θα είναι πολύ πιο δυνατή από πέρσι σε όλα τα επίπεδα και κυρίως γιατί η Κατερίνα είναι στην καλύτερή της φάση.

Η Κατερίνα, λοιπόν, είναι ένα κορίτσι που γνώρισα όταν ακόμα κάλυπτε τα παρασκήνια του X- Factor στον ΑΝΤ1 για το πρωινό του σταθμού και το πρώτο πράγμα που της είχα πει είναι ότι μία μέρα θα γίνει μεγάλο όνομα. Ακόμα το θυμάται γιατί με είχε μείνει να με κοιτάζει έκπληκτη. Και δούλεψε πολύ γι’ αυτό.

Με την Κατερίνα όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μοιραστεί πολλά, έχουμε κάνει διακοπές, ξενύχτια, γέλια, και απίθανους καβγάδες. Από αυτούς που λες ότι δεν θα του/ της ξαναμιλήσω ποτέ, αλλά μετά από λίγο το ξεχνάς και ξαναμιλάς σαν να μην πέρασε μια μέρα. Είναι ωραίο να δουλεύεις με ανθρώπους που τους γνωρίζεις καλά. Αυτό το είχα νιώσει πρόπερσι με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο Open, αυτό νιώθω και φέτος με την Κατερίνα, αλλά και τον Θέμη Μάλλη που είναι ο αφανής ήρωας αυτής της εκπομπής.

Δεν θέλω να αδικήσω τη Ναταλία μου, απλά τότε οι συνθήκες στο πρωινό του Σαββατοκύριακου δεν ήταν υπέρ μας και δεν περάσαμε όσο καλά θα μπορούσαμε να έχουμε περάσει. Χαίρομαι που εκεί στον Alpha πήγαν όλα καλύτερα και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που φέτος στο πλευρό της θα έχει την αρχισυντάκτρια του ΟΚ!, την συνονόματή της, Ναταλία Αργυράκη. Επιτέλους φρέσκα πρόσωπα με γνώσεις (με δυο μεταπτυχιακά το κορίτσι μας) και προσωπικότητα που σίγουρα η Γερμανού θα αναδείξει αφού είναι από τις λίγες παρουσιάστριες που αβαντάρει τους συμπαίκτες της.

Παιδιά, η Ιωάννα Τούνη είναι μόνη από επιλογή και το αποκάλυψε στα Insta stories της. Είναι μόνη επειδή ο σύντροφος που είχε και ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί του αντί να τη στηρίξει στα δύσκολα την άφησε και ας γνώριζε, λένε, από πριν (όλοι στη Θεσσαλονίκη γνώριζαν). Και τώρα, λέει, μπήκε μόνη της σε καραντίνα επειδή κόλλησαν κορονοϊό φίλοι της. Για να μη ρισκάρει να κολλήσει κανέναν άλλον σε περίπτωση που είναι ασυμπτωματική. Και κερδίζει ένα σωρό χρήματα από την εταιρεία με τα ρούχα που έχει αλλά και από το Instagram. Μήπως η Τουνάρα, όπως τη φωνάζουν, είναι τελικά πιο έξυπνη από όσους χασκογελούσαν στέλνοντας ο ένας τον άλλον το επίμαχο ροζ video της;

Μάσκα εσείς φοράτε; Δεν πιστεύω να μου είστε από εκείνους τους επικίνδυνα γραφικούς που επιμένουν ακόμα ότι ο κορονοϊός δεν υπάρχει (μέχρι να αρρωστήσουν οι ίδιοι ή δικός τους άνθρωπος), έτσι; Δυστυχώς το clubbing και τα μπουζούκια, έστω και απογευματινά, πρέπει να περιμένουν γιατί αλλιώς μας βλέπω πάλι με SMS να βγαίνουμε από τα σπίτια μας και οι ψυχολόγοι να μην προλαβαίνουν να εξυπηρετήσουν….