Νέοι έρωτες, νέες συνεργασίες και επιστροφές στις πίστες
Nikopolis Blog

Νέοι έρωτες, νέες συνεργασίες και επιστροφές στις πίστες

Νέοι έρωτες, νέες συνεργασίες και επιστροφές στις πίστες

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτει, επιβεβαιώνει και διαψεύδει για λογαριασμό του Znews

Πολλές συζητήσεις και συναντήσεις αυτές τις μέρες στα κανάλια ενόψει της νέας σεζόν. Τα περισσότερα πάνελ δεν θα είναι ποτέ ξανά όπως τα θυμόμαστε, αλλά μην πιστεύετε και ό,τι διαβάζετε. Έτσι κι αλλιώς, στις μέρες μας το πιο δύσκολο είναι να βρεις έναν καλό αρχισυντάκτη….

Πάντως σχεδόν κανείς από αυτούς δεν έχει υπογράψει ακόμα πουθενά, αφού περιμένουν τα συμβόλαιά τους να λήξουν ή τα κανάλια να τους αποδεσμεύσουν -βλέπε περίπτωση Ουγγαρέζου.

Εξάλλου κάπως πρέπει να τακτοποιηθούν και οι παίκτες του Survivor που δεν είναι τραγουδιστές. Μια θέση σε πάνελ είναι πάντα μια καλή λύση ώστε να παραμείνεις μπροστά στην κάμερα και να μη χάσεις τις πωλήσεις σου στο Instagram.

Πόσες ταξιδιωτικές εκπομπές πιστεύετε ότι έχουν προταθεί στα κανάλια φέτος; Διψήφιος ο αριθμός!

Και με τηλεπαιχνίδι του χρόνου στο Mega ο Κώστας Τσουρός; Ας το δούμε και αυτό! Πάντως εκεί στη Συγγρού φαίνεται πως τον πιστεύουν πολύ.

Χτες Τετάρτη έγινε νέο ραντεβού ανάμεσα στην Ελένη Τσολάκη και το Open. Όπως μαθαίνουμε, τα πράγματα πήγαν πολύ καλά και η Ελένη αναμένεται να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού με διετές συμβόλαιο. Η αρχή της συνεργασίας τους θα γίνει με την παρουσίαση του καλοκαιρινού πρωινού, στη θέση της Κατερίνας Καινούργιου που της παραδίδει τη σκυτάλη στις 2 Ιουλίου.

Στον ΣΚΑΪ τώρα, η Ιωάννα Μαλέσκου ολοκληρώνει τη σεζόν στις 16 Ιουλίου ώστε να φιλοξενήσει και τον νικητή του Survivor στο φινάλε τις εκπομπής της.

Μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 9 Ιουλίου, φεύγουν για διακοπές οι ομάδες της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Εκείνο το Σαββατοκύριακο (10-11/7) είναι και το τελευταίο για τη Ναταλία Γερμανού.

Επιστροφή στην κανονικότητα (;)

Μπορεί όλοι να μιλάνε για τη χειμερινή συνεργασία Βίσση-Βανδή στο Fever, αλλά αν ο κύριος Χαρδαλιάς συμφωνήσει, θα δούμε και καλοκαιρινά σχήματα σε ανοιχτούς χώρους.

Το πρώτο μεγάλο όνομα που έχει συμφωνήσει να επιστρέψει σε πίστα είναι ο  Γιώργος Μαζωνάκης που θα τραγουδήσει στο Ribas της Βάρκιζας, ένας χώρος που έχει ζήσει μεγάλες δόξες προ 20ετίας.

Μόλις δώσουν το σύνθημα τα Υπουργεία, σε ετοιμότητα για πρεμιέρα είναι και ο Νίκος Βέρτης στο YTON, που ανοίγει η οροφή του.

Η Βάνα Μπάρμπα λέγεται ότι έχει προτείνει εβδομαδιαία εκπομπή στο Mega. Θα είναι εξωτερική παραγωγή με σκηνοθέτη τον Μεγακλή Βιντιάδη και μάλιστα σε λίγες μέρες θα γυριστεί ο πιλότος με συνεντεύξεις σπουδαίων Ελλήνων από όλους τους χώρους. Αν πάρει το «πράσινο φως», δεν αποκλείεται να προβληθεί και μέσα στο καλοκαίρι.

Ταυτόχρονα πηγή από το στενό της περιβάλλον αποκαλύπτει πως εκτός από τα τηλεοπτικά της σχέδια, η Βάνα ετοιμάζει συνεργασία με τον Σταύρο Ξαρχάκο, σε μια παράσταση αφιερωμένη στις γυναίκες που θα ανέβει- Θεού θέλοντος- αρχές φθινοπώρου στο θέατρο «Άλσος». Στην μουσική αυτή παράσταση θα συμμετέχει και η σύζυγος του μεγάλου συνθέτη, Ηρώ Σαΐα.

Το ψάρι ψήθηκε ξανά!

Νέος έρωτας για τον, πάλαι ποτέ, πρώην αγαπημένο της Βάνας, Απόστολο Γκλέτσο με γοητευτική, πετυχημένη επιχειρηματία των βορείων προαστίων, που έχει δραστηριοποιηθεί με επιτυχία στον χώρο της υγείας.

Αυτή είναι η πρώτη σοβαρή σχέση του 54χρονου πρωταγωνιστή μετά από πολλά χρόνια.

Χίο μου αγαπημένη

Δευτέρα 7 του μήνα ξεκινάει γυρίσματα η διεθνών προδιαγραφών παραγωγή «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση. Η πρώτη κλακέτα θα πέσει όμως στο νησί καταγωγής μου, τη Χίο, και μια εβδομάδα μετά θα συνεχίσουν στη Λέσβο.

ΤV Quiz

Ποιο κανάλι δεν θέλει με τίποτα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στο δυναμικό του, αλλά αυτό έχει ένα συμβόλαιο σαν κόμπο ναυτικό;