«Ο Alpha στο στόχαστρο!»
Nikopolis Blog

«Ο Alpha στο στόχαστρο!»

«Ο Alpha στο στόχαστρο!»

Ο Νίκος Γεωργιάδης σχολιάζει, αποκαλύπτει, επιβεβαιώνει και διαψεύδει για λογαριασμό του Znews

Μια αυθόρμητη ατάκα του Δημήτρη Μοθωναίου σήμερα στο «Πρωινό» πήρε μέσα σε λίγη ώρα τεράστια αναπαραγωγή στο διαδίκτυο. Ο γνωστός ηθοποιός, που βρίσκεται φέτος στο πάνελ της Φαίης Σκορδά, είπε ουσιαστικά ότι απομακρύνθηκε από τη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» επειδή ενσωματώθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η Φαίη Σκορδά έμεινε έκπληκτη, όπως έκπληκτοι έμειναν και οι άνθρωποι του Alpha όταν το έμαθαν! Αυτό που μας είπαν ήταν ότι ο Μοθωναίος είχε υπογράψει σύμβαση για δύο guest εμφανίσεις στη δημοφιλή σειρά, όπως έχουν κάνει κι άλλοι ηθοποιοί, ανάμεσά τους και η Σμαράγδα Καρύδη.

Ο Alpha βρέθηκε στο στόχαστρο και του Νίκου Μουτσινά χτες, όταν «έμαθε» στον αέρα ότι ο Alpha έχει στείλει εξώδικο στην εκπομπή ώστε να μην αναπαράγουν το The Bachelor. Η απάντηση του Alpha ήταν σαφής, και ένα μέρος της μπορώ να επιβεβαιώσω και προσωπικά, αφού συνεργαζόμουν ακόμα με το «Ευτυχείτε» όταν ο Alpha είχε απαγορεύσει την αναμετάδοση πλάνων από τα μέσα κιόλας του Οκτώβρη.

Το κανάλι ισχυρίζεται ότι τότε είχε σταλεί εξώδικο σε τέσσερις σταθμούς (Open, Mega, ANT1, ΣΚΑΪ) ώστε να προστατεύσουν το πανάκριβο προϊόν τους τόσο από τα spoiler όσο και από τη σκληρή κριτική που δεχόταν.

Πάντως στον Alpha, το reality σχέσεων κρίνεται ως επιτυχημένο εμπορικά, γι’ αυτό κιόλας έχει ήδη δοθεί το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. Όχι όμως και για το Bachelorette, για το οποίο το γραφείο Τύπου δηλώνει άγνοια, παρόλο που έχουν ήδη υπάρξει δύο πρώην παίκτριες του My Style Rocks που έχουν πει δημόσια ότι τους έχει γίνει πρόταση και μάλιστα έχουν απαντήσει αρνητικά (Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου).

Η τελική αναμέτρηση του «Εργένη» με τον «Μεγάλο Αδερφό» θα γίνει την επόμενη Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου, ημέρα που θα μάθουμε τους νικητές των δύο παιχνιδιών. Στο Bachelor ο τελικός έχει ήδη γυριστεί, ενώ στο Big Brother θα αποφασίσει το κοινό.