Όχι, δεν είναι φάρσα: Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Σάββας Πούμπουρας
Nikopolis Blog

Όχι, δεν είναι φάρσα: Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Σάββας Πούμπουρας

Όχι, δεν είναι φάρσα: Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Σάββας Πούμπουρας

Ποια θα είναι η επόμενη τηλεοπτική στέγη του παρουσιαστή;

Παρουσίασε μία από τις από τις πιο συζητημένες εκπομπές της περασμένης σεζόν. Ο λόγος για τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος δεν ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Πριν ακόμα λήξει το συμβόλαιό του με το κανάλι του Αμαρουσίου, ο Σάββας είχε δεχτεί ήδη προσέγγιση όχι από ένα, αλλά από τέσσερις σταθμούς.

Αρχικά από τον ΣΚΑΪ για να ενταχθεί στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, στη συνέχεια από τον Alpha, το Mega για να είναι μαζί με τη Δανάη Μπάρκα στην πρωινή ζώνη αλλά και από το Open όπου πέρασε από οντισιόν για την παρουσίαση του The Joker’s Wild, του νέου τηλεπαιχνιδιού που θα προβληθεί την προσεχή σεζόν.

Το τελευταίο φαίνεται πως ήταν κάτι που τον ενδιέφερε περισσότερο. Πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές του είδους που προβάλλεται από το 1972 στην Αμερικανική τηλεόραση και έχει ως σύνθημα τη φράση «το παιχνίδι όπου η γνώση είναι o βασιλιάς και η τύχη η βασίλισσα!».

Στην πιο πρόσφατη εκδοχή του παιχνιδιού, μάλιστα, παρουσιαστής ήταν ο ράπερ Snoop Dogg!

Προς το παρόν ο Σάββας απολαμβάνει τις πρώτες καλοκαιρινές του διακοπές ως μπαμπάς στην Αγία Νάπα της Κύπρου- εκεί εξάλλου είχε γίνει και ο μυστικός του γάμος με την «καλύτερή του φίλη», την Αρετή Θεοχαρίδου.