Όλα «ανοιχτά» στο Open
Nikopolis Blog

Όλα «ανοιχτά» στο Open

Όλα «ανοιχτά» στο Open

Δεν θα βγει ποτέ το La Banda στον αέρα; Not so fast, που λένε και στην Αμερική.

Η αλήθεια είναι πως το μουσικό talent show έχει αναβληθεί, όχι ακυρωθεί. Τα τελευταία δεδομένα το θέλουν να μετατίθεται για τον Σεπτέμβριο, ενώ τον Φλεβάρη θα βγει το X- Factor με τη Δέσποινα Βανδή. Πολλές σκέψεις γίνονται και για το αδικημένο Project Runway, αφού βγήκε νωρίς στον αέρα, χωρίς να υπάρχει χρόνος για την προώθησή του νέου προϊόντος. Όσο για το La Banda, μου λένε ότι συμμετοχές υπήρχαν για να το στηρίξουν, αλλά οι περισσότερες φωνές ήταν λαϊκές και όχι ποπ – άρα δύσκολα θα μπορούσε να συσταθεί το νέο boy band της χώρας.

Και μιας και αναφερθήκαμε στη Δέσποινα Βανδή, να πούμε ότι έχει γυρίσει ήδη δύο επεισόδια για την μαγειρική/ταξιδιωτική της εκπομπή, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα προβάλλεται ταυτόχρονα με το X-Factor ή θα κάνει πρεμιέρα μόλις αυτό ολοκληρωθεί.

Όσον αφορά στην τηλεοπτική επιστροφή το Πέτρου Κωστόπουλου στη late night ζώνη, πηγές από το Open λένε ότι τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα οριστικά, αλλά υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές. Πάντως ο Πέτρος μας είπε ότι εκείνος δεν έκανε ποτέ πρόταση στη Νικολέττα Ράλλη, όπως γράφεται- εξάλλου η τελευταία έχει ακόμα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Μέχρι εδώ καλά; Έτσι νομίζαμε κι εμείς μέχρι που αργά το βράδυ μας είπαν ότι ο πρώην μεγαλοεκδότης υπέγραψε τελικά στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Τελικά όμως ούτε αυτό επιβεβαιώνεται ακόμα επίσημα, αλλά μας λένε ότι είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές.

Το παρασκήνιο του παρασκηνίου προκάλεσε η εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη στο πλατό του ΑΝΤ1 το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Η συνέντευξη είχε κανονιστεί με τη δισκογραφική εταιρία του, ο ΣΚΑΙ όμως απαίτησε να μην μεταδοθεί πριν από φινάλε του The Voice. Μαθαίνω μάλιστα πως το γύρισμα πήγε ανέλπιστα καλά και κράτησε τρεις ώρες ακριβώς. Η χρυσή τομή τελικά βρέθηκε ώστε να μην μεταδοθεί την επόμενη Τρίτη –  όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί- αλλά τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου ώστε να μην παίζει απέναντι το The Voice.

Αν υπάρχει μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς φέτος, αυτή είναι το Masterclass στο θέατρο «Μικρό Χορν» με τη Μαρία Ναυπλιώτου σε μια ερμηνεία ζωής. Πολύ σπάνια σε επίσημη πρεμιέρα έχουμε δει το κοινό να χειροκροτεί τόσο δυνατά και παρατεταμένα- τέσσερις υποκλίσεις έκανε η, φανερά συγκινημένη, πρωταγωνίστρια.  Εκεί ήταν και η Μαρίζα Ρίζου, αφού σκηνοθέτης είναι ο -φημολογούμενος- σύντροφός της, Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος.

Για την Αγία Πετρούπολη ετοιμάζει βαλίτσες το Celebrity Travel του Νίκου Κοκλώνη.  Το προσεχές Σάββατο, πάντως, θα δούμε το δεύτερο μέρος της απολαυστικής ξενάγησης του Νίκου Μουτσινά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Μετά τη Μελέτη και την Τσιμτσιλή, άλλη μια πετυχημένη -ξανθιά- παρουσιάστρια πρώτης γραμμής, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ραδιοφωνικό σταθμό Party 104.

Θυμηθείτε ότι εδώ σας είπαμε και κάτι άλλο. Ο νέος χρόνος μάλλον δεν θα βρει κάποιο κορυφαίο τηλεοπτικό στέλεχος στη θέση του…