«Όλα έχουν την τιμή τους (;)»
Nikopolis Blog

«Όλα έχουν την τιμή τους (;)»

«Όλα έχουν την τιμή τους (;)»

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτει, διαψεύδει και αξιολογεί

Τι ωραία η διαφήμιση κολώνιας της Ιωάννας Μαλέσκου. Εντυπωσιακά πλάνα, υψηλή αισθητική, πολύ όμορφη η πρωταγωνίστρια. Τι εννοείς δεν ήταν διαφήμιση κολώνιας αλλά τρέιλερ για την εκπομπή της; Αλήθεια τώρα; Καταλαβαίνει ο τηλεθεατής τι τον περιμένει εκτός από μία εντυπωσιακή παρουσία; Δεν είναι η Ελένη, ο δικός μας άνθρωπος, που ξέραμε κάθε φορά τι θα βλέπαμε (τα ίδια). Έχεις ένα φρέσκο πρόσωπο, μια νέα εκπομπή, κάτι πρέπει να δηλώσεις!

Στο απέναντι στρατόπεδο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μια ανησυχητική…. ησυχία επικρατεί και αυτό προβληματίζει πολλούς επειδή εκεί χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη στήριξη η παρουσιάστρια.

Έχει μεγάλη σημασία θα μου πεις και το lead in που θα παίρνει με την Ελεονώρα Μελέτη. Οι δύο γυναίκες, πάντως, γνωρίζονταν από την εποχή που η Έλενα Χριστοπούλου ήταν ακόμα μαζί με τον Πάνο Καλλίτση. Όταν οι δυο τους χώρισαν οι κοινοί τους φίλοι επέλεξαν στρατόπεδα. Η Ελεονώρα είχε ταχθεί από την αρχή με την πλευρά Καλλίτση ενώ π.χ. η Κατερίνα Καραβάτου είχε πάρει το μέρος της Έλενας. Άρα μην περιμένετε να δείτε σύντομα την Ελεονώρα με την Ηλιάνα αγκαλιά…

Με δική του εκπομπή την επόμενη σεζόν ο Τρύφωνας Σαμαράς; Συζητιέται, μαθαίνω, ένα concept κομμένο και ραμμένο στο μέτρα του. Για να δούμε!

Ο καλό του φίλος, Νίκος Κοκλώνης, πάντως βρίσκεται στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές αν και οι τηλεοπτικές παραγωγές που ετοιμάζει δεν τον αφήνουν σε πολλή ησυχία. Κατά τα άλλα το τηλέφωνό του δεν σταματάει να χτυπάει από ανθρώπους του χώρου που του ζητούν δουλειά είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες. Κάποιοι από αυτούς, όταν ο Νίκος πέρασε δύσκολα όχι μόνο δεν ήταν παρόντες, αλλά φρόντιζαν κιόλας να τον κακολογούν ακόμα και δημόσια. Έτσι είναι αυτά θα μου πεις! Όχι, λοιπόν, έτσι ΔΕΝ πρέπει να είναι. Ας υπάρχει και λίγη αξιοπρέπεια, αδέρφια….

Ο Νίκος που κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα με το Just The Two Of Us, λένε ότι έχει πάρει τα δικαιώματα για το I’m a celebrity get me out of here, το σκληρό ριάλιτι επιβίωσης που είχε διεκδικήσει αρχικά ο ΑΝΤ1, και μπροστά του το Survivor να μοιάζει με νηπιαγωγείο.

Ποιο διάσημο ζευγάρι κάνει για άλλη μια χρονιά χωριστές διακοπές, αφού δεν θέλουν να παραδεχτούν αυτό που όλοι γνωρίζουν στον χώρο τους, ότι τα τελευταία χρόνια απλά συγκατοικούν έχοντας πάρει ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή;

Την Ελαφόνησο, το μικρό νησί κόσμημα απέναντι από τη Νεάπολη, επέλεξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η σύντροφός του, Νάνσυ, για μια ολιγοήμερη απόδραση με φίλους. Η Ελαφόνησος φέτος, γνωρίζει μεγάλες δόξες (η πληρότητα τον Δεκαπενταύγουστο αγγίζει το 100%), όπως και όλη η Πελοπόννησος, αφού ο κόσμος προτιμάει τις διακοπές με αυτοκίνητο.

Δύσκολα τα πράγματα με τον Covid φίλοι, δεν ξέρω για εσάς, εγώ ξεκινάω ξανά τους χαιρετισμούς με γροθιά. Ας αφήσουμε τις πολλές αγκαλιές και φιλιά για το 2021, όσο δύσκολο και αν είναι για εμάς τους Έλληνες. Έτσι κι αλλιώς πλέον οι μάσκες, ειδικά στα ταξίδια, θα γίνουν μέρος της ζωής μας….