Όταν οι τηλεοπτικοί πρωταγωνιστές «πυροβολούνται» στα social media
Nikopolis Blog

Όταν οι τηλεοπτικοί πρωταγωνιστές «πυροβολούνται» στα social media

Όταν οι τηλεοπτικοί πρωταγωνιστές «πυροβολούνται» στα social media

O Νίκος Γεωργιάδης σχολιάζει, επιβεβαιώνει, διαψεύδει και αποκαλύπτει μέσα από το Znews

Τα post της οργής

Σάκης Ρουβάς, Δημήτρης Σκουλός «σταυρώθηκαν» στα social media την εβδομάδα που πέρασε. Δικαιολογημένα ο πρώτος (μα κανείς συνεργάτης να τον προφυλάξει;), που έτσι κι αλλιώς είχε «ενοχλήσει» πολλούς με την παρουσία του στο Ηρώδειο (ακόμα και καταξιωμένους συναδέλφους του που είχαν απορριφθεί από το ΚΑΣ), με αποτέλεσμα το διαφημιστικό post του πολυτελούς αυτοκινήτου  μπροστά στο Ηρώδειο να εξαφανιστεί μετά από λίγες ώρες.

Όσο για τον δεύτερο, οι επιθέσεις που δέχτηκε ήταν τουλάχιστον υποκριτικές, από όλους εκείνους που κάνουν το ίδιο καθημερινά στο κέντρο της πόλης. Η δύναμη της εικόνας όμως παραμένει, γιατί ουσιαστικά αποτέλεσε έναν καθρέφτη της σκληρής πραγματικότητας που θέλουμε να αγνοούμε.  Τόσο ο ίδιος πάντως, όσο και το κανάλι του, δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο θέμα.

Άλλος για το Just;

Πας που λες από το ξημέρωμα στο Open για εκπομπή, που ξέρετε τώρα, λίγο κουτουλώντας γιατί το προηγούμενο βράδυ έχεις κάνει εντατικά με Big Brother, GNTM και The Bachelor, και πρέπει να σκεφτείς και τι θα φορέσεις, αφού στα γραφεία του Κοκλώνη κόσμος πάει και έρχεται καθημερινά.

Ανοίγεις μια πόρτα, πέφτεις πάνω στον Ντάνο, βγαίνεις από το ασανσέρ βλέπεις τη Ρούλα Κορομηλά, πας στο κυλικείο και ακούς το γέλιο του Ψινάκη. Μόνο η Ελένη (μία είναι η Ελένη) δεν έχει έρθει ακόμα- αλλά με τον Κοκλώνη κανείς δεν ξέρει! Με ρωτάνε φίλοι και συνάδελφοι; Θα είναι η Πατούλη; Θα είναι η Λιάνη;

Τι να σας πω, είναι τόσα πολλά τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Ή κάποιοι θα μείνουν εκτός ή το Just θα παίζει μέχρι τον Ιούλιο! Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι θα δούμε και πρόσωπα που είχαν πει πολλές φορές «όχι» σε αντίστοιχες προτάσεις….

Έτσι κι αλλιώς, όπως πάνε τα πράγματα, όλοι στα σπίτια θα μαζευόμαστε φέτος τον χειμώνα, αφού το ωράριο θα αργήσει πολύ να απελευθερωθεί και τα περισσότερα νυχτερινά μαγαζιά δεν θα λειτουργήσουν, τουλάχιστον μέχρι τις Γιορτές.

Πάντως χτες, βράδυ Σαββάτου, μια χαρά συνωστισμό είδα σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας μετά τα μεσάνυχτα. Ειδικά στα Εξάρχεια, η Αστυνομία που ήταν εκεί, δεν τους ενοχλούσε (τουλάχιστον τη στιγμή που περνούσαμε εμείς).

Ανδρέας ο…. Μεγαλούτσικος

Όχι φυσικά και δεν αναφέρομαι στην ηλικία του Ανδρέα, αλλά στον ρόλο του στο Big Brother. Είναι ξεκάθαρο πλέον ποιος έχει τα ηνία του live: Είναι εκείνος που κάθεται αναπαυτικά στην καρέκλα του.

Όσο και αν προσπάθησε ο Χάρης Βαρθακούρης να διασκεδάσει τις φήμες που τους θέλουν σε κόντρα, η αλήθεια είναι πως υποβόσκει μια γενικότερη αμηχανία τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Εκτιμώ πάρα πολύ τον Χάρη Βαρθακούρη (και τη σύζυγό του), θεωρώ ότι είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος και καλλιτέχνης, αλλά στην τηλεόραση δεν είναι όλοι για όλα.

Εξάλλου και ο ίδιος ο ΣΚΑΪ δεν θα αναλάμβανε το ακριβό makeover του Αντρέα αν ένιωθε ασφάλεια για τον παρουσιαστή που είχε διεκδικήσει με πάθος από το Star.

Το live του Big Brother χωρίς τον Μικρούτσικο, θα ήταν πολύ πιο άνευρο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως και ο Ανδρέας δεν έχει την τάση να ξεφεύγει με σχόλια άκρως υποτιμητικά για τους παίκτες – και σε τελική ανάλυση για τον τηλεθεατή.  Ο Χάρης όταν φεύγει εκτός κειμένου πέφτει εύκολα σε λάθη, όπως το προχτεσινό «λες και σας πήραμε με κάστιγνκ» που είπε στους παίκτες θέλοντας τους κολακέψει (ναι, προφανώς τους πήραν με κάστινγκ!) ή τη στιγμή που προσπάθησε χαριτωμένα να μπει στο πλάνο του Ανδρέα, αλλά ο σκηνοθέτης δεν ήταν έτοιμος γι΄αυτό.

Ο Χάρης, αφού έκανε επιτυχία  πέρσι μαζί με τη σύζυγό του, κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα έπρεπε να συνεχίσει τηλεοπτικά μαζί της, αφού και το δικό της τηλεοπτικό βήμα δεν στέφθηκε από επιτυχία.

Το αισιόδοξο πάντως για πολλούς είναι ότι οι «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 αποδεικνύονται πολύ σκληρές για να πεθάνουν και συνεχίζουν να τσιμπάνε με μανία τους τηλεοπτικούς «εχθρούς» τους…..

Παναγιώτης, ο μεγαλοπρεπής

Μην πυροβολείτε το Bachelor. Αντιμετωπίστε το σαν μια κωμωδία με σενάριο που θυμίζει την εποχή της βιντεοκασέτας.  Πού βλέπεις το χαρέμι του Πασά να έρχεται στα χέρια για μια θέση στην καρδιά του και εκείνος να το απολαμβάνει. Θυμάστε που κάποτε ζητούσαν από τον ΣΚΑΪ να διακόψει το Power of Love επειδή θεωρούσαν προσβλητικό και χυδαίο το περιεχόμενό του; Παρθεναγωγείο ήταν το τουρκικής προέλευσης reality μπροστά σε αυτό που βλέπουμε τώρα.

Λάθος του Alpha να μην έχει κεντρικό παρουσιαστή το project- όπως τον Κρις Χάρισον στο αμερικάνικο πρωτότυπο format- που θα μπορούσε να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο… δράμα των διαγωνιζομένων. Θα μου πεις εκεί δεν ήταν στημένο; Ναι, αλλά οι συμμετέχουσες ήταν πιο εντυπωσιακές και είχαν πιο καλύτερες υποκριτικές ικανότητες.

Για να καταλάβετε πόσο… αυθόρμητο είναι αυτό που βλέπουμε, παραθέτουμε μια σκηνή από την αγγλική version που… εντελώς συμπτωματικά είδαμε και στην εγχώρια εκδοχή (απλά εκεί το έκαναν λίγο πιο θεαματικό στη συνέχεια)!