«Όταν το reality μεταφέρεται και πίσω από τις κάμερες»
Nikopolis Blog

«Όταν το reality μεταφέρεται και πίσω από τις κάμερες»

«Όταν το reality μεταφέρεται και πίσω από τις κάμερες»

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπει, διαψεύδει και αξιολογεί

Ελεονώρα Μελέτη – Νίκος Μάνεσης: Όχι απλά δύο ξένοι, αλλά δύο… εχθροί στο ίδιο κανάλι. Πληροφορίες λένε ότι η Ελεονώρα ζήτησε από τη δίοικηση του Alpha και επίσημα την απόμακρυνσή του από την εκπομπή της λόγω αντι-επαγγελματικής συμπεριφοράς, όπως μας μεταφέρουν πηγές μέσα από το κανάλι. Η ίδια φυσικά δεν κρύβει ότι θέλει να επιστρέψει όσο τίποτα άλλο στη late night ζώνη.

Χαμός (κυριολεκτικά) στο GNTM: Σοβαρή παραβίαση κανόνων διαπιστώθηκε μέσα στο σπίτι όπου μένουν τα επίδοξα top model. Ήδη η Παραγωγή έχει αντιδράσει (θα έχουμε αποβολή παίκτη;) αλλά αυτό, αν το δούμε ποτέ στις οθόνες μας, θα γίνει λίγο πριν το φινάλε. Προς το παρόν εμείς θα…. απολαύσουμε το makeover των παικτών, ένα επεισόδιο που συζητιέται πολύ κάθε σεζόν.

Αν και τα γυρίσματα του Style Me Up (Open, καθημερινά 14.45) συνεχίζονται πυρετωδώς, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ετοιμάζεται να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του ως μοντέλο στη διεθνή αγορά, γι’ αυτό τον λόγο έκοψε πολύ κοντά τα γένια του (στο εξωτερικό έχει ήδη τελειώσει το trend που θέλει τους άντρες… παπάδες)  και μείωσε τον όγκο του με αυστηρή διατροφή.

Φέτος λόγω του σχολιασμού που κάνουμε κάθε πρωί στο «Ευτυχείτε» οφείλω παρακολουθώ όλα τα reality. Με λιγότερη (ως καμία) χαρά ομολογώ ότι  βλέπω αποσπαματικά, πλέον, το The Bachelor (δεν πέτυχε η αντιγραφή του ξένου format), το GNTM θεωρώ ότι θα ήταν πολύ πιο «σφιχτό» αν ολοκληρωνόταν νωρίτερα όπως τις προηγούμενες χρονιές, ενώ το Big Brother απαιτεί καλύτερη δουλειά στο μοντάζ καθώς «χάνεται» ωφέλιμο υλικό που έχουμε δει -με αλλεπάλληλα κοψίματα, βέβαια- ζωντανά στο youtube ενώ αφήνουν να προβληθούν σκηνές μεγάλης διάρκειας που δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στην εξέλιξη. Στην εποχή του Νetflix, το νεανικό κοινό έχει συνηθίσει σε πιο γρήγορους ρυθμούς.

Ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα του GNTM, πάντως, είναι ο Γιώργος Καράβας, που δίνει αύριο την πρώτη του συνέντευξη μαζί με την καλλονή σύζυγό του στο περιοδικό ΟΚ!.

Δώστε μια ευκαιρία την Πέμπτη στην πρεμιέρας της νέας σειράς της ΕΡΤ,  «Τα καλύτερά μας χρόνια» με τους Κατερίνα Παπουτσάκη, Μελέτη Ηλία, Τζένη Θεωνά και Μαρία Βοσκοπούλου, στην πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός. Είδα ένα preview και το αποτέλεσμα δείχνει άρτιο.