Πάολα: Η μεγάλη στροφή στην καριέρα της
Nikopolis Blog

Πάολα: Η μεγάλη στροφή στην καριέρα της

Πάολα: Η μεγάλη στροφή στην καριέρα της

Τι ετοιμάζει η γνωστή τραγουδίστρια;

Είναι μια από τις πετυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της. Αν και οι στιλιστικές της επιλογές στην πίστα μπορεί να μην αρέσουν σε όλους, κανείς δεν έχει αμφισβητήσει τις φωνητικές της ικανότητες, ενώ όσοι την έχουν γνωρίσει από κοντά περιγράφουν έναν ευγενή και καλοπροαίρετο άνθρωπο χαμηλών τόνων – δεν κάνει ποτέ κοσμικές εμφανίσεις ούτε δημόσιες σχέσεις, αφήνοντας το κομμάτι της επικοινωνίας στον φύλακα άγγελό της (και πατέρα της 17χρονης κόρης της) Φώτη Ζογλοπίτη.

Έχοντας ήδη κλείσει τις φθινοπωρινές της εμφανίσεις (ξεκινάει τέλη Οκτώβρη στο Vogue της Θεσσαλονίκης με τον Στέλιο Ρόκκο) όλη η προσοχή της αυτή την εποχή είναι στραμμένη στο μεγάλο στοίχημα της καριέρας της: Τη συνεργασία με τον σπουδαίo Σέρβο συνθέτη Goran Bregovic.

To πρώτο από τα τέσσερα τραγούδια που γράφει για εκείνη θα φέρει τη στιχουργική υπογραφή της καταξιωμένης Λίνας Νικολακοπούλου και θα το ακούσουμε στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση επί σκηνής τέλος Αυγούστου στα Πρέσπεια (καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ είναι ο καλός φίλος της Πάολας, Γιώργος Λιάνης).

Αυτή δεν θα είναι όμως η μόνη κοινή τους εμφάνιση: Τον Σεπτέμβριο θα ακολουθήσουν δυο συναυλίες στο θέατρο Άλσος της Αθήνας και άλλη μία στο θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης.

Απόψε, Σάββατο 25 Ιουλίου, η Πάολα έχει μια προγραμματισμένη sold out εμφάνιση στο Volcano της Πάτρας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στον προσωπικό της παράδεισο, τη Συκιά της Χαλκιδικής για να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της.