Πέτρος Κωστόπουλος – Κατερίνα Λιόλιου: Δύο μήνες μαζί
Nikopolis Blog

Πέτρος Κωστόπουλος – Κατερίνα Λιόλιου: Δύο μήνες μαζί

Πέτρος Κωστόπουλος – Κατερίνα Λιόλιου: Δύο μήνες μαζί

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει για το νέο ζευγάρι που δεν περίμενε κανείς

Ήταν άνοιξη του 2019 όταν η Κατερίνα Λιόλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος» στο Open.

Από τότε θυμάμαι τον παρουσιαστή να σχολιάζει στο break -και οn air όπως θα δείτε και στα βίντεο- την εντυπωσιακή εμφάνισή της και την ευγενική της παρουσία. Για την ακρίβεια έλεγε ότι είναι πολύ ελκυστική χωρίς να είναι προκλητική.

Από εκείνη τη μέρα αναπτύχθηκε μια αμοιβαία συμπάθεια και ένα διακριτικό φλερτ που έμεινε όμως στο επίπεδο των κομπλιμέντων.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς εκείνη είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον ράπερ Bo, το οποίο όμως δεν παραδέχτηκε ποτέ δημόσια.

Με τον Πέτρο Κωστόπουλο ήρθαν πιο κοντά το φθινόπωρο και τον Νοέμβριο ήταν ήδη ζευγάρι. Η καραντίνα τους βοήθησε να κρατήσουν τη σχέση τους μυστική, ενώ τα περισσότερα βράδια εκείνος της οργάνωνε ρομαντικά δείπνα στο καλόγουστο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι.

Την περασμένη Κυριακή οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί στο Ντουμπάι, καθώς ο Πέτρος ήταν καλεσμένος στενού του συνεργάτη ο οποίος δραστηριοποιείται εκεί επιχειρηματικά.

Το επόμενο κιόλας βράδυ εθεάθησαν να τρώνε στο Nammos με μεγάλη παρέα, ανάμεσά τους και ο γνωστός PR man, Χάρης Σιανίδης, με τον οποίο ο Πέτρος συνδέεται με φιλική σχέση.

Στον ίδιο χώρο φαίνεται πως θα υποδεχτούν μαζί και τον νέο χρόνο κάνοντας σχέδια για το κοινό τους μέλλον. Και επειδή γνωρίζω τον Πέτρο αρκετά- όπως γνώριζα και γι’ αυτή τη σχέση από νωρίς αλλά είχα σεβαστεί την επιθυμία του να μην πάρει δημοσιότητα αμέσως αυτή η σχέση- οφείλω να παραδεχτώ ότι είχα καιρό να τον δω τόσο ενθουσιασμένο με μια γυναίκα- για την ακρίβεια, δεν νομίζω ότι μετά το διαζύγιό του έχει υπάρξει τόσο χαρούμενος στην προσωπική του ζωή.

Όσο για τη διαφορά της ηλικίας που σχολιάστηκε λίγο πικρόχολα από κάποιους, θεωρώ πως εκεί έξω υπάρχουν πολλά πιο σημαντικά θέματα που θα έπρεπε να μας προβληματίσουν σοβαρά και όχι η ευτυχία δυο ανθρώπων που δεν απαιτεί τη δική μας άδεια!