«Ποιος είπε ότι τον Αύγουστο δεν γίνονται πράγματα;»
Nikopolis Blog

«Ποιος είπε ότι τον Αύγουστο δεν γίνονται πράγματα;»

«Ποιος είπε ότι τον Αύγουστο δεν γίνονται πράγματα;»

Στη Σαντορίνη πήγε με ελικόπτερο η Φουρέιρα; Στη Μύκονο με τον ίδιο τρόπο πήγε ο Κοκλώνης, μόνο που σε αυτή την περίπτωση το οδηγούσε (περίπου) ο ίδιος αφού τον τελευταίο καιρό κάνει μαθήματα για να βγάλει δίπλωμα πιλότου.

Εμείς πάλι έχουμε μείνει ψιλομόνοι στην πόλη, αφού οι ανάγκες του εβδομαδιαίου περιοδικού δεν τελειώνουν και «κυνηγάμε» τους διασήμους στις παραλίες. Πάνε βέβαια οι εποχές που οι παπαράτσι έτρεχαν σαν τρελοί όπου και αν τους έστελνες γιατί τα χρήματα ήταν υπερβολικά. Τώρα κυρίως Μύκονος, Πάρος, λίγη Χαλκιδική με χρυσό new entry τα Κουφονήσια και τη Σχοινούσα που φέτος έδωσαν στα περιοδικά πιο πολλά παπαράτσι και από την Ψαρού (που, μεταξύ μας δεν παλεύεται με τα δεκάδες σκάφη και τις τρεις ξαπλώστρες ανά τετραγωνικό).

Αν με ρωτάς όμως εμένα, από τα paparazzi που ευχαριστήθηκα περισσότερο μέχρι στιγμής ήταν αυτά του Κοντιζά με την οικογένεια και το αντισκήνό τους. Μοντέρνος μπαμπάς και εναλλακτικός, τον είδαμε και στο ΟΚ! αυτή την εβδομάδα με ένα μπλε χαβανέζικο (!) πουκαμισάκι να παίζει τις ρακέτες του και έφτιαξε λίγο η διάθεση.

Η οποία διάθεση αυτές τις μέρες δεν λες κιόλας ότι χορεύει σάμπα! Να κουβαλάς μια ίωση μες στη ζέστη, να είσαι 10 ώρες στο γραφείο, να ξενυχτάς μετά με την -εξαιρετική κατά τ’ άλλα- σειρά για το Τσερνομπίλ που θα σαρώσει φέτος όλα τα βραβεία, ε, δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος να dark-αρει.

Μετά να ξαπλώνεις στο κρεβάτι, να χαζεύεις λίγο στο Instagram πριν κοιμηθείς (ό,τι χειρότερο λένε οι ειδικοί για την ποιότητα του ύπνου μας) και να βλέπεις την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να ποζάρει ως Ελληνίδα Kardashian στη Σιγκαπούρη και στο Μπαλί και σκέφτεσαι τον δύσμοιρο τον σύζυγο τον πλαστικό που κάνει τον φωτογράφο. Και εδώ θα σου πω, πως το κορίτσι μας είχε μεριμνήσει και προσέλαβε επαγγελματία Σιγκαπουριανό για να μπορέσει και ο Αριστομένης της να κάνει λίγη ηλιοθεραπεία ήσυχος!

Τουλάχιστον η μέρα ξεκινάει καλά με τη Ζαρίφη- και την παρέα της- στο Open. Να είσαι καλά κορίτσι μου να μας φτιάχνεις τη διάθεση κάθε μέρα και τον χειμώνα.

Τώρα που είπα για χειμώνα, μαθαίνω ότι ο Σταμάτης Μαλέλης κάνει εξαιρετική δουλειά στο One του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σχεδιάζει ένα πρόγραμμα, συμπαγές και οικονομικό, ώστε να αποφευχθούν τα λάθη που έγιναν στο Open το πρώτο μισό της σεζόν

Το μεγαλύτερο από αυτά, όπως μου έλεγε ένας άνθρωπος που ξέρει πάρα πολλά, ήταν η επένδυση στη μυθοπλασία. Που και νούμερα δεν έκανε, και ασύλληπτα χρήματα τους κόστισε.

Η νέα διοίκηση βέβαια τα έχει μπλοκάρει όλα αυτά τώρα αφού πλέον και εκεί η οικονομία έχει προτεραιότητα.

Α. και δεν σου είπα ποιες έκαναν ραντεβού με το One. H Μαίρη Συνατσάκη, που μάλλον έχει ήδη κλείσει για εκπομπή, και η Νικολέττα Ράλλη. Πολύ πιθανό να δούμε στο νέο κανάλι και τη Σάσα Σταμάτη, που εργάζεται και στα Παραπολιτικά του κου Μαρινάκη.

Άσχετο, αλλά έχεις προσέξει τους στίχους του Sin Boy ή Αγκουστίν Γκέγκα όπως είναι το κανονικό του όνομα; Είπαμε να μιμηθούμε τους ξένους ράπερ που βωμολοχούν και εμείς το τερματίσαμε:  «Ζαλίζομαι από τα drugια και τα ποτά. Τώρα που πέτυχα όλοι μ’ έχουνε από κοντά. Όλα μαύρα, σε τσουβάλια βάζω λεφτά». Άντε τώρα να πεις στα πιτσιρίκια να σταματήσουν να τον ακούνε γιατί περνάει τα επικίνδυνα μηνύματα. Σαν εξωγήινο θα σε κοιτάνε. Ό,τι λοιπόν δεν μπορείς να πολεμήσεις, τουλάχιστον διασκέδασέ το. Μη σου πω να αρχίσεις κι εσύ να τον απαγγέλεις μπας και σταματήσει να ακούγεται τόσο cool (τη λένε πια αυτή τη λέξη;) στα αυτιά του παιδιού!