«Ποιος παρουσιάζει τελικά το Big Brother;»
Nikopolis Blog

«Ποιος παρουσιάζει τελικά το Big Brother;»

«Ποιος παρουσιάζει τελικά το Big Brother;»

Το λάθος του Alpha με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το ακαλαίσθητο.... χαρέμι του Bachelor

Κάτι ήξεραν στον ΑΝΤ1 που δεν έβγαλαν τελικά ποτέ στον αέρα το The Bachelor. Δύσκολο το casting σε μια τόσο μικρή -και συντηρητική- αγορά όπως η δική μας.

Ο πρωταγωνιστής, αψεγάδιαστος εξωτερικά αλλά και, όλως περιέργως, συμπαθής, «χάνεται» λίγο μέσα στο σουρεαλιστικό σενάριο που θέλει τις γυναίκες να χάνουν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας προκειμένου να κατακτήσουν τον στόχο τους- που είναι φυσικά τα 15 λεπτά διασημότητας με όποιο κόστος και όχι ο άντρας της ζωής τους.

Τουλάχιστον είναι καλογυρισμένο αφού έχει την ίδια εταιρεία παραγωγής με το MasterChef και το GNTM.

Για να μείνουμε στο ίδιο κανάλι, ευχάριστη έκπληξη ήταν για μένα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όχι όμως και η εκπομπή της. Μια εκπομπή που δεν έχει βρει ακόμα την ταυτότητά της και τα νούμερα τηλεθέασης ήταν άκρως απογοητευτικά. Δεν ενδιαφέρεται κανείς να βλέπει μια ομάδα, την οποία δεν έχει προλάβει να αγαπήσει, να παίζει μόνη της παιχνίδια και «εμπνευσμένα» από την Ellen.

Τι λάθος έκανε ο Alpha με το γλυκύτατο αυτό κορίτσι; Καταρχάς δημιούργησε εσωτερικές τριβές όταν πήγε να της «κλέψει» συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν θα νιώσει εύκολα ζεστασιά για την Ηλιάνα λόγω της Έλενας Χριστοπούλου (προπέρσινο έργο αυτό).  Στη συνέχεια, οι εσωτερικές αλλαγές που έγιναν στην ηγετική πυραμίδα του σταθμού, καθυστέρησαν πολύ την επάνδρωση της εκπομπής.

Ένα πρώην στέλεχος του Alpha μου είπε σοφά το εξής: «Έχασαν μια ευκαιρία να χτίσουν μια νέα τηλεοπτική σταρ. Θα μπορούσαν πρώτα να την αξιοποιήσουν το Σαββατοκύριακο, που θα ήταν πιο εύκολο να κάνει επιτυχία, και μετά να τη ρίξουν στον καθημερινό στίβο».

Αλήθεια, θα ξαναρωτήσω, ισχύει ότι η Ηλιάνα προτίμησε τον Alpha από τον ΣΚΑΪ, επειδή δέχτηκαν την -έξυπνη- απαίτηση της μάνατζέρ της να υπάρχει όρος που «απαγορεύσει» να κοπεί η εκπομπή της όσο χαμηλά νούμερα κι αν κάνει;

Πάντως σε λίγες μέρες που θα έχει ακριβώς απέναντί της και το Style me up του Open με all star cast φοβάμαι θα δεχτεί ακόμα μεγαλύτερη πίεση….

Ηρέμησε λίγο και η Ναταλία Γερμανού φέτος που άλλαξε η ομάδα και σταμάτησαν οι εσωτερικές έριδες. Με τη Ναταλία, που θεωρώ πάντα ότι είναι από τις καλύτερες -και γενναιόδωρες- παρουσιάστριες που έχουν περάσει από την Ελληνική τηλεόραση, έχω βέβαια πάντα μια αντίρρηση για τα υπερβολικά φωτισμένα πλάνα της, αλλά θα μου πεις, είναι η μόνη που το ζητάει;

Είδες καθόλου το live του Big Brother την Παρασκευή με παρουσιαστή τον Αντρέα Μικρούτσικο; Τι εννοείς ότι δεν το παρουσιάζει ο Αντρέας; Αφού εκείνος δεν μιλάει όλη την ώρα; Έτοιμος είναι να εκτοξευθεί από την καρέκλα του και να βγει μπροστά από τον Βαρθακούρη, όπως τότε στο YFSF που ο Ζαχαράτος έφευγε από τη θέση του σε κάθε live και πήγαινε δίπλα στην Μπεκατώρου.

Εκεί στον ΣΚΑΪ δεν το περίμεναν ότι θα γίνει αυτό; Φυσικά και το περίμεναν! Και είναι κρίμα για τον Χάρη, γιατί έχει βελτιωθεί αρκετά από την πρεμιέρα, αλλά όταν έχεις τον Grand Master της ριάλιτι τηλεόρασης δίπλα σου, πόσο εύκολο είναι να φέρεις εις πέρας αυτό που σου έχουν αναθέσει, όσο και αν σου φωνάζουν από το ακουστικό να τον διακόψεις την ώρα που βγάζει λόγο στο κοινό του με τα ωραία του Ελληνικά (αν και ακούσαμε να λέει «τον ψήφο») και το πομπώδες ύφος του που τον είχε καθιερώσει σε μια άλλη τηλεοπτική εποχή που αρκετοί νοσταλγούν…