Σάκης Ρουβάς: Η αλήθεια για τη συμμετοχή του στο House of Fame
Nikopolis Blog

Σάκης Ρουβάς: Η αλήθεια για τη συμμετοχή του στο House of Fame

Σάκης Ρουβάς: Η αλήθεια για τη συμμετοχή του στο House of Fame

O Νίκος Γεωργιάδης σχολιάζει, αποκαλύπτει, επιβεβαιώνει και διαψεύδει για λογαριασμό του Znews

Καθώς το Big Brother ολοκληρώνεται αυτή την Παρασκευή, στον ΣΚΑΪ ζουν ήδη στον πυρετό του House of Fame, το οποίο θα γυρίζεται στο σπίτι-πλατό του Μεγάλου Αδερφού στο Μαρκόπουλο.

Τόσο η επιτροπή όσο και ο νικητής θα ανήκουν στο δυναμικό της Panik Records, αν και κανείς δεν έχει υπογράψει μέχρι αυτή τη στιγμή.

Αν και η συμμετοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα, γνώμη μας είναι πως είναι λίγο δύσκολο να συνεχίσει μετά τις έντονες διαφωνίες που είχε με την Παραγωγή του ΒΒ.  Εξάλλου σίγουρα δεν ήταν τυχαία η επαφή που είχε με τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος αναγνωρίζει τη δυναμική και το κύρος του ονόματός του.

Το μεγάλο ερωτηματικό όμως αφορά στον ρόλο του Σάκη Ρουβά, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις τόσο με την Acun Medya όσο και με την ηγεσία του ΣΚΑΪ.

Μπορεί το πρώτο όνομα που είχε ακουστεί για την παρουσίαση του House of Fame να ήταν η Τάμτα, η αλήθεια όμως είναι πως από την πρώτη, κιόλας, στιγμή κάποιοι ήθελαν πολύ τον Σάκη Ρουβά στη θέση αυτή.

Καθώς τα γυρίσματα του The Voice έχουν πλέον ολοκληρωθεί και απομένουν μόνο τα τέσσερα live, ο Σάκης Ρουβάς δεν έχει απαντήσει ακόμα στον ΣΚΑΪ θετικά, καθώς έχει ζητήσει χρόνο να το σκεφτεί.

Το παρασκήνιο γίνεται πιο ενδιαφέρον, καθώς οι πληροφορίες μας λένε πως του έχουν γίνει ήδη δύο ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές προτάσεις, καθώς υπάρχουν κι άλλοι σταθμοί που θα ήθελαν να τον συμπεριλάβουν στο δυναμικό τους.

Ακόμα και αν ο Σάκης δεν παρουσιάσει το House of Fame, δεν θα σταματήσουμε να τον βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αφού μέσα στη σεζόν, σύμφωνα με τον ετήσιο προγραμματισμό του καναλιού, θα προβληθεί και το Idols, η σειρά 6 αφιερωματικών εκπομπών που έχει κάνει σε σημαντικές προσωπικότητες που έχουν φύγει από τη ζωή (έχουν ήδη γυριστεί επεισόδια για τους Νίκο Κούρκουλο, Μαλβίνα Κάραλη, Παύλο Σιδηρόπουλο, Δημήτρη Μητροπάνο, Βλάση Μπονάτσο).