Σφακιανάκης – Γονίδης: Λήξη συναγερμού!
Nikopolis Blog

Σφακιανάκης – Γονίδης: Λήξη συναγερμού!

Σφακιανάκης – Γονίδης: Λήξη συναγερμού!

Ειρήνη αδέρφια! Γράψαμε χτες για την πρόθεση του Σταμάτη Γονίδη να αποχωρήσει από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη και μόνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν παρενέβη για να το διορθώσουμε – για τις κατάρες που εκτοξεύθηκαν από δυο τρεις δυστυχείς του διαδικτύου, ούτε λόγος! Get a life παιδιά, είναι πιο ωραία εκεί έξω παρά εδώ μέσα!

Τελοσπάντων, οι πηγές μας από τον χώρο λένε ότι όντως έγινε ένα «μαναφούκι» με τον Γονίδη που κουράστηκε να περιμένει και ζήτησε να αποχωρήσει αφού είναι έτσι κι αλλιώς περιζήτητος, η επιχείρηση όμως το διαψεύδει κατηγορηματικά και επιμένει πως ποτέ δε συνέβη κάτι. Λήξη συναγερμού, η αθηναϊκή νύχτα δεν θα καταστραφεί!

Μια μικρή (λέμε τώρα) ένταση υπάρχει στην πρωινή ζώνη για τα νούμερα τηλεθέασης. Για να καταλάβετε τη μη σοβαρότητα του θέματος, μιλάμε για διαφορές που αφορούν το πολύ 10.000 ανθρώπους σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων. Ηρεμία και εκεί συνιστούμε, όλοι νικητές είστε, δεν σας παίρνει κανείς το στέμμα!

Έτσι κι αλλιώς η επιτυχία (ή όχι) μιας εκπομπής έχει να κάνει και με τα χρήματα που αφήνει στο ταμείο. Έχεις εμπορικά; Σε προτιμούν οι διαφημιστές; Είσαι η “βασίλισσα” του καναλιού σου. Και άμα το έχεις τόσο άγχος με τα νούμερα, παγίωσε πρώτα μια διαφορά 5, π.χ., μονάδων και μετά βγες στο Σύνταγμα με πανό! Όλα τα άλλα είναι απλά εσωτερικής κατανάλωσης (βλέπε lead in).

Δυο εβδομάδες θα κάνει τις γιορτές ο Νίκος Μουτσινάς και η ομάδα του «Καλό μεσημεράκι». Είναι αυτό που γράψαμε και πιο πάνω, όταν σώζεις το γόητρο του καναλιού σου, χατίρι δεν σου χαλάει κανείς.

Μιας και αναφερθήκαμε στον ΣΚΑΪ, σημαντική απώλεια για το κανάλι η παραίτηση της Αμαλίας Κυπαρίσση από το Γραφείο Τύπου. «Ηλεκτρική» έχει αποδειχτεί πάντως αυτή η καρέκλα εκεί στο Φάληρο.

Πάμε λίγο τώρα στο Open: Και ο Λούκας Γιώρκας στο Just The Two Of Us. Ωραίος, ταλαντούχος και καλό παιδί. Αδικημένος καλλιτεχνικά, αλλά είναι μικρός ακόμα. Εδώ άλλοι μεγάλοι λαϊκοί τραγουδιστές (Τερζής, Καρράς κ.λπ) γνώρισαν τη μεγαλύτερή τους επιτυχία μετά τα 40.

Και ας κλείσουμε με τα βραδινά νέα, έτσι όπως ξεκινήσουμε. «Κλαίνε» τα περισσότερα θέατρα φέτος, ειδικά τις καθημερινές. Λαμπρές εξαιρέσεις, το Masterclass με τη Μαρία Ναυπλιώτου, το «Μάμα Ρόζα», ο «Πατέρας» στο θέατρο Αποθήκη, το «Άνθρωποι και ποντίκια», το «Όποιος θέλει να χωρίσει» του Γιώργου Καπουτζίδη, ο «Ρινόκερος», ενώ μεγάλη άνοδο σημείωσε τις τελευταίες μέρες και ο Μαρκουλάκης. Αν παραλείψαμε κάποιο (που σίγουρα το κάναμε), συμπαθάτε μας.

Πρεμιέρα απόψε για τον Γιώργο Σαμπάνη, την Καίτη Γαρμπή και την (κοκκινομάλλα, πλέον) Demy στο Enastron. Sold out το πρώτο Σαββατοκύριακο, καλό δείγμα για τον χειμώνα που έρχεται. Πέρασα και λίγο από την τελική πρόβα χτες, και για άλλη μια φορά θαύμασα τη δουλειά που έχει εκεί ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Όσο για την Καίτη Γαρμπή, κάνει άκρως εντυπωσιακή έναρξη που θυμίζει εποχές… ΠΑ.ΣΟΚ.

Καλό (και ήρεμο) Σαββατοκύριακο να έχουμε!