Star channel: Τι συμβαίνει με το MasterChef και το Dancing with the Stars;
Nikopolis Blog

Star channel: Τι συμβαίνει με το MasterChef και το Dancing with the Stars;

Star channel: Τι συμβαίνει με το MasterChef και το Dancing with the Stars;

Τα γυρίσματα του GNTM ολοκληρώθηκαν: Ποιες εκπομπές όμως θα βγουν τελικά στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν;

Ο κορονοϊός, που δεν λέει να μας αφήσει, δημιουργεί καθυστερήσεις και αναβολές σε όλα τα κανάλια. Ειδικότερα στο Star, πέρσι τέτοιες μέρες είχαν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα του MasterChef, το οποίο σε αντίθεση με το GNTM είχε φτάσει να προβάλλεται 5 φορές την εβδομάδα αναδεικνύοντας το κανάλι σε απόλυτο νικητή της prime time στο πρώτο lockdown.

Αυτή τη στιγμή, στην εταιρεία παραγωγής Green Pixel που έχει πλέον ολοκληρώσει τα γυρίσματα του GNTM αλλά και του The Bachelor, γίνονται συσκέψεις για το πως θα καταφέρουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα των οντισιόν του MasterChef με ασφάλεια, χωρίς να είναι λιγότερο ελκυστικό το αποτέλεσμα.

Εξάλλου και ο φετινός τελικός του GNTM δεν θα είναι σαν τον περσινό, καθώς φήμες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους παίκτες που είχαν επιστρέψει για τον τελικό βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα, γεγονός που φυσικά δεν επιβεβαιώνεται επίσημα, αλλά φαίνεται πως άλλαξε τελευταία στιγμή τα δεδομένα.

Όσο για το Dancing with the Stars που έμεινε και πέρσι εκτός προγράμματος λόγω Covid (ακουγόταν έντονα το όνομα της Δούκισσας Νομικού για την παρουσίαση, πρόσωπο που χαίρει εκτίμησης της ιδιοκτησίας του καναλιού), οι πιθανότητες προβολής του αυτή τη σεζόν έχουν άμεση εξάρτηση από την πορεία της πανδημίας. Οι ιθύνοντες του Star (σωστά) θεωρούν πως το πρόγραμμα αυτό χάνει μέρος της δυναμικής του χωρίς την παρουσία κοινού που δίνει παλμό και ζωντάνια.

Από την άλλη όμως υπάρχει η πρόταση να υιοθετήσουν το παράδειγμα της Αμερικής και της Αγγλίας που κατάφεραν να βγάλουν το DWTS με επιτυχία μέσα στην καραντίνα, αφού ο κόσμος αποδεδειγμένα δεν απορρίπτει τα λαμπερά shows σε μια εποχή που μένει περισσότερο κλεισμένος στο σπίτι.

Στην ίδια κατάσταση εξάλλου βρίσκονται και στον ANT1 με το Your Face Sounds Familiar που τυπικά δεν έχει αφαιρεθεί ακόμα από τον ετήσιο προγραμματισμό του καναλιού όπως και με το The Masked Singer στον ΣΚΑΪ, το οποίο σκέφτονται να το μετακινήσουν προς τα τέλη της σεζόν αφού ολοκληρώνεται σε 12 επεισόδια με δύο προβολές την εβδομάδα, άρα συνολική διάρκεια μόλις ενάμιση μήνα.

Άγνωστο παραμένει ακόμα πότε και αν θα κάνει πρεμιέρα η μοναδική ελληνική σειρά μυθοπλασίας που είχε ανακοινώσει το Star το καλοκαίρι. Πρόκειται για την αισθηματική κωμωδία με τίτλο «Έρωτας με διαφορά» και πρωταγωνιστές τη Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα («Η επιστροφή»).