«Στον πυρετό της -τηλεοπτικής- δόξας: Η “επιστροφή” της Ελένης, το συμβόλαιο της Μαρίας, και μια ιστορία για τον Ανδρέα»
Nikopolis Blog

«Στον πυρετό της -τηλεοπτικής- δόξας: Η “επιστροφή” της Ελένης, το συμβόλαιο της Μαρίας, και μια ιστορία για τον Ανδρέα»

«Στον πυρετό της -τηλεοπτικής- δόξας: Η “επιστροφή” της Ελένης, το συμβόλαιο της Μαρίας, και μια ιστορία για τον Ανδρέα»

Ο Νίκος Γεωργιάδης θυμάται, αποκαλύπτει, επιβεβαιώνει και διαψεύδει για λογαριασμό του Znews

Ανδρέας Μικρούτσικος

Σαρωτικός εμφανίστηκε χτες στη Ναταλία Γερμανού και έδωσε πολλούς τίτλους στη διαδικτυακή αναπαραγωγή της συνέντευξής του. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι από τους πιο ευφυείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια και με έχει βοηθήσει πολύ. Έχοντας χτίσει μια άριστη επαφή από την εποχή του Fame Story στον ΑΝΤ1 όπου έμπαινα σχεδόν κάθε εβδομάδα στην Ακαδημία κάνοντας συνεντεύξεις των παικτών για το Downtown,  είχα έρθει σε επαφή μαζί του στο πρώτο Dream Show ώστε να πείσουμε τον άγνωστο τότε παίκτη, Ανδρέα Γεωργίου, που γνώριζα από πριν μέσω κοινών φίλων, να μοιραστεί με το κοινό την οικογενειακή του ιστορία.

Σε μια εποχή, χωρίς lifestyle sites και social media, η συνέντευξη του Γεωργίου είχε γίνει πρώτο θέμα στις μεσημεριανές εκπομπές, και ο Μικρούτσικος έβαλε το νεαρό παίκτη να μοιραστεί τον πόνο που είχε προκαλέσει στον ίδιο και την οικογένειά του άδικο χαμό της μητέρας του από τον ιό του Aids και με το τηλεοπτικό κοινό.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο Γεωργίου βγήκε στο τέλος νικητής αφού η δημοφιλία του εκτοξεύθηκε και με τα χρήματα αυτά μπόρεσε να πάει στην Αμερική και να γυρίσει το πρώτο του σήριαλ- Στους 31 δρόμους- για το Mega.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις της με τον ΣΚΑΪ, αλλά υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα. Έτσι κι αλλιώς τα γυρίσματα του «Αγρότη» θα γίνουν το καλοκαίρι, οπότε χρόνος υπάρχει. Πάντως μην εκπλαγείτε αν τελικά δεν δείτε την Κωνσταντίνα στο συγκεκριμένο reality καθώς το κανάλι εξετάζει και άλλα projects για εκείνη. Ο ΣΚΑΪ εξάλλου θέλει να πάρει πίσω και την Ελεονώρα Μελέτη λέγοντας «περασμένα ξεχασμένα» σε όσα τους είχαν πικράνει στο παρελθόν.

Ελένη Μενεγάκη

Αυτό που έχουν όλοι ως δεδομένο ότι η Ελένη θα είναι κάθε μεσημέρι του χρόνου στο Mega, να το ξαναδούν λίγο. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά από ότι γνωρίζω η βασίλισσα ούτε βιάζεται, ούτε έχει άγχος να ξαναβγεί στο γυαλί- μακάρι να διαψευστώ γιατί η Ελένη μας λείπει από την τηλεόραση. Νομίζω η μεγαλύτερη αγωνία της είναι πότε θα πάει ξανά στην αγαπημένη Άνδρο, στην οποία έχει έτσι κι αλλιώς κάθε δικαίωμα να πάει για επαγγελματικούς λόγους- εδώ μέχρι τη Βαρβάκειο πήγε και έπεσαν να τη φάνε, την ίδια στιγμή που γύρω μας συνέβαιναν αρκετά πιο προκλητικά σκηνικά.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Τα περισσότερα χρήματα από όλους τους συμμετέχοντες λένε ότι πήρε για να μπει στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1, σχεδόν διπλάσια από αυτά που της έδιναν στο Survivor! Καλά έκανε λοιπόν το κορίτσι, όταν σε θέλουν κάπου πολύ και εσύ δεν έχεις βιοποριστικό θέμα, μπορείς να παζαρεύεις όσο θέλεις την εβδομαδιαία σου ταρίφα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η είσοδός της, σε συνδυασμό με τον «ταραξία» Τάσο Ξιαρχό, καταφέρει να απειλήσει το MasterChef που κερδίζει πάντα το κοινό όταν δεν έχει απέναντί του Survivor.

Τριαντάφυλλος

Το πιο συζητημένο πρόσωπο του φετινού Survivor δεν φημιζόταν ποτέ για τους διπλωματικούς χειρισμούς του. Θυμάμαι πριν από δύο χρόνια μας είχε έρθει καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα λάθος»  (η τηλεοπτική μου συμμετοχή που είχα απολαύσει περισσότερο όλα αυτά τα χρόνια).  «H κυρία Σκορδά δεν θα γίνει ποτέ Ελένη Μενεγάκη και Ρούλα Κορομηλά» έλεγε τότε μεταξύ άλλων, απαντώντας στην κριτική που του είχε κάνει μέσα από την εκπομπή της και μάλιστα δήλωνε έτοιμος να κινηθεί νομικά εναντίον της- τελικά δεν το έκανε ποτέ. Γιατί έτσι είναι ο Τριαντάφυλλος, ένα καλομαθημένο παιδί, που αδικεί τον εαυτό του πολλές φορές και μετά το μετανιώνει.

Σάκης Τανιμανίδης

Όλα δείχνουν ότι ήρθε για να μείνει στον ΑΝΤ1, αφού το προφίλ του αρέσει πολύ στη διοίκηση του σταθμού. Μην εκπλαγείτε αν στο επόμενό του βήμα έχει δίπλα του και την πανέμορφη σύζυγό του…. Προς το παρόν πάντως οι δυο τους περιμένουν να ζήσουν το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι της ζωής τους με τον ερχομό των διδύμων τους.

Μαρία Μπεκατώρου

Ποιο άλλο κανάλι την καλοβλέπει για του χρόνου, τώρα που λήγει το συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου; Με το Still Standing να μη συνεχίζεται (εκτός απροόπτου) και το Your Face να μην είναι καθόλου σίγουρο ότι θα βγει ξανά την επόμενη σεζόν, η Μαρία θα μπορούσε πλέον να εξαργυρώσει την επιτυχία όλων αυτών των χρόνων με καλύτερους οικονομικούς όρους.  Το θέμα είναι αν στη συγκεκριμένη περίπτωση υπερισχύσει το συναίσθημα αφού η Μαρία είναι πολύ δεμένη με την ηγεσία του σταθμού και νιώθει τον ΑΝΤ1 σπίτι της και το ίδιο το κανάλι θεωρεί δεδομένη την ανανέωση της συνεργασίας τους.